hayır olmaz beni otele falan götür diyemiyor musunuz
her akşam farklı bir çifti kovalıyorum yeter ya. ne yapıyorsanız gidin otel de eviniz de falan yapın
her akşam farklı bir çifti kovalıyorum yeter ya. ne yapıyorsanız gidin otel de eviniz de falan yapın
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sorma her akşam her akşam bende bıktım utanıyorum artık ama emir var mecbur kovalıyoruz.
dünya nın harbiden çivisi çıkmış
Ben Çarşı Mahalle Bekçisiyim. Yani bakıyorum inceliyorum bir süredir yani ne işiniz var sizin gecenin o saatinde öyle yerlerde. Daha geçen gün 2 erkek 2 kız arabayla çevirdik. Kızlardan birisi 14 yaşında diğeri 16 erkekler 22-23 yaşında kuzeniz diyorlar alakaları yok. Nasıl bir yere gidiyor ben anlamıyorum ya.
bunlar bide arabalı yakaladıklarım banklar da yakaladıklarım ayrı. bende özel güvenliğim koruduğum mevki den bekçiler geçiyo ama çok şanslılar hiç onlara denk gelmiyo. ben sürekli devriye halinde olduğum için bana denk geliyolar ben İstanbul da güvenliğim kardeşim de samsun da senin gibi bekçi , oda diyo abi buralar da aynı
Tabi ki öyle zaten başları baya ağrıdı aileleri çağrıldı falan birinin ailesinin haberi bile yok çıkmış bir dünya olay döndü. Yani şimdi bize denk geldiği zaman mecbur işlem yapmak zorunda kalıyoruz. Çünkü kız ses çıkartamıyor belki korkuyor belki zorla tutuluyor belki kaçırıldı ailesi arıyor mecburen işlemi yapmak zorundayız. Zor işler bunlar yaptığımız iş zaten aşağı yukarı aynı bizim görev alanımız geniş işte.
aynen sizin iş daha zor tutanak mutanak Allah yardımcınız olsun , bide bebek gibi milletle de uğraşıyonuz , sonra da burdan hiç bekçi geçmiyo diyolar la nere yetsinler . Rabbimiz devriyelerimizi huzurlu sakin sessiz eyler inşallah amin
Amin tesekkur ederım cümlemize insallah. Sorma cidden bebek gibi uğraşıyoruz birde yaranamıyoruz
2 kere bende yakalandim ama o da bir fantezi ya😂
fantezilerini anlat demedim neden bu kadar ucuzsunuz dedim
Polismisin
özel güvenliğim ve koruma bölgem yani gözetleme alanım içersinde evet polis hükmündeyim ve maalesef bulunduğum yer bu tiplerin meskeni gibi farklı farklı kişileri kovalayıp duruyorum
ne acı daha demin arka kotuk da almış kızı kucağını töbe töbe yani bu kızlar nasıl bu kadar ucuz olabiliyor anlayamıyorum
:(üzgünüm bunları görmek zorunda olduğun için
bende hemde çok