Cinsel Yaşam Oral grcekten herseyin tadi tuzumudur olmazsa olmazimidir sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 Yani bir erkege oral sks cekmek tadımı bu isin benim aklima gldikce agzim sulaniyor sizdede oluyormu boyle hic doya doya ckmek istedinizmi hic Güncellemeler+1 yıl Guncelll Güncellemeler+1 yıl Guncelllll Oral grcekten herseyin tadi tuzumudur olmazsa olmazimidir sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Benim için seksin olmazsa olmaz birkaç bileşeni vardır. Fransız öpüşü bunlardan birisidir. Oral seks bunlardan birisidir. Küfür ve sınırları zorlayan sertlik de bunlardan ikisidir. 0 0 Yorumla
romantikseraeri Takip Et Master Yaş: 45 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 943 cevap paylaştı. Oral seks amacı geçboşalmayı erkene cekmek erkekte olmayı sağlamak içindir ama her ilişkide şartmış gibi görev halinegelmiş 0 0 Yorumla
egerkan Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 435 cevap paylaştı. @kuryeparçası bu dostumun güzel sözü var ikisininde tadı bir başka dhjssnsj 1 4 Yorumla kuryeparçası +1 yıl Sie jdhdjsjd Yorumla kuryeparçası +1 yıl Lan sg manyak mısın jdhdjsjdh Yorumla egerkan +1 yıl canım ayçacığım o laftan bunu nasıl çıkartıyorsun acaba he güzelim balım birtanem Yorumla egerkan +1 yıl Dur bunun mesajını silebiliyordum bdksnssnsk Yorumla
blackwww Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Bunla ilgili çok güzel bir görsel var bende 😂 hiç yapmadım ama çok yapmak isterdim 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. O kisiye bagli ya yapmak isterse yapar sadece cesitlilik katiyor bence 0 0 Yorumla
ÇirkinKral00 Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 88% +1 yıl Offf senin gibisine saatlerce yalatırım bende saatlerce yalarım 0 0 Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. yani smetriği benim için geçerli yani bir kadına oral yapmak o tadı almak benim olmaz ise olmazım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 69 sever misin? Partnerim bana yaparken ben boş duramam mutlaka aynı anda bende ona. Yapmalıyım yaniii 😂😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Valla bazi kizlari b3n anlamiyorum tuksiniyolarmis falan. Ben erkek halimle agzima aldim ve bence cok guzel bisey bu. 0 0 Yorumla
Taklamakan Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Hem oral yaptırmak hemde yapmak. Olmazsa olmaz saatleri ayırmak lazım orala 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Vajina yalamak süperde çoğu kadın ağzına azcık alsa öğürüypr kusıyoe 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sadece erkeğe değil canım seni emmekte benim ağzımı sulandırıyor 0 0 Yorumla
NymphomaniacS Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Benim içinde öyle olmazsa olmaz 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Super ya sevindim☺ama ben erkege cekmekten bahsettim Yorumla NymphomaniacS +1 yıl Ee ben de Yorumla Soran +1 yıl Cok iyi o zmn ya 😍yalniz degilmisim oh Yorumla sonnisim +1 yıl Ooo seviyor uz Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Oral benim iiçin olmazsa olmaz hatta sekss olmadan da oral ile ağzına boşalabilirim 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Olursa süper olur. Olmasa da yine seks yapılır 0 0 Yorumla
ciddi_misin Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 48% +1 yıl İlişkiyi tatlandırır zevkini arttırır. 0 0 Yorumla
Mooodman Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl İnanılmaz zevkli şu an yapan olsa keşkee 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Saatlerce uzun uzun çekmek offfff olsada çeksem 0 4 Yorumla 1a9y0ç3a +1 yıl Ohagey Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @1a9y0ç3a mal mısın kadına oral yapılmıyor mu Yorumla 1a9y0ç3a +1 yıl Ceksem diyosun diye saqsosandim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @1a9y0ç3a düzgün oku mümkünse Yorumla
Hepyek42 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Oral önemli bnce zevki tadı tatmali bnce 0 0 Yorumla
SeymaXxx5 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 537 cevap paylaştı. Yess afiyed oldun 1 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,9b cevap paylaştı. Off çok iyi olurdu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Olmazsa olmaz 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ama bir erkege yapmaktan bahsettim emmek Yorumla sonnisim +1 yıl Emdinmi Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Evet kesinlikle öyle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Benim için seksin olmazsa olmaz birkaç bileşeni vardır. Fransız öpüşü bunlardan birisidir. Oral seks bunlardan birisidir. Küfür ve sınırları zorlayan sertlik de bunlardan ikisidir.
Oral seks amacı geçboşalmayı erkene cekmek erkekte olmayı sağlamak içindir ama her ilişkide şartmış gibi görev halinegelmiş
@kuryeparçası bu dostumun güzel sözü var ikisininde tadı bir başka dhjssnsj
Sie jdhdjsjd
Lan sg manyak mısın jdhdjsjdh
canım ayçacığım o laftan bunu nasıl çıkartıyorsun acaba he güzelim balım birtanem
Dur bunun mesajını silebiliyordum bdksnssnsk
Bunla ilgili çok güzel bir görsel var bende 😂 hiç yapmadım ama çok yapmak isterdim
O kisiye bagli ya yapmak isterse yapar sadece cesitlilik katiyor bence
Offf senin gibisine saatlerce yalatırım bende saatlerce yalarım
yani smetriği benim için geçerli yani bir kadına oral yapmak o tadı almak benim olmaz ise olmazım
69 sever misin? Partnerim bana yaparken ben boş duramam mutlaka aynı anda bende ona. Yapmalıyım yaniii 😂😂
Valla bazi kizlari b3n anlamiyorum tuksiniyolarmis falan. Ben erkek halimle agzima aldim ve bence cok guzel bisey bu.
Hem oral yaptırmak hemde yapmak. Olmazsa olmaz saatleri ayırmak lazım orala
Vajina yalamak süperde çoğu kadın ağzına azcık alsa öğürüypr kusıyoe
Öyle hatun bulsam herhalde her fırsatta önümde diz çöktürürdüm.
Sadece erkeğe değil canım seni emmekte benim ağzımı sulandırıyor
yanımda olsaydın istediğin gibi çekerdin karışmazdım :)
Benim içinde öyle olmazsa olmaz
Super ya sevindim☺ama ben erkege cekmekten bahsettim
Ee ben de
Cok iyi o zmn ya 😍yalniz degilmisim oh
Ooo seviyor uz
Oral benim iiçin olmazsa olmaz hatta sekss olmadan da oral ile ağzına boşalabilirim
Olursa süper olur. Olmasa da yine seks yapılır
İlişkiyi tatlandırır zevkini arttırır.
İnanılmaz zevkli şu an yapan olsa keşkee
Saatlerce uzun uzun çekmek offfff olsada çeksem
Ohagey
@1a9y0ç3a mal mısın kadına oral yapılmıyor mu
Ceksem diyosun diye saqsosandim
@1a9y0ç3a düzgün oku mümkünse
Olmazsa olmaz değil ama olsa çok güzel olur
Oral önemli bnce zevki tadı tatmali bnce
Yess afiyed oldun
Harikasınnn