Yoksa günah mı der bilemiyorum of çok zor bir ikilemdeyum evlenmesem daha iyi sanki 😂
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
İçlerinde duyguları bastırılmış olanlar var sade ilahiyatçı olmak değil yaşadığı ortam aile baskısı çevre faktörü gibi ummadığın hareketlerde bulunabiliyorlar libidoları tavan yapmış olabiliyor
Hanefi meshebine göre meni ve vajinal akıntı ağzına değmedikçe yapabiliyorsun. Diğer mesheplerde tamamen serbest
Diye biliyorum
Cübbeli Ahmet Hocaya göre eşinin istemesini üzerine oral seks caiz
Cubbeliye de güven olmuyor
Fetva Meclisi
Oral ilişki haram mı?
390320
23.03.2011
İslam'da oral ilişki haram mı, sorusuna Ali Rıza Demircan'ın vermiş olduğu aşağıdaki cevaba siz katılıyor musunuz?
a) Cinsel ilişkinin başlangıcında, şehvetlenmeden ötürü gelebilecek akıntı ve mezi dil ve dudaklara bulaştırılmadan yapılacak ve rûhî bunalım doğurmayacak oral ilişki ruhsat olarak onaylanabilir. Ancak fıtrî bir duygu ile veya rûhî ve kültürel gelişim sebebiyle oral ilişkiye ilgi duymayan, hatta ona karşı olumsuz tavır alan eşi buna zorlamak, ruhsal bunalıma ve cinsel mutsuzluğa sebep olacağı cihetle zulüm olur. Sadizm gibi bu tür zulüm de şüphesiz haramdır. Harama yöneltici değinilen davranışlardan kaçınılsa da, tabiî bir sevişme tarzı olmadığı için, oral ilişkinin bir süre sonra nefretimsi duygulara sebep olabileceği ve dolaylı olarak cinsel mutluluğu olumsuz yönde etkileyebileceği gerçeğini de hatırlatarak, oral ilişkinin onay verilebilecek bu kısmından da kaçınılmasını öğütleriz. Nitekim örtüsüz çıplaklık ve cinsel organlara bakmak bölümünde sunduğumuz sakındırıcı öğütler çizgisinde, kaçınılmasını tavsiye buyuran İslâm bilginleri de vardır.
b) Ağzı cinsel organa dönüştüren ve ağza boşalmayı içine alan oral ilişki ise -Allah bilir- haramdır. Kur'ân ve Sünnet arka organdan (anüs) ilişkiyi haram kılar, bu tür ilişkilerin helâl görülerek yapılmasını azaba uğrama sebebi olarak bildirirken, ağzı cinsel organa dönüştürerek yapılacak oral ilişkiyi daha bir haram kılacağı açıktır.(Ali Rıza Demircan'ın kitabından alıntı)
Oral ilişki hakkındaki soruları okudum. Anladığım kadarıyla erkek ve kadın her ikisi de isterse bunda bir sakınca yok. Sadece tek taraf isterse 'sırf 'eşim istiyor diye yaparım' derse ve ona sorulduğunda 'olur' derse bunda da bir sakınca yok. Fakat istemiyorum dediği halde zorla yaptırılırsa işte bu haram. Hüküm böyle midir?
Meseleyi anladığınız gibi uygulayabilirsiniz; fıkıh olarak sakıncalı bir durum yoktur. Sadece, diğer tarafın gönül hoşnutluğuna da itibar etmek gerekir.
Benim anladığım her iki tarafında rızaaı var ise sorun yok
Kanka onlar en kral oralı yapar sen merak etme ahshhsgshshs
Onlardan ateşlisini bulamazsın
Bu soruyu takibe alıyorum, merak ettim.
Kendi yorumumu da yapsaydın kskskd
O gunah degil diye biliyorum
ben açığım ama çekmeyi sevmiyom belli olmaz o
Çikolata sürsek yine de istemezmisin neden istemiyorsun?
Ama karşılıklı yapılmalı
tek sebebi agzimin doğru düzgün açılmıyor oluşu. cenemden kart kurt ses çıkıyor:(
Olsun ne olacak yavaş yavaş yapsan problem olmaz
yavaş yavaş keyfi çıkmıyor
Valla kart kurt sesi falan hiç sorun olmazdı bana senin karşındaki psikolojibi bozmuş
karşımdakiler hep düzgün ve aşık erkeklerdi. senin gibi degillerdi. onlar bana 1 saat ben onlara 2 dk falan yapardim ve sesi de sorun etmezlerdi. cenem yoruluyo diye yapmayan bendim
cenendeki problem ne zamandır var
Ben sen kendini kötü hissediyorsun diye moral veriyorum sen beni yerin dibine sokuyorsun 😁 ayıp valla
kendimi bildim bileli var
takılma yapıyo mu cenen
Geçmiş olsun ameliyat falan olmuyor mu?
Yani doktora falan gittin mi kalıcı mı?
takılmıyor cok acinca eklem eklemi atlayip kirt yapiyo
redüksiyonlu disk deplasmanı var sende
biliyorum neyse ki reduksiyonsuz değil
çok kötü bende de vardı gecti
gecmesi zor bi sey gectigine emin misin
evet gayet iyi normal mesaj atarmsn
Ben böyle birini tanıyorum inşallah o sen degilsindir 😅
nasil duzeldi çenen, ne yaptın
Elif sen değilsin di mi 😁
mesaj at
değilim hayatım.
oral yapamayan biriyle yazismak mi istiyon fjfj
oralla ne alakası var mesaj at dedim diye
e bana aşık olcan evlencez sonra, ömür boyu yapamicam djdjdj
sen ii olda h, iç yapmasanda olur :)
Bu kızın takıntıları var 😅
Çeker hemde fena yapar seni
sen kapalı mısın
@carretta evet
konuşalım mı biraz
Açık kapalılardan 😁
Nasıl açık kapalılardan mışıö
Açılmış işte. Bak ağzına 🤤
Evlenirsen çeker
Çekmezse bosarim ama çok zenginim paralar 2 ye bölünür bir sözleşme yapmak lazım
Yatakta herkes hırçındır
Benimki hafız
Grup bilr yapiyo
Cekerler
Gecenin trol sorusu
Anal bile ister
Yapan çok