Tek gecelik yasadığım bi adam var ilk cinselliğimizi dün yaşadık bugün mesaj attı çok beğenmiş.
ikinci teklif gelmedi bende ona bayıldım sizce ikinci seks teklifini ondan mı beklemeliyim? Benim teklif etmem mi? Daha hoş olur? Yazıcak biliyorum ama acaba beklemesem mi diyorum sizce?
ikinci teklif gelmedi bende ona bayıldım sizce ikinci seks teklifini ondan mı beklemeliyim? Benim teklif etmem mi? Daha hoş olur? Yazıcak biliyorum ama acaba beklemesem mi diyorum sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
1saatte alti posta mi çok erken gelmiş hep kötü olmus
İyimisin ya ahahah az mı türk erkekleri 5 dk da bosalıyo normalde asko ne dıyosun sen
İlk gece sevismissin neyin gururunu yapıyorsun beğendim rövanşını ne zaman yapiyor de hem de konu açılsın adam belki sıkmak istemiyor seni 😅
Evet yazdım simdi ahahaha
Bu kadar işte kendi kendine tribe girmişsin sonuc noldu peki ne yazdın cevap ne geldi çabuk söyle 😁😂
Daha dönmedi dısarda oluyo o busaatlerde dönsün söylerim oda istiycek sıkıntı yok 😉
O 37 ben 21 yasındayım istemezmi sence :))))
İstiycek mi diye sormadım sayiyorum o zaman 😂😁😁 ilk gece iyi geçtiyse birde önemli olan senin istemen zaten 😂
Ömrümde böyle bisey görmedim dedi daracık dedi liseliler gibisin harika müthiş dedi seks yaparken
Öyle olmasa bile demiştir o an gaz vermek için 😅😁 sende tabi bunları duyunca sular seller akmistir 😅
Öyle ama bebeğim gerçekler buuu :)
Tabi ki öyledir ama o an konuşmalar zaten birbirine gaz vermek için yani bunuda biliyorsundur 😀 sen ne dedin peki onu merak ettim ben hangi sihirli kelimeleri kullandın bakım 😁
Noldu cevap gelmedi galiba 😅
Geldi gelmezmi çok yorgun düşmüş ilk defa böyle bisey yasamıs normalde de erken bosalmıyorum ama sende epey fazla geç bosaldm dedi bende şoktayım dedı yorumun ne 😂
Hani yazicaktin o zaman neden yazmadin yalancı 😂
Hep öyle olur zaten sen farklısın sende çok farklı hissettim süperdi kudurdum öldüm bittim 😅 yalnız bir noktası ele veriyor zaten normalde de geç bosaliyormus bu sefer daha da geç boşalmış bu da o kadarda zevk almadığını gösterir o kadar zevk alsaydı daha erken bosalirdi 😅😁
Unuttum şeyi kalktı ama hemen olaya baslamadan öncee
Unuttum yazmadan önce lütfen modumu düsürme yaaa
Ama sende karar var doğruyu mu soyluyeyim yoksa sana da gaz mi vereyim 😅
Ben bu iliskiyi yasadım kudurma kıskanma samimi cümlerere hissederim değilmi adam fazlasıyla donanımlı merak etme bana muhtaç değil ertesi gün gece için mesaJı bile o attı uza simdi
Sen kendi kendine tribe mi giriyorsun şuanda 😅😂 ben neyse onu söyledim sana muhtaç olsun olmasın beni zaten ilgilendirmiyor sizin olayiniz sizin ilişkiniz sonuçta bana ne 😅😂 ama o kadar zevk aldıysa daha erken boşalması lazım bu da bir gerçek çok zevk alınca daha geç boşaldım demek laf cambazlığı başka bir şey değil 😁
Bekle hormonları bir kendine gelsin. Bir sonraki ihtiyac halinde kesin yazar gercekten begendiyse sözde degilse
1 saatte 6 postaya iyi mi diyorsun🤣🤣 erken bosalma var.
Nasıl olsa olacak kimden geldiği teklifin önemi var mı
Gerçekten dediği gibiyse ondan teklif gelir hiç peşine düşme
Sen bekle Şu an bile cani ister ama cekinir kabul eder mi diye ama bekle bence yazar nasildi peki
1-2 güne yazar o sana bekle
Yazdım bile ahaha
Hayırlısı olsun :D
Sen onu bunu boş ver call me 🤗🤗🤗 mesaj at
Sen yaz cekinecek bir şey yok
yazacağından eminsen bekle olmadı sen yaz
Bekleme çok hoşuna gittiyse
Ondan bekle canı ister yakında onun seni çağırır
Dimi bekliyim
Kaç posta. atti. sana. ne. zaman geleceğini. soliyeyim
1 saat boyunca hiç durmadan 6 posta daracık olduğumu söyledi seks yaparken ben böyle bisey görmedim yok böyle bisey dedi liseliler gibisin dedi
İmmm ozaman 3gun sonra seni çağıracak
Şanslıymıış bu arada umarım ilerde pişman olmazsın
et gitsin
Beleş mi
Tek gecelik nasıl yapıyorsunuz bize denk gelmiyor