İlerleyen zamanlarda ilişkiye girdiği çocuk ayrılıp başkasıyla sevgili olduğu zaman yok beni bozdu yok bana sahip oldu gibi laflar ediceksiniz madem öyle ne diye ilişkiye giriyorsunuz erkeklerde kızlara sahip olmak için sırf tecavüz etmek isteyen dolu bunu normalestirmesiniz zaten ben fiziken bekarete inanmayan biriyim düşünceleriniz bana saçma geliyor sizi sevmeyen birisinin zorla sahip olamazsınız ben ve erkek arkadaşım bize sahip olmak isteyen çevremizde kızlar ve erkekler var ve çok kötüsün bu durumda gidin sevenle olun başkasını seven biriyle değil azıcık gururlu olun
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet bunun icin elde duracaksa hic durmasin. Bununla kandiran abazalar var ama kadinlarda kanıyor buna🤭🤭🤭
Kadınlarda erkekleri kandırıyor ikitarafta ayni
Kanmasinlar allah akil fikir vermis kullansinlar diye🤣
Evet
Bencede öyle zaten sonra sıkılır yine yol verir ya da aldatır
Banada erkek arkadaşımada sahip olmak isteyen çok yuzsuzluk bu ya
Valla oda sırf cinsellik için seni terk edecekse gitsin
Banada olmak isteyen çok bu zorla sahip olmak oluyor ama
Aynen öyle bakın flört veya sevgililik te cinsellik sevginizin önüne geçer ve zamanla her şey biter ve üzülen kız olur
Aynen öyle
O yüzden yazık etmeyin kendinize özellikle olan kıza olur. Bizde bu yollardan geçtik sabrettik evlenene kadar
Yok birbirini seven kişinin cinsel ilişkiye girmesine bir şey demiyorum ben zaten fiziken bekarete inanmayan biri oldugum için zaten dediğim gibide bozulma ve yırtılma olmadi ilişkiye girdim ama sevenle olunması lazım herkesin düşüncesi farklı tabi
Tabiki herkesin düşüncesi farklı. Biz bu yolu seçtik ve iyi kide seçmişiz ama illa cinsellik olacaksa severek olmalı kesinlikle sadece yapmak için olmamalı
Evet kesinlikle katılıyorum sana birde ben merak ettigimden sırf bu kan olayı görebilmek için yaptım 😂 dedikleri gibi kan filan gelmedi
Kiminin esnek olur derler belki ondandır. Bizde oldu
Yok esnek filanda değildi normaldi anuler hymen ya herkeste olan zar türünden
Bilemedim neden gelmedi
Benim çevremde kimsenin gelmemiş zaten evli olup harlen bakire olan var her ilişkisinde kanayan var sonradan gelen var ilk ilişkisinde gelmemiş sonraki ilişkisinde gelmis
Amma çeşidi varmış bak bende senden öğrendim🤣
Belki senin birlikte olduğun kişi centik tarzı kızlık zarına sahiptir onlarda ilkte geliyor
Olabilir belkide ondandır eşimin ki
Evet 8 10 çeşidi var yarım esnek bile var onada yarımay kızlık zarı deniliyor
Baya Bi bilginiz var
Evey çok araştırdım çünkü 😂 hatta %60 %70 ilk ilişkide kanama görülmuyormus dediğim gibi centikler hariç onun dışındakilerde kimisi ameliyat ile aldırmak zorunda çünkü ilişki gerçekleşmiyor vajinumus gibi problemler oluyor kimiside işte ıslanmadan dolayı yırtılma bozulma olmuyor kimiside yarim esnek oluyor sonradan geliyor kimiside doğuma kadar bakire
Vay be o zaman biz Bi kerede kurtulduk desene
Evet 😂ben kurtulmadim daha ama benim erkek arkadaşımın ilkindede ilk ilişkisinde gelmiş oda galiba centik
Bir bende kanama olmamış 🥺
Doğuma kadar olmayacak desene🤣
Yok esnek değilim birgün kan gelir artık sevgilimden mi ilerleyen zamanda başka biriyle olup Ondanmi gelir bilmem nasıp
Aynen sonuçta sen daha hakimsin konuya
Gırtlak yapıp sonra bakireyim diyenle. İçine girmedin sürttüm diyen Erkek aynıdır
Fiziken bekaret duye birsey yok zaten ruhun olucak
Katılıyorum buna. Yoksa gırtlağa kadar alıp bakireyim demek çok saçma bence. Bildiğim çok kadın var böyle
Bak sana bir şey diycem ben cinsellik yaşadım arkadaşlarımda yaşadı tam birleşme ama neyse hiçbirimiz de bozulma veya kan gelmedi birkaç kişi esnekti bir kaç kişide ben gibi normal zara sahipti ama onların sonradan gelmiş benim ilk diye gelmedi sanırım bir kız daha var oda her ilişkisinde kanamis değişiyor yani zar yapısına göre bu durumda bekâret diye bir şey yok zar olara ruhen bakire değilim ben
Olaylar çok ilginç gerçekten. Zaten mesele ruhen Bakire olmak. Ama yazdığın gibi kızlar böyle hep geneli ilişki yaşıyor mu. Yoksa senin çevren mi öyleydi
Zaten %20 %25 esnek zar doğumda yırtılan iken türden %20 yarım ay o da yarım esnek tam değil birkaç ilişkiden sonra yirtiliyor anuler hymen aşırı ıslak olunca yırtılmayabiliyor kuruyken olursa yırtılır çentik ilk ilişkide kanayan %20 filan septali labial onlarda ılık ilişkide kaniyor onlarda %5 kadar yani kısacası %60 %70 ilk ilişkide kanamiyor
Birkaç özel bir şey soracağım. Gizliden çıksam yazsanız
Olur bilgi amaclimi
Gizliden çıktım
Evet
Bence her şey evlendikten sonra güzel
Kişiden kişiye göre değişir o
Başka türlüsü zinaya girer oda bizlere göre değil 😀
cok zor bunu anlatabilmek
Maalesef
Erkeğini mutlu et gitmes oo
Sadece erkek değil kadinada sahip olmak isteyen birsuru erkek var tecavüz gibi
Tecavüz olmazda bayanda uğraştırıyor
Bana ve erkek arkadaşıma daha önce oyun oynanmaya çalışıldı erkek olan bana kız erkek arkadaşıma sahip olmak için ama neyse oyunu bozdum
Adamsın
Saol ☺️😊yedirmem
Bence tamamen yanlis
Ney yanlış
Ciddi dusundugum birisinin cinsellik yasama hevesi beni supheye dusurur
Zamanla olur ama sırf elde etmek için saçma geliyor bana
Bana da nisanlanmadan iliskiye girmem asla
Büyük konuşma bende öyle diyordum yaşadım
43 yasindayim sana anlatirdim basimdan geceleri ama acikta zor
Anladım
Pek8