CİSED GENEL BAŞKANI PSİKOTERAPİST CEM KEÇE: “KADIN SEKSE DEĞİL ERKEĞİN ARZU NESNESİ OLMAYA İHTİYAÇ DUYAR!”
yazısına denk geldim ve sizlere sormak istedim. bence makaleyi okumalısınız

Evet seksi sevmezler. Ama bir erkeğe hizmet etmek, onun arzu nesnesi olmayı ve boyun eğmeyi çok severler. Bu zaten olması gereken bir şey. Kadınların doğasında var erkeklere itaat etmek. Bu son derece normal ve doğal bir şey. Ben de kadınlara yatakta boyun eğdirmeyi, onları hizmetçi gibi, k@lem gibi kullanmayı ve onları himayem altna almayı çok severim. :) Bazı kadınlar da bunu seviyor. Bazı kadınlar yatakta dominant erkek seviyorlar. Dolayısıyla herkes herkesin görüşlerine saygı duymalı. Kimse hiçbir şeyi bir başkasına zorla yaptıramaz.
Arzu nesnesi = cinsel obje demek olmuyor mu. CİSED de saçmalamış artık. Muhtemelen anlatmak istediği çok farklı bir şeydi ama insanlar bunu benim gibi anlamıştır ilk bakışta.
Biraz düşündüm de, eğer şunu anlatmak istediyse ; "erkeğin tutkusuna, duygu ve aşk ile dokunmasına, kendisini arzulamasına (ki bu bir kadın olarak söylüyorum, çok fazla kadınlık güdüsünü okşayıcı bir durum) ihtiyaç duyar, dümdüz bir sekse değil." o zaman kesinlikle doğru söylemiştir. Ama bence Türk toplumu için bu şekilde süslü ve dolaylı anlatım çok fazla diye düşünüyorum :)
Cevap
6Cevap
KADINI, BİR BİREYİ TAMAMIYLA METALAŞTIRMAK ANCA BU KADAR İFADE EDİLEBİLİR. ARZU, HAZ, DUYGU FAKTÖRLERİ NETİCESİNDE GERÇEKLEŞMESİ GEREKN BİR DURUMDUR BU UNSUR...
Hayatımda duyduğum en saçma, en cinsiyetçi sorulardan biri. Erkeğin arzu nesnesi ne demektir ya?
Ne alakası bar kardeşim 😂 nerden geldi böyle bir soru aklına
Alakası yok
kadının tamamen vajina orgazma ihtiyacı var.
Bnce ilişkiye
Hayır duymaz
Alakası bile yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?