Evet arkadaşlar durum gerçekten böyle genelevde çalışan 24 yaşındaki o kadına aşık oldum kaç zamandır aklımdan çıkmıyor, mesleği ile ve benimle dalga geçecek arkadaşlar zerre umurumda değilsiniz.
Gerekirse başımın tacı yaparım onu hayatımın anlamı yaparım muhabbetimiz de iyi aslında bir dahaki gidişimde ne hissediyorsam açık açık söyleyeceğim birçok soru sordum hiç rahatsız olmadan cevapladı kafalarda yer eden "şu soruyu sorma bu soruyu sorma tersler basın belaya girer" tiplerden bir kadın değil nasıl yapayım bir öneriniz var mı bana olur veya olmaz içimde kalacağıma duygularımı zikrederim daha rahat olurum en azından içimde yüreğimde kalmaz?
Gerekirse başımın tacı yaparım onu hayatımın anlamı yaparım muhabbetimiz de iyi aslında bir dahaki gidişimde ne hissediyorsam açık açık söyleyeceğim birçok soru sordum hiç rahatsız olmadan cevapladı kafalarda yer eden "şu soruyu sorma bu soruyu sorma tersler basın belaya girer" tiplerden bir kadın değil nasıl yapayım bir öneriniz var mı bana olur veya olmaz içimde kalacağıma duygularımı zikrederim daha rahat olurum en azından içimde yüreğimde kalmaz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Seviyorsan ve bu heves değilse tut elinden vazgeçme. Ona bu güveni ver. Neden olmasın ki iki insanla düşüp kalktı diye kötü bir insan olacak değil ya
Ne tepki alırım merak ediyorum
Korkuları olabilir güvenemeyebilir…
Ne gibi mesela ben numaramı kağıda yazıp uzatsam "bu sende dursun birgün herhangi bir konuda bir arkadaşa ihtiyacın olursa ararsın, bana numaranı kimliğini açık et demiyorum gerçekten ihtiyaç duyunca sen ararsın" desem olur mu acaba?
Bedavaya getirmeye çalıştığını düşünür. Eğer ciddiysen gittiğinde açık açık kafandaki herşeyi konuş niyetini belli et. Hemen karar vermesin gerekirse tanıması için zaman ver. Lakin ilk görüştüğünde kafandaki güzel düşüncelerini mutlaka söyle ciddiyetini anlasın. Arkadaş olayına girme yani
Biraz beceriksizim ben hocam tam olarak nasıl konuşayım fikir verir misin bana?
Tamamen tatlı dil ile yaklaş. Onun bu durumunu senden başka kimsenin bilemeyeceğine garanti ver. Biraz empati yaparak ne konuşacağını belirle derim
Yalan yok geçen gittim yanıma geldi belki hiçbir müşteri ona sarilmiyordur resmen sevgilim gibi hasretle sıkıca sarıldım kokladım o bile şaşırdı bu tepkime kendimi kaptırdım resmen 5 dakika öyle durmusuzdur odada sıkı sıkı sarıldım ona ve bana çok iyi geldiğini anladım onu özel hissettim.
Ona özel hissettir kendini. Gerçekten zaman kaybetme eminimki oda böyle bi hayat istemiyordur. Gerekirse onu al başka bir şehire götür orada yaşa.
Yarın veya pazar günü gideceğim, cidden lafa nereden başlasam bilemiyorum kafama takılıyor bu konu nasıl başlayacam konuşmaya o kısmını netlestiremedim, yine sıkı sıkı sarılacağım ona bırakmayacağım fakat lafa nasıl başlarım orasını bilmiyorum.
Sıkıca sarıl. Sevişme onla muhabbet et elini yüzü öp saçlarını okşa… hayatında dağ güzel bi kadın görmediğini ve ilk defa bi kadına böylesine tutulduğunu söyle… gördüğün ilk günden beridir aklından bir an olsun çıkmadığından bahset. Herşeye rağmen geçmişe bir çizgi çekip baş tacım yaparım seni. Aile olalım kadınım ol de. İsterse eğer başka ile taşınacağınız garantisini ver. Tamam dediği taktirde asla geçmiş hayatıyla ilgili en ufak ima dahi etmeyeceğini tamamen unutacağını ve unutturacağını söyle. Bu bir heves değil sevdim ve kaybetmek istemiyorum de.
Bugün gittim dostum yarım yamalak açıldım ben gönlümü sana kaptırdım dedim söylemeden duramayacağım dedim beni anla kalbimden ılık bir şey aktı sanki sana doğru dedim bu lafları çok kişi söylemiştir sana dedim fakat inan bana söylediklerim gerçek dedim o ara yataktaydik gerçi benim hayatımı düzene sok dedim dışarıda benimle bir kahve iç beni sevmene ihtiyacım var dedim.
Bir an düşündü ve dışarıda olmaz ama istersen burada seninle çay kahve içer konuşuruz dedi saçımı felan okşadı gözlerime baktı fazla ısrar etmedim şuanlık tadında bıraktım.
Güzel geçmiş bence. Dışarıda görüşmeleri yasak olduğu için çıkabileceğini sanmıyorum. Niyetinin ciddi olduğunu anlasın
Dedi dışarıda çalışmıyorum dedim öyle değil sen benimle otur çay içelim beni dinle sadece o bana yeter dedim tabiki de bu işle ilgili görüşmek istemiyorum dışarıda dedim beni dinle çok doluyum dedim mesleğin umurumda değil dedim sana hissettiklerim önemli dedim biraz acele etti laf yememek için kiziyorlarmis 15 dakika felan kaldık.
Sana karşı tavrından az çok anlarsın. Başka sana yeşil ışık yakacak konuşması oldu mu
Bana kızmadın dimi dedim, olur mu öyle şey olabilir hoslanabilirsin dedi bunda bir şey yok dedi normal dedi, beni tanı biraz dedim dışarıda kimseyle görüşemem dedi geldikçe tanışırız istersen burada çay kahve iciririm sana dedi.
Bir kabul etse onu bu hayattan çekip alacam helal ekmek yedirecegim ona mutlu edeceğim yeter ki bir olsun.
Heves olduğunu düşünmesin belki çok diyen vardır. Asla baz geçme onu kendine inandır. Eğer sende eli ayağında temizse sana hayır deme
Dostum önerilere ihtiyacım var
İkili ilişkikerim çok iyidir karşımdakini çok iyi anlar ve düşüncelerini okuyabilirim lakin şu an ezbere konuşmuş oluyorum genel anlamda kadınların en önemli kriteri güven duyması ve sevildiğine inanmasıdır.
Bunu nasıl yapacağım kısa sürede bilmiyorum lakin onu her görmem demek 200₺ demek bir dinlese beni anlayacak da zaman sıkıntısı çekiyoruz.
Numarasını istesene dışarda görüşmeseniz bile telefonda görüşüp tanışabilirsiniz
Verir mi bilmiyorum gerçi günlük 5.000₺ kazanan bir kadın ne düşünür onu da bilmiyorum dostum, işyeri servisim her vardiyaya giderken evin önünden geçiyor resmen onun eve kilitleniyorum odasını bile biliyorum her gittiğimde şu saatte odandaydin ışığın yanıyordu nasıldın şu saatte iyimiydin diyorum şok oluyor nasıl görüyorsun diyor ben görürüm dedim senin hangi saatte odanda hangi saatte duş alıyorsun onu bile biliyorum dedim saati saatine doğru biliyorum şok oldu resmen hoşuna gitti açıkçası.
Zor bi durum cidden. Eğer olmayacaksa da seni daha fazla zor durumda bırakmamalı bence açık ve net görüş
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!