Klibe bak p*rno çekmiş sanki çok itici bir kız başından beri sevmiyorum pedofiliyi kullanıyor bu kez tamamen soyunmuş keşke mastürbasyon yapanlar buna prim vermesede amacına ulaşmasa zanediyor ki soyununca izlenecek dünya starı olacak oda onun dışında sondaki ne öyle eşcinsel biriyle odaya gidiyor anne babasından gizlice birlikte olmak için iğrenç her şeyi nasılsa normallestirdiler eşcinsellere saygım var ama bu kadarda olmaz onun dışında bende müslüman değilim ama yaşadığı ülkeye saygısı olsun oruç tutan çok kişi var hem ramazanda hemde cuma günü çıkarmış olması bilerek
Güncellemeler
+1 yıl
Güncell
Güncellemeler
+1 yıl
Yorum yapan yok mu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Eleştirirken amerikan müzik müzik dünyasından başla. Sonra buna gel.
Amerikalılar özgündü başarı dans her şey var tutarlı olun biraz bu kız sadece özeniyor çok vasat
Cinsellik satanlar onlar bunlara sebep olan. Onların kültürsüzlüğü
Oda doğru evet ama bu saçmalık popüler kültür ne zaman biter bu kızın bitmesini o kadar çok istiyorum ki bir yerde görmeyeyim artık
Niye bırak eğlensin. Böyle daha iyi rezil olsun.
Prim yapsın istemiyorum bunun
Yapmıyor ki sorun orada 😅
İzlenmesi artmış biraz abazalar sağ olsun tabi çoğu da bot
Senin sayende izleniyor şu an 😂
şu an bakmıyorum en son YouTube trendlere girdim 1 olmuş sinir oldum ;)) izlenmeler sabah çok azdı azgınlar herhalde mastürbasyon yapıyor işleri bitince bir daja izlemezler umarım
Biraz önce yaptım aklıma gelmedi 😂 tüh neyse sabaha deneyelim 😂
Sırf para için kendini satan insanlardan biri biraz daha fazla tıklansın diye bi açmadigi kalmis yazik cidden
Aynen öyle ama tam tersine böyle yaparak dahada az dinleniyor artık dinlenmeleri çoktan beri çok düştü zaten
Heryerde p*rno videolari var normal herkes biliyo ne yaptigini ondan
Onlar fakeymis ama yakında p*rno çeker zaten artık neler yaptığı belli
Yok be gercek goruntuleri vardi bende
Gerek yok zaten hergun 10 kisiyle sikisiyo
Muhtemelen yapıyor ama o videoların çoğu deepfake bu arada sen niye buna prim veriyorsun
Ne prime vericrm be
Buna gotumdeki kili bile vermem
Çok doğru p*rno izlesinler bunu niye izliyorlar milyon olmasına katkı sağlıyorlar
Valla 10tane penisim olsa birine sokmam
Ben erkek olsam bende bunu derdim kesin sıfır sexilik ölü bakışlı tuaf deli hareketler çok itici ve antipatik ya buna nasıl azıyorlar zaten egosu dağı taşı geçmiş
La meme yok kizda düz duvar gibi nasil bakio aziyolar anlamiyomki destekli sutyen giyyo ksri valla sokmam buna ben bunun milyon katı kadinlarla beraber oldum bu kim
Aynen öyle işte yoklukta olan sadece buna bakıyor yoksa hiç bir çekiciliği güzelliği yok oda onlar azgınlığı dan onu beğeniyor diye kendini dünya güzeli sanıyor
Ya turk abazalari yokuktakiler huna aZiyo buda seksi saniyo kendini * valla * bedava verse yine yok
Ya senin sohbetin sariyo tekip edermisin guzel sohbetin yani
Şimdi yatacağım belki daha sonra evet haklısın yoklukta olan azgınlar sadece dinledi bence o yüzden biraz yükseldi izlenmeler ama her seferinde düzenli bu klibi izlemezler onlarda bıkmaz mi sence illaki bugün daha ilk gün yani nereye kadar cıplaklıkla prim alabilirki
Şu an takip et istersen sonr konusurz istersen sende
şu an olmaz belki daha sonra herkesi takip edemiyorum 😊🙈
Peki tamam
Sadece sohbetin güzel o yüzden söylemiştim☺
Teşekkür ederim mutlu oldum 😊
Takip ettiginde bende olucam:)
Tıklanmak için her şey..
Evette yine tıklanmaz ne bekliyor ki ilk şarkılarındaki gibi mi abazalar mastürbasyon yapar sadece oda sıkılırlar bir süre ne vahim bir durum
Malaesef beğeni ve tıklanma uğruna gelinen son nokta.
Yine düşük yükselmez böyle kimse
söhret herkese yaramaz
tasıyamaz
Evet öyle zaten annesi babasında da iş yok bir de klipte oynamışlar adamla Aleyna odaya giderken reziller cidden
Allah bizleri muhafaza etsin🙏
Amin
ben beğendim.. 🤤
Senin gibi abazalar beğenir zaten merak ediyorum ne kadar dinleyeceksin bir süre sonra sende sikilacaksin nereye kadar azgınlık
kıskanma cicim.
Neyini kıskanacagım sen bir beynine baktır istersen
yorumsuz.
Allah versin canım 🤤
Ne versin cidden 🤦
insanaları tanımadan bilmeden çok saçma ön vargılıyorsunuz.
O emojiyi kullanan kimdi
Ve neyini beğendiğin kendini özetledigini gösterir
izlemedim bile kapak fotoğrafı ile öylesine yazdım senin de kızacağını biliyordum
Peki
üzerinde ne var🤤
Kim bu
Aleyna varoşu
kafayı yedi bu iyice
Bencede
babası yaşında ki adamla sevgili olmuştu bi ara
Yorumlara bak nede çok savunanı var rezillik artık savunulacak noktaya gelmiş ne diyebilirim ki Allah büyük
abazalik sadece delik ilsun yeter bunlara
Bencede ama abazalıkta uzun süreli değil bu kızın devri kapandı soyunarak ne kadar talep görebilir ki
yazık etti kendine evet oysa ki sesi güzeldi gayet
Bak bunada hiç katılmıyorum bu herkese büyüm8 yaptı sesi bir tek bana mı çok kötü geliyor hiç güzel sesi yok özellikle canlı bak detone sadece bağırıyor burada oynanmıs
yok kanka sesi güzel
Değil hiç değil dua lipa New rules Aleyna tilki diye yaz maffetmis şarkıyı gör bumu ses