Arkadaşlar öyle bir insan var mı acaba?

SADECE BASLIĞA GÖRE DEĞİL TÜM DETAYI OKUR CEVAP VERİRSENİZ MEMNUN KALIRIM
Benim anladığım gördüğüm kadarıyla kadınlar o konuda gayet geri planda exeşim de öyleydi ben boşandım ancak bir dahaki evlilugimi öyle bir insanla yapmak istiyorum
Ben genel olarak dinini ibadetini yaşamaya hayret eden bir Müslümanım elhamdülillah
Birincisi cins cins veya cins bir şekilde yorum yapanlar bir zahmet uzak dursun
İkincisi asıl soruya gelelim ben burada veya başka bir yerde mesajla seks konuşmak kadar düşmedim kimseye de o hadsizliği yapmadım eğer o şekilde anlayanlar beni yanlış anlamasın ve varsa öyle bir yanlış anlaşılma özür dilerim
Ve üçüncüsü ben cinsel isteği yani libidosu yüksek bir bayanla evleneceğim istiyorum yani burada veya çevresinde öyle olan var mı yani öyle bir şey oluyor mu?
Ki burada kardesim yerine koyduğum telefonlarımızı aldığımız birisi var isim veya nick belirtmek istemiyorum ki onunla neredeyse her konuyu konuştuk ve kendisi gecenin belli bir zamanında eşini uyandırmış ve ilişkiye girmişler ben de bundan sonra o şekilde bir eş istiyorum yani benim ibadetlerimizi etkilenmesin hatta kendisi de benimle birlikte ibadet etsin çoğu zaman
Libidosu o kadar fazla olsun ki bana tec... etsin istiyorum (gerçi o biraz imkansız ama atıyorum ben istediğim halde yok istemiyorum diyeyim ama o zorla...)
Hepinize saygı ve sevgilerimi aranızda bazı çıkan dengesizler hariç hepinizi seviyorum bunu bilin yani ben genel olarak da böyle herkese sevgi dolu bir insanım bana karşı da iyi olur ve iyi davranırsanız sevinirim
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel?
Arkadaşlar öyle bir insan var mı acaba?