Hayat kadınlarının da ruhen yakalanabilecek ince noktaları var bunu öğrendim ya siz?

Genelevinde bir tane kadın var dünyalar güzeli bakmaya kıyamıyor insan daha 24 ünde gencecik ve aslında bir o kadar da hatasının ileriye dönük kendisine ne kadar zarar vereceğinden habersiz mis gibi bir hayat kurabilecek yaşta ve güzellikte aslında, ramazan öncesi görüşmeye gitmiştim ve bir soru sormuştum;
"Senin gibi bir prensesin bu işte ve burada ne işi var, neden bu iş dedim çok güzelsin farkında mısın böyle yerlere fazlasın dedim sen".
Sanki bir an bam telinden yakaladım gibi hissettim bir an burukluk yaşadı sonra döndü bana "parası için diyelim" dedi. Hiç arkadaşın var mı dedim peki sosyal yaşantın felan?
"Arkadaş mı, arkadaş hep çıkarcıdır dışarıda herkes birşeyler peşinde menfaat peşinde hiç arkadaşım yok, tek arkadaşım kardeşlerim" gibi bir kelime söyledi
Peki 5-10 sene sonra dedim?
"Muhtemelen burayi bırakmış olacağım" dedi. İnanın ya da inanmayın içime dert oldu çok zengin olsam işadamı olsan basarım parayı aylik kazancı neyse yeter ki daha fazla o güzelliğini heba etmesin derim kimseyle olmaması için ne gelirse elimden yapardım ama yok işte para yanlış kişilerin elinde bu dünyada?
Onu daha fazla tanıyacağım bunun için elimden ne gelirse yapacağım ikna edebilirsem dışarıda güzel bir yemek yedirip dinlemek istiyorum açıkçası kabul eder mi bilemiyorum tabi?
Hayat kadınlarının da ruhen yakalanabilecek ince noktaları var bunu öğrendim ya siz?