Boylu poslu ve yakışıklı erkek?

Günümüzde kızlar tarafından, daha doğrusu benim yaşlarımdaki Türk kadınları tarafından beğenilmek, hoşlanılmak, sevilmek, aşk yaşamak; ne derseniz artık, sevilmek için;
  • En az 1.85 boy
  • Aşırı yakışıklılık
  • Esmer/kumral ten rengi
  • Mavi/yeşil göz rengi
  • Geniş omuz
  • Büyük penis
  • Zeka
  • Eğlenceli kişilik
  • Ağzın laf yapması
  • Kafa dengi
  • Kaslı fit vücut
  • İyi giyinmek
ve benzeri özellikler lazım değil mi? Ben 1.75 boyunda, çirkin, küçük penisli, zeki ve eğlenceli olmayan boktan biriyim ve bu yüzden genlerimin içine edeyim.

Benim dertlerim ve kusurlarım, çoğu canlının dertlerinin yanında dert olarak sayılmayabilir; Allah onlara yardım etsin. Fakat benim dertlerim de beni sinir ve strese sokuyor; beni üzüyor.

Ben de sevilmek istiyorum, aşk yaşamak istiyorum, çocuk sahibi olmak yani kısaca mutlu ve huzurlu bir yuva istiyorum. Fakat boylu poslu, yakışıklı ve büyük penisli erkekler varken kim beni ne yapsın?

Sürekli üzülmekten saçlarım iyice dökülüyor ve bu sabah birkaç tane beyaz saç teli gördüm. Bu yaşımda böyle şeyler yaşamak; daha doğrusu hayalleminin ve isteklerimin hiçbir zaman gerçekleşmeyecek olması bana acı veriyor.

Şükrediyorum ki elim ayağım tutuyor ama hiçbir zaman mutlu olamayacağımı biliyorum.

Ne yapacağımı bilmiyorum?

Dalga geçmeden, düzgün yorumlar yazmanızı rica ediyorum; lütfen.
Güncellemeler
+1 yıl
KS; kötü bir niyetim yok yani sorumu kaldırmayın lütfen.
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Boylu poslu ve yakışıklı erkek?