Cinsel Yaşam Siyah patlıcan beyaz muzdan neden daha büyüktür? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Patlıcan (🍆(🖤😉)) neden muzdan (🍌(🤍)) daha büyüktür?Soru aslında açık, biraz fesat düşünün ve öyle cevap verin, neden büyük? Siyah patlıcan beyaz muzdan neden daha büyüktür? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Bugün bir yerde okumuştum. Her ulkenin ortalama boyu varmış diye. Irsiymis. 1 5 Yorumla Soran +1 yıl En küçük hangi ülkeninmiş? Cevap sahibi +1 yıl Tam hatırlamıyorum ama Uzakdoğu'ydu galiba. En büyükleri zencilerin ulkesiydi. Türkiye ortalarda. Soran +1 yıl Çin hıyarlarını çok beğeniyorum ya, hem beyaz hem küçük Cevap sahibi +1 yıl Kendini parmakla daha cok zevk alirsin. Soran +1 yıl Zevk meselesi, ayrıca 👅'mayı 🖕🏻' lamaktan daha çok seviyorum
NujenZanistvan2 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Siyah patlıcanlı erkeklerin genellikle fiziken beyaz muzlu erkeklerden daha güçlü olması gibi 1 0 Yorumla
hhangoverr Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Patlıcanında muzunda hastaları vardır kimi patlıcan sever kimi muz tercih meselesi her ikisinde de küçük büyük vardır 1 0 Yorumla
Papazınnpilavı Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 81% +1 yıl Beyaz muzun büyüğü var siyah patlıcanın da küçüğü hepsini genelleme 😛 1 0 Yorumla
Avukat1Hanım Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Alakası yok çok küçük patlıcan çeşitleri olduğu gibi kocaman muzlar da var tam olgunlaşmışları 2 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl beyaz muzun kalitelisini bulamadığından öyledir sdfds 1 0 Yorumla
OBirBeyfendi_ Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 91% +1 yıl Olum neden ben anlamadım 😂😂 halbisem cinsel hayatım da var 0 1 Yorumla OBirBeyfendi_ +1 yıl Saf olmamla gurur duyuyorum sjjsjs Yorumla
Diyarbakıırlı_21 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Bilemem haydar dumene sor Dicem ama o da yok 😂🤦🏿♂️ 0 0 Yorumla
eırkrkfkfk Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Genetik, muzun çiftçisi işini biliyorsa tüketiciye daha fazla zevk verir 1 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,6b cevap paylaştı. o patlicanların oldugu yerdeki insanların midesi ona göre oldugu için. zaten sorun saçma cinliler niye çekik gözlü gibi soru sormuşsun 0 0 Yorumla
Bravissimo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Patlıcan acıdır. Muz tatlı. Kararını ver. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Verdim hıyar Yorumla Bravissimo +1 yıl Avucunda tuzla bekliyorsun. Yorumla Soran +1 yıl Hazırcevap birisin 😄 Yorumla Bravissimo +1 yıl Fazlasıyla. Yorumla Soran +1 yıl Bravissimo 👏🏻 Yorumla Bravissimo +1 yıl 👍👍👍 Yorumla
Mrtcn021 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sen peki hangisini seviyorsun patlıcan mi muz mu 0 0 Yorumla
Öylesine1üye Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Patlıcan iyidir muz ne incecik ya :) 0 0 Yorumla
hakansalihoglu-06 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Sanırım sen zenci veya arap hayalleri kuruyorsun 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yok ben beyaz seviyorum, sadece neden büyüklük patenti siyahlarda, onu anlamıyorum. (Araçları da neden siyah olarak görrüyorsak o da ayrı bir muamma, çoğu beyaz ten sarı saç falan çünkü) Yorumla hakansalihoglu-06 +1 yıl japonlarında gözleri çekik ama bunu sorgularsak altından kalkamayız Yorumla Soran +1 yıl Arapları* Yorumla hakansalihoglu-06 +1 yıl konuyu kapadım Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Valla bende patlıcan var ya hahhaha 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Siyah mısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Değilim ama onun gibi demek istedim Yorumla
Mapustayım Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Şuna biraz ilgi 0 3 Yorumla Nisabnl +1 yıl Düştüm mapus damlarina öğüt veren bol oldu lsksksk Yorumla Mapustayım +1 yıl https://youtu.be/x6LS1zQ45oI Yorumla Nisabnl +1 yıl Ahh Range rover slksks Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben hıyar seviyorum 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Hıyar uzak doğu mu oluyor? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sayılır hem de sulu olması daha kayganlık sağlıyor Yorumla Soran +1 yıl Havuç hangisi oluyor acaba veya kabak? 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onlara karşıyım başları çok sert Yorumla Soran +1 yıl Bisexual veya gay mısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sebzeler ile alakası nedir Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çünkü zevki baska 1 14 Yorumla çakmakseven +1 yıl Sanal seks? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl E Yorumla çakmakseven +1 yıl Yapar mısın 18 yaşındayim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @çakmakseven lisrlimisin Yorumla çakmakseven +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @çakmakseven yaparım ama buyum senden Yorumla çakmakseven +1 yıl Sorun olmaz kaç yaşındasin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @çakmakseven 23ama mal bu erkek arkadaşı ver salaj ya o Yorumla çakmakseven +1 yıl Anlamadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @cakmakseven nerdensin Yorumla çakmakseven +1 yıl İstanbul Yorumla çakmakseven +1 yıl Senn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @çakmakseven ordamisin Yorumla çakmakseven +1 yıl Evet burdayım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Bugün bir yerde okumuştum. Her ulkenin ortalama boyu varmış diye. Irsiymis.
En küçük hangi ülkeninmiş?
Tam hatırlamıyorum ama Uzakdoğu'ydu galiba. En büyükleri zencilerin ulkesiydi. Türkiye ortalarda.
Çin hıyarlarını çok beğeniyorum ya, hem beyaz hem küçük
Kendini parmakla daha cok zevk alirsin.
Zevk meselesi, ayrıca 👅'mayı 🖕🏻' lamaktan daha çok seviyorum
Siyah patlıcanlı erkeklerin genellikle fiziken beyaz muzlu erkeklerden daha güçlü olması gibi
Patlıcanında muzunda hastaları vardır kimi patlıcan sever kimi muz tercih meselesi her ikisinde de küçük büyük vardır
Beyaz muzun büyüğü var siyah patlıcanın da küçüğü hepsini genelleme 😛
Alakası yok çok küçük patlıcan çeşitleri olduğu gibi kocaman muzlar da var tam olgunlaşmışları
beyaz muzun kalitelisini bulamadığından öyledir sdfds
Olum neden ben anlamadım 😂😂 halbisem cinsel hayatım da var
Saf olmamla gurur duyuyorum sjjsjs
Sana hangisi lazım onu de resim atalim beyazinda büyüğü var :)
Bilemem haydar dumene sor Dicem ama o da yok 😂🤦🏿♂️
Genetik, muzun çiftçisi işini biliyorsa tüketiciye daha fazla zevk verir
o patlicanların oldugu yerdeki insanların midesi ona göre oldugu için. zaten sorun saçma cinliler niye çekik gözlü gibi soru sormuşsun
Daha erkeksiler bence ondan.
Patlıcan acıdır. Muz tatlı. Kararını ver.
Verdim hıyar
Avucunda tuzla bekliyorsun.
Hazırcevap birisin 😄
Fazlasıyla.
Bravissimo 👏🏻
👍👍👍
Çünkü zenci olduğu için
Zenci değilim ama araplık var büyük olmasını sevmiyorum pek
Sen peki hangisini seviyorsun patlıcan mi muz mu
Patlıcan iyidir muz ne incecik ya :)
Ama beyaz patlican da mümkündür 😅
genetik..
Sert ve kaygandır😝
3 gün önce sıyahlı bııryle görustum buyuktu bayagı
Sanırım sen zenci veya arap hayalleri kuruyorsun
Yok ben beyaz seviyorum, sadece neden büyüklük patenti siyahlarda, onu anlamıyorum. (Araçları da neden siyah olarak görrüyorsak o da ayrı bir muamma, çoğu beyaz ten sarı saç falan çünkü)
japonlarında gözleri çekik ama bunu sorgularsak altından kalkamayız
Arapları*
konuyu kapadım
Gizliden ciksana sen jsjdhdhdh
Valla bende patlıcan var ya hahhaha
Siyah mısın
Değilim ama onun gibi demek istedim
Şuna biraz ilgi
Düştüm mapus damlarina öğüt veren bol oldu lsksksk
https://youtu.be/x6LS1zQ45oI
Ahh Range rover slksks
21 küçük mü