erkekler..yatakta evli oldukları kadından hangi ..kötü kelimeleri..duymak ister?
bu kadına hem aşıksınız,hem seviyorsunuz,hem saygı duyuyorsunuz...
bu kadına hem aşıksınız,hem seviyorsunuz,hem saygı duyuyorsunuz...
kocanın dünyadaki tek erkek olduğunu ona hissettir. o seni istiyormuş gibi değilde sen onu istiyormuş gibi seviş. onun isteklerini biliyorsan eğer o istedi diye değilde kendin istiyormuşsun gibi olmalı.. arkadaşların dediği gibi eğer hiç ağzından küfür çıkmıyorsa günlük yaşantıda, yatakta organların normal isimlerini bile söylesen farklılık olduğundan hoşuna gider. onun sevdiği pozüsyonları sen sev! ve kadınlığını her zaman ön plana çıkar! kısacası bişey söylemene gerek yok! hal ve hareketlerin ondan daha baskın olmalı seks konusunda!
şimdi öncelikle sex ayrı birşey aşk ayrı birşey. ben bı kadına aşık olabilirim fakat onunla sevişirken çok farklı şeyler beklerim. fantazilerimi yaşamak isterim. zevk alabıldıg herşeyi yapmak isterim.ki zaten sex başladıgmı aşk kenara çekilir bence. çünkü sex yaparken duygularını yönetemezsin. ben ilişki sırasında küfür etmekten hoşlanan bir insanım fakat deli gibi de aşıgım. sadece yeri geldiginde gerektiği gibi davranmayı bilmeli insan.
kadını karşısında ucuz gösterecek kelimeler. E-5 kenarında çalışan hatunların isimleri mesela. Hatun onun karşısında kendini buna layık gördükçe koltukları kabarcak. Hertrlü kötü kadın ismi koyabilirsin kendine.
Ben söylüyorum hoşunada gidiyor daha gaza geliyor daha sertleşiyor buda benim çok hoşuma gidiyor:)
Cevap
23Cevap
kadın yatakta her şeyi yapabilen biri olmalı erkekte onu yatakta uçurmalı,sex aslında tabuların atıldığı bir eylemdir..burda kişilik değil birlikte paylaşılan zevkler önemli...cinsellik dışında erkek centilmen kadın hanımefendi olsun sorun yok,ama yatakta tabular kırılabilmeli...
hadi gari itele benim erkekim. Dösüne gurban olayım sellerinle boğ beniiiii. Yanıyom bre itfayecim sal ortumunu nice nice derinlerime...
Ayıp şeyler mesela büyükler karşısında bacak bacak üstüne atmak :D:D Şakala şaka evliyi bilmem ama Antalyada bana tanrı gibisn diyen bir sarısın benı surekli tahrik etmisti ilski sırasında :) Türkiyede tutmaz sanırım
erkekten erkeğe değişir tabi ama yatakta kadınların da erkeklerin de hoşlandıkları küfürler vardır...
"S.k beni kocacığım" gibi cümleler kurmaktan çekinme... Hatta daha aşırıya da gidebilirsin...
Hem aşık hem seviyor hem de saygı duyuyorsam niye kötü birşeyler duymak isteyeyim ki ya :) Söylemesin en iyisi...Çünkü söylemesi,bu saydığın kriterlerden en az birini zedeler.
eğer küfürbaz birisi değilsen. penis yerine y. r. k demen bile onu azdıracaktır. abartmana gerek yok.
sevişirken şiddettenmi bahsediyorsun :) nasıl yani , hangi kötü kelemer derken ?
küfür:):(
aslında sevişme anında yapılan hiç bişe yada söylenen hiç bişe ne kadını ne erkeği aşağılamaz , tabi bana göre .. sevişme anında güzel olur haz verir ağızdan çıkan sözler..bi kadının erkeğine o an söyliceği laflar erkeğin doğasındaki [ hayvanlıkmı desen ne desem bilmiyorum :) ] egoyu şişirir,tabi yanılıyorda olabilirm herkes için geçerli olmayabilir..ben şahsen isterdim :) bak şimdi utandım nasıl yazsam ki bilemedim :)
Bi karikatür görmüşdüm erkek kadına ayıp ayıp konuş benimle diyordu tabi yatakda altlı üstlü bunlar kadında "erkeklerin yanında ayak ayak üstüne atmak " diyordu :))
Sadece ayak uydur o ana yeter küfür felan gerek yok.
doğru olup olmadığına kanaat getirmek için kendine bakmayı akıl edemedin mi arkadaşım :)
sadece 1 tane ile genelleme yapamam..
peki sen hangi sözleri kullanıyosun
hiç bi şey demene gerek yok
kötü kelime nedir ya wtff:(
sözlerde o esnada sınır yoktur içinden ne geliyosa onu söylesin
evli oldugum kadindan kotu kelime duyarsam o evlilik biter..yani istemem
kötü kelime değil de memnunsa memnuniyetini belli etmesini beklerim bu bazen hafif inleme bazen susup gözlerini hafif kaydırma filan olur. çok hoşuma gidiyor ve daha çok gaza geliyor insan :)
Benim duymak istediklerim... link
çok terbitesiz ahlaksız sözler duymak çok tahrik ediyor
bamya de mesela. uçurabilir yani seni bunun üzerine.
bi çok kötü kelime bu kapsama girebilir :)
mesela?
sen neleri biliyorsun?
Uçurr aşkkımmm bizi de :))
uçur beni, hiç durmayalıum vs desin kadın
parçala behçet yemeklik kıyma yap beni ):
İnsan romantik romantik takılır ya bu ne böyle
biip beni erkeğim tarzı seyler fena olmaz :)
her erkek 'dirty talkin' sevmeyebilir
rahat ol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar