Cuckold muyum, nasıl kurtulabilirim acil yardım?

Merhaba arkadaşlar öncelikle lütfen bana kızmayın ve beni anlayışla karşılayın. Bu bizim seçimimiz değil maalesef ve ben asla kız arkadaşımı vs başka bir erkekle de paylaşmam. Şimdi olayı baştan sona okuyup ona göre yorum yaparsanız sevinirim. Eskiden aşırı libidosu yüksek biriydim. Bu sebepten dolayı 3-4 sene boyunca her gün üst üste 8 defa mastürbasyon yaptığımı bilirim. Ama artık normal cinsellik eskisi gibi ilgimi çekmiyor hatta gün içinde 1 kez bile ereksiyon geçirmiyorum. Ama cuckold videolar izleyince ara sıra hoşuma gidiyor falan. Ama öyle cuckold fantezi gün içerisinde hiç aklıma gelmiyor neredeyse. Yani bu cuckold olayını düşününce aslında ereksiyon geçiriyorum ama ben sevgilimi veya gelecekte eşimi asla bir erkekle paylaşmak istemem (not: sevgilim yok yanlış anlamayın burayı). Aslında ben sanırım sevgilimle başkasının seks yapmasından tahrik olmuyorum. Sanırım güzel bir kızın bir erkeği boşaltması ve inletmesi bana zevkli geliyor. Ama kendim bir kadınla cinsel ilişkiye girdiğimi hayal edince zevk almıyorum. Ben cuckold muyum ne olduğumu bilmiyorum ama bu durumdan kurtulmak eskisi gibi normal biri olmayı çok istiyorum. Lütfen anlayışla karşılayın ve kızmayın. 4-5 ay nofap yapmayı düşünüyorum yani mastürbasyonu bırakmayı düşünüyorum. Bu şekilde tedavi olabilir miyim? Bu cuckold olayı 2021 hazirandan beri bende var maalesef.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada ekleme yapayım. Mesela eskiden cinsel olarak sağlıklı olduğum dönemlerde bir kızla cinsellik yaşamayı aşırı isterdim içim alev alev yanardı düşününce. Ama bu cuckoldu düşününce öyle bir şey olmuyor istemiyorum yani.
Cuckold muyum, nasıl kurtulabilirim acil yardım?