Türk kızları sizce göründükleri kadar masum mu?

Kızlar Bir Adım Öne Bence değil hatta kendini efendi diye tanımlayan, kızları masum gören erkeklere de gülüyorum bi çock erkekte nudeleri var hepsinin emin olabilirsiniz 😂bir çoğu bu yüzden tercih edilmiyor zaten ve hala devam ediyorlar masum görmeye 😂kızlar feminizm adı altında sizi kullanıyor kendi babaları da dahil, siz 20 yaşında evden erkek adam çalışır para kazanır diye tepik yerken ağır işlerde çalışırken, kızlar o yaşlarda evden para alıp hem okuyup hem üniversitede diğer zengin çocuğu erkeklerle yatıp kalkıp geziyorlar , sizde masum sanıyosunuz bunları 😂peki niye sizle değil de onlarla oluyorlar? cevap basit sizi eğlenceli bulmuyorlar neden peki? fakir Anadolu çocuğusunuz, ambargo bu yüzden. Şimdi soruyorum size hala niye bu kadar onlara kibar davranmaya çalışıp ya da masum olarak görmeye devam ediyorsunuz? nerede maskülete? niye erkekler olarak lider özelliklerinizi kaybedip beta ezik oldunuz? , peki biliyor musunuz ülkede Bakir erkek oranı çoğaldı ve Bakire kız oranı azaldı bu kızlar kimlerle hiç düşündünüz mü?
Türk kızları sizce göründükleri kadar masum mu?