Penis boyundan ötürü öz güven sorununu nasıl aşabilirim?

Öncelikle şunu söyliyim ks’de çoğu erkek 17 cm ve üzeri penisinin olduğunu söylüyor ve bu gerçekçi değil. Bu posta cevap verecekler lütfen gerçekçi olsun. Ben 20 yaşına yeni girdim ve geç ergenliğe girdim yaklaşık 15 yaşımda. Bu yüzden gelişimimin geç başladığını düşünüyorum. Hatta bunun için doktordan randevu aldım hormonlarıma baktırağım. Penis boyum 11 santim. Çok fazla yabancı sitelerde dahil olmak üzere araştırma yaptım. Uzakdoğudaki erkeklerden yaklaşık dokuz küsür santim. Ve uzun araştırmalarım sonucu 10 cm üzerinin iyi bir değer olduğunu gördüm. Çünkü olay sadece penis boyutu değil, o sevişme , o süreç önemli. Ortalama olarak 13 cm veriliyor. Aslında gayet iyi ve normal bir değer Ama sorun şu ki benimki 11. Buda gayet yeterli ama insan kafasını takıyor 2cmyi. Bir de büyütme için ameliyat var. Penisin göbeğe bağlanmasını sağlayan asıcı bağları %80 oranında kesiyorlar. Ve yaklaşık 2 3 cm uzuyor. Ve kalınlaştırma yapıyorlar ama yara izi kalıyor ve kalınlaştırma yağ kalitesine göre eriyor zamanla. Bu arada kalınlık ile alakalı bir sorunum yok Çünkü kalınlık ortalama 10-12 santim ve benimki 12. Bu kadar fazla araştırma yapıp bilmeme rağmen neden kendi kafamda bu olayı bitiremedim bilmiyorum, nasıl çözebilirim yardımlarınızı bekliyorum.
Penis boyundan ötürü öz güven sorununu nasıl aşabilirim?