Dün sevişmeyi ilk kez deneyimledim, en son reglim 10 nisanda olmuştu ve 15 nisanda bitmişti. Erkek arkadaşım kondomsuzdu, ben çok kastığım için sevgilim içime tam giremedi ama yine de biraz kan geldi, yani zar yırtıldı galiba. Erkek arkadaşım boşalmadı bile ama belki onun zevk suyu geldiyse ondan vs hamile kalabilir miyim diye korkuyorum. Sonuçta zevk suyundan da hamile kalanlar varmış. Psikolojik olarak karnımda bir şeyler hissediyorum ve inanılmaz tuhaf bir his içerisindeyim, içim çok sıkılıyor. Gerçekten çok korkuyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Not: reglim 10 nisanda başladı ve 14 nisanda bitti, ben ilişkiye 22 nisanda girdim. Doğurganlık döneminde mi oluyorum?
İçime tam girmedi ve boşalmadı bile yine de hamile olabilir miyim?
İçine bosalma olmadığı sürece hamile kalmazsin. Şimdi dersin zevk suyuyla kalma ihtimali var diye ama o cok cok az bir ihtimal ve iliskiye girisin kisa mi surdu uzun mu
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya açıkçası bekaretim gitti yani az bi kan geldi ama içime adam akıllı başı bile girmedi ben kendimi kastığım için, doğru düzgün ilişki olmadı yani asla. Toplasan 1 dk içime sokmaya çalışmışızdır en fazla. Ama yine de zevk suyu olayından korkmuyorum desem yalan olur
Emin miyiz bi şey olmayacağına, sanırım doğurganlık dönemindeydim:( millet aylarca deniyor ben ilk seferde kalırsam çok komik olur. Ayrıca 19 yaşındayım rezil bir durum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
İçine bosalma olmadığı sürece hamile kalmazsin. Şimdi dersin zevk suyuyla kalma ihtimali var diye ama o cok cok az bir ihtimal ve iliskiye girisin kisa mi surdu uzun mu
Ya açıkçası bekaretim gitti yani az bi kan geldi ama içime adam akıllı başı bile girmedi ben kendimi kastığım için, doğru düzgün ilişki olmadı yani asla. Toplasan 1 dk içime sokmaya çalışmışızdır en fazla. Ama yine de zevk suyu olayından korkmuyorum desem yalan olur
Vaktin var mı takip edebilir misin birkaç birsey sorabilir miyim sana
boşalmadıysa hamile değilsin psikolojik olarak oluyo bunlar raat ol
Ama zevk suyundan da hamile kalanlar varmış baya
o zewk suyu değildir tam boşalacakken çekemeyen içeri bi miktar boşalandır :D
Yok ya içime adam akıllı giremedi bile ben kendimi kastığım için
o zaman sorun yok rahat ol ilk seferde öyle olur zamanla daha rahat hareket edersiniz
bişey olmaz ama dikkat et
Emin miyiz bi şey olmayacağına, sanırım doğurganlık dönemindeydim:( millet aylarca deniyor ben ilk seferde kalırsam çok komik olur. Ayrıca 19 yaşındayım rezil bir durum
sakin ol
panik yapma
bahar ayında olduğumuz için reglinin günü değişir panik yapma canım
Peki ilk ilişkiden sonra sarı akıntı normal midir?
normal canım
istersen bi ara özelden yaz
İstek attım kabul ederseniz yazayım rahatlamaya çok ihtiyacım var gerçekten
tamam janım
Korkucaksan yapmıyacaktın bu kadar basit
Sorumu bir daha oku bakayım "korkuyorsam sevişmeli miyim" diye sormuş muyum
Bende zaten sevişmene laf etmedim cinsel ilişki yaşamanızdan bahsettim eğer korkucağım durum olucaksa cinsel ilişki yaşamayıp sevişme ile bırakıcaktın
Psikolojik sıkıntı. Hiçbir şey olmaz. Devam et.
Keşke ben de böyle düşünebilsem kaygıdan başım dönüyor
Öyle düşünebilirsin. Bunu yapabilecek gücün olmalı.
olmaz be kuruntu yapma
Fena korkuyorum
korunsaydınız keşkle
Içime girmedi ki doğru düzgün, sadece kanadı ama ben kastığım için başı bile girmedi tam. Yani toplasan 1 dk içimde durmamıştır. Duramadı zaten
o zaman korkma kanka ya bu sitede çok gördüm böyle kalan kalırdı yani
Olabilirsin
Deme korkuyorum:/
Ciddiyim
Test yaptır
Testi en erken 10 gün sonra yaptırın deniyor daha erken çıkmıyormuş ama 10 güne kadar da akıl sağlığımı yitirmesem bari
Sen gelsene bi
%1,43 ihtimal
İlk sefer sevişme, boşalma yok, içime adam gibi girmedi ve buna rağmen yaklaşık %2 ihtimal çok fazla:(
Olabilir. benim gibi güçlü ve sağlıklı bir erkek ise %5 bile olabilir bu şartlar altında
Kalmazsin
Kesin mi?
Bosalmadi diyon nasıl kalcan
Zevk suyu denen şeyden hamile kalanlar varmış
İçine girmedi ama
toplasan doğru düzgün başı bile girmemiştir ama girdi sayılır bekaret gittiğine göre
Kanka bişi olmaz
sorun trollllll
Herkes sizin gibi işsiz değil yardım edecekseniz edin etmeyecekseniz boş yorum atmayın