Herkese laf yapmışsın sana mı düştü laf yapmak. İnsan bakireyse bakire değilse değil sana giren çıkan mı var? Seni ne ilgilendiriyor. Onlara da yok böylesiniz yok şöylesiniz kullanıyorlar sizi demeye hiç mi hiç hakkın yok. Herkesin yaptığı kendine. İnsanın bekareti iki bacak arasında değil kafadadır. Bir kere sevmişsin tamam ama ben bakire değilim diyip önüne gelen verende sorun vardır zaten onun bedeni sanane banane . Ama sen bakiresin diye bakire olmayanlara laf yapmak kızmak sana düşmedi. Bende bakireyim ama senin gibi laf yapmıyorum. İnsanlar istediğini yapar bekçileri falan mısın? Milletin ne diyeceğine bakarak hareket eden bir insan kendisi değildir zaten. Böyle davranman da gerçekten çok yanlış. Bakire olmayanlar evlenemiyor sanıyorsan yanılıyorsun. Yok evlen görelim falan, insanlar sana kanıtlamak için hemen evlenmek zorunda değiller. Aşağılayamazsın kimseyi bekaretine göre. Biraz iyi düşün. Böyle bir şey yazarken de düşün, cevapları kaldıramıyorsan hiç yazma, çocuk gibi de laf sokmaya çalışma çünkü sen düşüyorsun farkında olmadan. Sen zaten en başta bu şekilde yazmasaydın, insanlara saygısızca davranmasaydın kimse seninle bu şekilde konuşmazdı. Aslında cevap yazmayacaktım ama senin insanları bekarete göre yargıladığını görünce tutamadım. Öyle cevaba ahahaha yazıp, laf sokmaya çalışmakla olmuyor bunlar kusura bakma.
25 Yorumla- +1 yıl
bak yavrucum sanırım henüz on sekiz yaşındasın .hayatta senden daha çok insan gördüm tanıdım .hemen hemen bütün çevrelerde bulundum .bekaratte neymiş diye gülen alay eden insanların günü gelince bakire kızlarla evlendiini gördüm .erkeklerin ikiyüzlülüğü seni yatağa aatana kadardır .istaisnai durumlar dışında eerkekler bakire kız tercih ediyor evlenmek için .en okumuşu bile böle .en doktoru en mühendisi bile bu şekilde düşünüyor bunu gördüm acı ama gerçek .
- +1 yıl
şimdi tecürbesiz birisin çok açık yazdıklarından .ne diyeyim kandırıl .evlenemezsiniz demiyorym evlenirsin ne var evlenmekte ama o ilişkiden saygı bekleme .o erkek sahiplenici olamaz çünkü başkasıyla paylşamış kadınını .bu erkekte ağır darbaler oluşturur ilerleyen yıllarda .bunu hep kafasına kakar kadının .hayat senin dediğin gibi toz pembe değil maalesef .ben önemli değil desem bekaret bunun ne önemi var herkes önemserken .kadın doğum doktorlarının kapısını aşındırıyor insanlar neden çaresizler
- +1 yıl
Ben zaten hayatı tozpembe falan görmüyorum, doğrun olduğu kadar yanlışında var ama. Tamam bazı erkekler öyle o zaman saf olmayacak kandırılmayacaksın ama hepsi de aynı değil erkeklerinde kızlarında. Kızlarda 2ye ayrılıyor bu durumda erkeklerde. Başta yalan söylersen zaten sonra sana o erkeğinde ne güveni kalır ne bir şeyi ben sadece tüm erkekleri ve tüm kızları aynı görme diyorum senin söyledğin gibi kızlarda var erkeklerde ama herkesi onlara benzetmemek lazım.
En İyi Cevaplar
+1 yılsırf sana cevap verebilmek için üyelik açtım inan bana. ve okurken gülme krizine girdim resmen işin gücün yok uğraşmışsın herkesle :D insanları YARGILAMAKTAN vazgeç diye herkes söylemiş zaten tekrar etmicem anlamıyorsun çünkü. şimdi benim hakkımdada söylenip dur umrumda değil illa merak ediyosan bakireyim ve kocama saklamayı düşünüyorum evet ve bu saklama olayının millet ne derle hiç bi alakası yok sadece özel bir an olduğuna inanırım ve eğer bir gün gerçekten aşık olurda istersem yaparım kocam olmayacak biri dahi olsa. buda başka bir bakış açısı güzelim işte. düşüncene saygım var ama milleti bu şekilde aşağılamaktan vazgeç senin canın yanar. bu evlenemeyecekler olayıda nerden çıktı :D sevgilim var bu olayı çok konuştuk aşıksam ben evlenirim ama hoş bir durum değil diyor üstelik bakire olup olmadığımı bir defa bile sormadı ve mardinli yani doğulu hani şu töre ve namusun istanbuldan daha değerli olduğu diyarlardan. devir değişir hayatta herşey değerini yitirir. kısacası şu laflarını düzgün seç saygını bozma.
40 Yorumla
Çağın en büyük sorunlarından biri bu olsa gerek. Ne var ki erkek- kız her iki tarafa da evlilik çağında sorulduğunda " Nasıl birini istersin?" cevap hazır " Helal süt emmiş, kimseyle işi olmamış vs. vs. " Ama ne var ki buna en çok dikkat etmeyenlerde yine bu istekleri olan kişilerdir. Said-i Nursi'nin güzel bir sözü vardır. " Onlara göre medeniyet bize göre dalkavukluktur." başka yerde " Medeniyet dedikleri aslında mimsiz medeniyettir. O da densizliktir. Densizlik ise görgüsüzlüktür."
Bunu maalesef topluma anlatmak çok zor bir hal aldı. Artık istisnalar kaideyi bozmaz ekseriyet, evlenmeden önce bir çok şeyi paylaşma taraftarı. Oysa hani azıcık insani duygularla bile düşünülürse (işin İslami ve ahlaki boyutu bir yana) kimse kendi bacısının ya da abisinin başına böyle bir şeyin gelmesini istemez.
Düşüncelerde bir yanlışlık " Nasılsa evleneceğiz" garanti altına almışçasına bunu gayet rahat bir şekilde yapıyorlar. Oysa hiç bir şeyin garantisi olmadığı gibi velevki garanti olsa, nikahsız bir evlilikten doğan çocuk, kültürümüzde de dinimizde de "P.." olarak tabir edilir. Kimse kendi çocuğu için böyle bir ithamı göze almaz diye düşünüyorum.221 Yorumla- +1 yıl
Üstad Bediüzzamana sormuşlardı " Osmanlı ile Avrupa'nın durumu nedir?" demişti ki " Osmanlı Avrupaya gebedir, yakında büyük bir doğum yapacak, Avrupa da Osmanlı ya gebedir. O da yakında büyük bir doğum yapacak." O doğum gerçekleşti maalesef. Avrupa bizim kültürümüzü alıp kendi içinde uygulatmaya çalışıyor. Bizimkiler de Onların kültürünü alıyor. Yani Ortalık Avrupa çocuklarıyla doldu.
- +1 yıl
Algı farklılaştı cidden. Yani Dünyanın bütün kızları bu şekilde oldu diye bir iddiada bulunmaktan Allah'a sığınırım ama en azından bu siteye baktığımda bile henüz yaşları 18-24 arası olan kızların (ki bunlardan daha küçükler var eminim sorularından anlaşılıyor) ifade etmeye dilim varmıyor ama bekaretlerini nasıl bozacaklarına dair bilgi istiyorlar. Namus konusunda bu kadar körleştirilip, sağırlaştırıldık. Allah sonumuzu hayır etsin.
- +1 yıl
Bayanların tek suçu yok bu durumda aslında. Erkekler de bu konuda çok genişler. Geçenlerde Allah affetsin biriyle ayak üstü konuşma durumum oldu, 13 tane sevgilisinin olduğundan ve nişanlandığından bahsediyor. Nişanlısının nasıl biri olduğunu sorduğumda ise enteresan bir cevap aldım " Vallah helal süt emmiş kızı buluncaya kadar canım çıktı." Aklıma ilk gelen kendisi ne kadar helal süt emmiş ki karşısındakinden bunu bekliyor..
- +1 yıl
tamam da dostum, "başına birşey gelmesi" diye adlandırmak zaten ataerkil kültürün kullandığı bir söylem. cinselliği erkeğin kadına "yaptığı" birşey olarak görmenin tezahürü. kadın burada "yapılan" ve "kaybeden", erkek "yapan" ve "alan" konumunda. oysa cinsiyet eşitlikçi bir yaklaşımla bakılırsa erkek için de kadın için de aynı şey; ve hiçbir şey "kaybedilmiyor".
- +1 yıl
dünyaya yön veren hükümler sadece kutsal kitaplardan mülhem olsaydı, yeni fikirler hiçbir zaman zuhur etmez, durağan bir insan topluluğu olur çıkardık. din pek çok insanın yaşamına yön veren bir değerler sistemi; ancak toplumun değişen bir varlık olduğu unutulmamalı. dolayısıyla değer yargıları her dönem yeniden üretiliyor ve yorumlanıyor. hammurabi kanunlarından semavi dinlerin hukukuna, oradan bugünkü pozitif hukuka... değer yargıları, normlar hep değişim halinde.
- +1 yıl
dine atıf yaptığın için onu söyledim... genelde benimsediğimiz değerleri din, gelenek gibi üst-öğretilerden alıp benimseriz. mesela sana "kadın şöyle olmalı, erkek böyle olmalı" dedirten değer yargılarının din? ya da geleneksel kökeni olduğunu düşünüyorum. bunu eleştiriyor değilim, yanlış anlama, ben kimseye karışmam ve sorgulamam.
Gizli Üye(36-45)+1 yılbırak bu kızları ya gitsin versinler boşver, her zaman 1. el eşyalar daha pahalıdır ve kıymetlidir bunu unutma
720 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılben sadece örnek verdim, erkeklerin %90nı benim gibi düşünür
Cevap sahibi+1 yılya kardeşim git bi kaşar al banane
- +1 yıl
değer yargıları evrensel, değişmez, genelgeçer değil. aksine toplum değişen bir kavram olduğu için değer yargıları da dönemden döneme, çağdan çağa değişmiştir. sen bir değer yargısını "mutlak ve değişmez değer" kabul ediyorsan, toplumun durağan olduğunu varsayıyorsun demektir. bunun da sosyoloji bilimiyle bağdaşmadığı kesin. her toplumun içinde de farklı değer yargıları vardır, bunlar birbiriyle yarışır, mücadele eder, birbirini etkiler, değişir, değiştirir.
Cevap sahibi+1 yılya ben üniversite mezunuyum yüksek lisans yapmayıda düşünüyorum, bana cahil muamelesi yapma, değer yargısı felan tanımam ben ailemden ne gördüysem onu uygularım anadolu çocuğuyum, öyle entel dantel şeylerle alakam olmaz, ben hiçbir kızı zevk için becermem eğer o haltı yapmışsam seviyorumdur ve evlenirim
Cevap sahibi+1 yılben yabancı dil mezunuyum, sosyoloji görmedim ayrıca felsefe bana saçma geliyor, belki sana doğru geliyordur beni ilgilendirmez, benim fikrimi bu tezlerle değiştiremezsin bende seninkileri
- +1 yıl
ben zaten fikrini değiştirmek için yazmıyorum ki. ama ortalama tahsil sahibi olan birinin anlayabileceğini düşündüğüm sıradan bir mesajın, "entel-dantel" bulunması, felsefe zannedilmesi beni şaşırttı. kaldı ki bu konular üzerine düşünmek için felsefe ya da sosyoloji bitirmek gerekmiyor. toplumda yaşıyoruz, sosyal varlıklarız, her daim önümüze çıkan, seçkin değil popüler sorunlar bunlar: şu bekaret meselesi çokça konuşulan bir konu değil mi mesela?
Cevap sahibi+1 yılçokca konuşulan bir konu, herkesin bir görüşü var senin görüşün kendini bağlar benimkide beni, senin dediklerin benim için felsefi geldi, entellektül birisi gibi açıklamalar yapıyorsun bende diyorumki, bekaret konusunda katıyım, evleneceğim kişinin bakire olmasını isterim, bu geri kafalılıksa geri kafalıyım, 3-5 kişiyle yatmış kızı kendine karı olarak görebiliyorsan sana mutluluklar dilerim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Cinsellik konusunda 486 cevap paylaştı. insanları bu şekil de yargılamaya hakkın yok,evlenmeden önce sevgilisiyle olmuş olması bir gün onunla bir gün bununla birlikte olduğu anlamına gelmez kaldı ki öyle bile olsa onun tercihi.beni ilgilendirmiyor diyorsun ama soru da açıkça görülüyor ki bu insanları yargılıyorsun.isteyen istediği kadar rahat olur kimsenin çıkıp da "bu ne rahatlık" demeye hakkı yok.ayrıca terk edilmenin bununla ne alakası var.ve birileri ne der diye yaşamak acizliktir,millet ne der diye düşünen insan kendi hayatını yaşayamaz.herkes seçimlerinde özgürdür milletin bir şey demeye zerre kadar hakkı yok.şunu artık anlayın "özel hayat" diye bir şey var ve herkes kendinden sorumludur...
625 Yorumla- +1 yıl
anlayamıyorsun çünkü sana göre bu kullanılma onlara göre ise aşkı tamamlayıcı bir şey.düşünceleriniz farklı.bu yüzden senin onlara laf söyleme hakkın yok ve onlarında sana laf söylemeye hakkı yok.olaya biraz tarafsız bakın.ben anlamıyorum bana göre değil o zaman kötü bir şey deyip işin içinden çıkmak yerine bu insanlar bunu hangi düşüncelerle yapmış neden yapmış diye sorun ve cevabı da tarafsız düşünün eğer mantığınız kabul etmiyorsa kendi düşüncelerinize devam edin.onlar içinde aynı şey geçerli
- +1 yıl
ayrılık bölümüne bakarsan insanların neden birbirini bıraktığını anlarsın.cinselliği ilişkinin kilit noktası olarak görüyorsun oysaki daha mühim şeyler var.ayrıca belki de adam kızı bırakmıyor kız adamı bırakıyor ya da anlaşarak ayrılıyorlar.bunda bu kadar anormal olan nedir?evlenen insanlar da ayrılmıyor mu?senin mantığına göre erkeğin eşini asla bırakmaması lazım...
- +1 yıl
hala insanları yargılamaya devam ediyorsun.evlenmeden önce kimin nasıl birisi olduğu anlaşılamayabilir veya daha farklı sorunlar ortaya çıkabilir.bu şekilde balon evlilik falan diye konuşmaya hakkın yok.fazla ön yargılısın ve insanları kendi bildiklerin doğrultusunda yargılıyorsun...
sana son olarak söyleyecek şey "yargılanmak istemiyorsan yargılama"... - +1 yıl
yargılamanın kelime anlamını bile bilmiyorsun...birileri de seni farklı düşüncelerin için yargılayabilir.ayrıca buradan değil hayatın genelinden söz ediyorum.herkes her şeyi yargılayamaz.insanların birbirini yargılamaya hakkı yok çünkü kimsenin düşüncelerini niyetini bilemezsin.çokça olaylar dışarıdan görüldüğü gibi değildir.herkesin hayatı kendine hiç kimsenin kimseyi yargılamaya hakkı yok,asla da olamaz.
- +1 yıl
vardır yargılayabilir .zaten herkes bunu yapar .hakkı yoktır diye birşey yok .düşüncemi özgürce burdan paylaşırım sende paylaşırsın zaten yaptığını suç olarak görüyorsun bilinçaltın bunu vurguluyor ki sürekli yargıladığımı söylüyorsun .seen hiç bir kadının bakire diye yargılandığını duydun mu ?oysa sende beni bunun için yargılayabilirsin .aslında içinde tezatlık yaşayan bir kadınsın .tıpkı diğerleri gibi
- +1 yıl
düşünceni söylemek farklıdır yargılamak farklıdır.içimde tezatlık yaşamıyorum sözlerim oldukça duru herkes kendi kararını kendisi verir.birisini yargılamak için onun düşüncelerini niyetini iç dünyasını bilmen gerekir senin böyle bir yeteneğin var mı?herhangi bir insanın var mı?"yaptığını suç olarak görüyorsun" da ne demek...ön yargıların seni kör etmesin bu yazıdan benim ne bakire olduğum ne de olamadığım sonucu çıkar...adil olacak bilgiye sahip değilsin yargılayamazsın o zaman.
- +1 yıl
senin bakire olmadığın çok açık ama asla bunu dert et demiyorum ama nasıl vicdanla yaşıyorsun diyorum .senin ailen yok mu ?annen baban senin bu durumu biliyor mu bilse ne kadar üzülür .yani banane insanalrdan diyemezsin .bence silkelen kendine gel .evet yaşıyorsun tezatlık var .bak diyorsun yargılıyorsun neden çünkü normal olmayan ilşki yaşamak .hiç demiyorsun onlar seni yargılayamaz diye oysa neler yazdılar .tek taraflı empati gösterilerine yokum arkadaş harbi olalım
- +1 yıl
"normal"in ne olduğunu kim belirliyor? evrensel ve genelgeçer bir "normal" yok ki.. normallik değişken ve göreceli bir kavram.
sonuçta yetişkin bir bireyden bahsediyoruz. yetişkin demek, kendisi hakkında en doğru kararı verebilme ehliyetine sahip demek. yetişkin insan oy kullanabiliyor, otomobil sürebiliyor, banka hesabı açabiliyor, evlenebiliyor. bu alanlarda karar verme hakkına sahip. bunda sorun görülmüyor. ama cinselliği ne zaman ne şekilde yaşayacağını mı bilmeyecek? - +1 yıl
işte soran ön yargıların seni buraya getiriyor.insanların birbirini yargılama hakkı olmadığını söylüyorum ve bana bakire olmadığımı söylüyorsun.nereden biliyorsun?bence sen silkelen ve kendine gel.kimse hakkında tanımadan bilmeden attıp tutamazsın.herkesin birbirini yargılamaya hakkı varsa senin dediğin gibi o halde sen bakireyim diye konuşan ama bakire olmayan birisin..bende bunu söyleyebilirim.oysaki bunun doğruluğunu bilemem.işte yargılamak budur bilgi olmadan konuşmak.
- +1 yıl
toplumun değer yargılarına göre normal değil .evrensel olmasına gerek yok .yaşadığım yer beni ilgilendirir .neden çevremde terk edildim diye ağlayan kadınlar artttı düşün bakalım .neden facebokkta sürekli sevgiliyiz şöleyiz böleyiz deyip pat ayrılıyor insanlar aslında kadına yazık oluyor ama isteyerek yapılıyorlarmış zaten ne diyeyim müstahahk
- +1 yıl
dünya yaşadığın yerden ibaret değil.ayrıca ön yargıya devam ediyorsun.nereden biliyorsun insanların bakire olmak ya da olmamak yüzünden ayrıldığını...bunu gerçekten anlamıyorsun anlayamazsın da...çünkü insanları yeterince bilgi sahibi olmadan etiketliyorsun...bir zamanlar toplumun değer yargıları kızların diri diri gömülmesini,mal gibi para ile satılmasını ön görüyordu.o zamanda yaşasaydın bunu da savunacaktın...
- +1 yıl
valla şeker jazz yapma .erkeklerin zihniyetini hepimiz billioruz gezer tozar gider saf birini bulur evlenir bu kadar basit aslında bu işler .tamam ben modern değilim modernliğinizi yiyeyim ya .ben çok değerliyim vücudumu kullanıdrmıyorum .adriana lima bile bakire evlendi be sen ne diyorsun
- +1 yıl
jazz yapmak değil bunun adı gerçeği dile getirmek.bildiğin tek şey ön yargıların.ve bu durumun modernlikle değil insan olabilmekle alakası var.sen çok değerlisin senin vücudun değerli fakat başka insanlar hakkında konuşmaya hakkın yok.kendi seçimin ve onlarında kendi seçimi.birilerini suçlamak sana daha fazla değer katmayacak.adriana lima ne zamandan beri tüm insanlığı temsil ediyor?yanlış değerlendirdiğin etiketlediğin her insan bir gün bunun hesabını senden soracak bunu bir düşün derim.
- +1 yıl
kadınların da cinsel arzuları olduğunu, seksten zevk aldıklarını birinin sana anlatması lazım. eğer bunu bilseydin, cinselliği salt üreme ve erkeğin ihtiyaçlarını karşılama amaçlı bir mekanik görev olarak algılamazdın. ve bir kadının sevişmesini "vücudundan başkalarının istifade etmesi" olarak değerlendirmezdin. zira cinsellik, tarafların karşılıklı zevk aldıkları, birbirlerini doruğa çıkardıkları bir eylemdir.
- +1 yıl
bu sitenin amaci da tartismak iste. yargilamiyor tartisiyor fikrini beyan ediyor
Ya milletten bana ne sana ne.su güzelim dünyada ahiret için hesap vermek için yasayanlara bitiyorum ya.her önüne gelenle yatmak hiç hoş değil tabi ama birini seversin birlikte olursun bu kadar basit.sırf sizin gibiler yüzünden gerdek gecesinde adam kadının belini kırıyo iste nasıl bi açlıksa.ayrıca bakire değilim deyip evlenemiyorum diye ağlayan kızlar da aptalmis yani.benim de daha önce iliskim oldu sevgilim de bunu biliyo medeni insanlarız çünkü evlenicez kendisi de doktor yani istese 50 tane bakire bulur ama gördüğün üzere bakire olmayanlar da evlenebiliyo hem de erkeğini yatakta fazlasıyla tatmin edebiliyo.yani sacmaliyosun kızım.senin cinsellikle ilgili seyleri de okuman günahtır şimdi git biraz sevap point kazanmaya bak.ayrıca biraz geniş düşün esitlikci ol erkekler herkesle yatıyo kız sevdiği bi kişiyle oluyo ama sonra ayrılıyo şimdi hangisi daha az günaha girmiş hangisi daha namuslu sence
440 Yorumla- +1 yıl
Ahahaa kaçması ya sen ne komik seysin öyle:D sen demişsin ya yukarda arkadasım evlendi adam doktor bakire istiyo cahil değil yani diye kendini lafını bil de konus artistik yapcagina.sen de takıla takıla doktor olmasına mı takıldın yani öğretmen de olsa kamyoncu da olsa farketmez tabi adam olduktan sonra ama onu sana cevap olarak söylemiştim umarım şimdi anlamissindir
- +1 yıl
ben onu kör cahil deiyolar bakire isteyen için ondan demiştim .kızım evlende öyle konuş .erkekler acımasızdır .kaldığı yerden sıkılınca gider bir kız bulur evlenir .böle kolay olma benden sana tavsiye bebeğim hayellerini yıkmayalım .ayrıca ben yanılırsam da dersin al yanıldın diye
- +1 yıl
Ayrıca sürekli evlen de konuş diyosun da benim hiç bi zaman ya hemen evleniyim evde kalmamam lazım diye bi düşüncem olmadı ki belki iki gün sonra çok kötü kavga edicem ayrılcam yani ama etrafta evlenelim diyen ve birlikte olmadığım çok erkek var.hiç bi zaman da bi erkek beni terk etmemistir kimsenin oyuncağı olmamisimdir mesela belki de o yüzden talip çoktur.erkekleri de çok iyi tanıyorum senden daha çok deneyimim olmuştur kime güvenip guvenmiycegimi de bilirim o yüzden.ama saol çok düşüncelisin
- +1 yıl
Hee biter.talibin de neden olduğu belli tabiki.laf sokma cabalarını takdir ediyorum ama.mühendis olman umurumda değil sevgilimin doktor olması da umurumda değil ama sen önemsediğin için söyledim bi daha söylüyorum.bi de benim annem ve babam da mühendis senin tavsiyelerinden önce onlarınkini dinlerim tabi.annem evlenmeyi düşündüğüm kişiyle sözlüm ya da nişanlım neyse evlenmeden önce aynı evde yasamam gerektiğini soyluyo mesela.o böyle yapmayip babami taniyamadigi için boşandı.böylesi dha üzücü
- +1 yıl
Elektrik elektronik mühendisi canım siemens te calisiyo açık adres falan mı istiyosun.bi sürekli aşağılama havasindasin herkesin görüşü kendine annemin görüşü de çok doğru bence sana laf söylemek düşmez.ve yine mesleği ön plana çıkaran sensin.ama yoruldum cidden sana anlatamıyorum ne demek istediğimi .bi de beni geçtin annemle mi dalga geciyosun utan kendinden çok ayıp.iliskimi de hiç dert etme sanki onu da taniyomus gibi o adamla sen zor ne demek ya ama neyse senin de Allah yardımcın olsun
- +1 yıl
bence atıyorsun annen mühendis falan değil hiç bir aklı başında anne böle birşey demez kızına .sırf ben mühendisim dedim diye ananıda mühendis yaptın helal sana ya sanal ortam abi atalım tıtalım ne olucak kim kini tanıyor .simenste hangi depetmanda çalışıyor bu kadın ?çok saçma inandırıcı değil kusura bakma .yazdıklarının hiç birine inanmıyorum .doktor bir sevgilisyle bir kaç ay takıldın hepsi bu sadece
- +1 yıl
Oha ya:D ben ailemle ilgili seyler paylaşıyorum ayrı olduklarını falan da söylüyorum mühendis diyorum inanmiyosun sen bilirsin herkes karşındakini kendisi gibi sanarmis ya cidden öyle.sana ispatlamak zorunda değilim tabi ama inanmamana üzüldüm cidden neyse sen bilirsin seni adam yerine koyup cevap verdim iste benim hatam kusura bakma.aklı basında bı insandır ayrıca annem senin annene biri böyle laf etse ne kadar sakin kalabilirsin acaba
- +1 yıl
esas olan, hoşgörüdür ve tercihlere saygıdır kardeşlik (edessa). başka insanları kendi "mutlak doğru"ları üzerinden değerlendiren ve tercihlerini sorgulayan insanların "medeni" olmadığını rahatlıkla söyleyebiliriz. sana göre gayrımeşru olan, bir başkasına göre meşru olabilir. toplumu kendi "meşru"suna göre biçimlendirmek istemek ise otoriter bakıştır.
- +1 yıl
valla benim annem git birinle yaşa öyle evlen demez .kendisi 32 yıldır evli ve kocasıyla aynı evde yaşaşamış daha önce ahahaha .yahu kızım tövbe ya annenin öyle biri olduğuna inanmak istemiorum bence sen atıyorsun da eğer gerçekse şu söylediğin vay ki ne vay .bence sen birini yatakda bağlamak için aynı evde yaşamak falan istiyorsun annende bunu onaylıyor fena çuvallayacaksın bak dedi dersin bu dediklerimi unutma .yatakda senden iyisini bulunca gider .ama onda saygı duymaz .
- +1 yıl
Tamam sen böyle düşünmeye devam et ama sen de büyük konusuyosun.annem de öyle biri evet git adamla sevis demiyo ama madem evlenceksin sonradan pişman olma ev hayatında gör nasıl biriymiş diyo.tabi sevgiliyken değil söz nişan olduktan sonra.kesinlikle kimseyle seviserek kendime bağlamam sana bağlanan adamsevdiği için bağlanmıştır zaten tabiki de.sen asagilamiyorum sadece merak ediyorum nasıl yaptıklarını diyosun ben de sana anlatıyorum saygı duymuyosun
- +1 yıl
bu soruyu soran geri kafali beyinsiz arkadas,
bütün mesajlarinda erkeklere giydirmissin yok güvenilmezmis yok acımasizmıs bırakır gidermis. sen şimdi bakiresin ya çokk degerlisin. bırakmaz seni hic bi erkek cok dogru bi taktik uygulammissin helal olsun bu baskalarinin aklina nasil gelmedi bilmiyorum. mühendislik veya tıp hakkinda bir iki bi şey bilmen cahil olmadigini kanitlamaz.anatomi kitabi okumak seni adam yapmaz doktor yapar. Kuran okumak seni hic bi bok yapmaz.oku sen oku koyun sürüsü olun - +1 yıl
Neye göre doğru kime göre doğru olansin ki.anneme de laf ettin ya sana çok pis beddua ettim üzgünüm.ama o şu an yazdıklarını görse bi yeriyle gülerdi o yüzden çok da takmıyorum ama aklımın bi köşesinde olcak uyarın.ama bence sen bi acı cekmissin o yüzden acımasızdir diyosun erkeklere ama hepsi öyle değil benim sevgilim de değil umarım iliskimiz de bu mukemmelligiyle devam eder neden mutluluklar dileyip birakmiyosun ki illa ayrılır senden falan diyosun ki pozitif düşün azcik
- +1 yıl
Sayın 'açık' kız,
Mini etek giymek, bikiniyle denize girmek baya modern gercekten. tamam anlayısında sıkıntı var anlayabilirim ama durumun bu kadar ciddi olduğunü düşünmemistim. istediğin kadar açik giyin fiziksel acıklıkla zihinsel açıklığın alakası yok. erkeklerin seni oyuncak gibi kulanacağını biliyosun. o yüzden bu kadar karşısın zina diye adlandırdığın bu olaya. kendi iradeni benliğini diğer kadınlar gibi koruyamayacağını bildiğin için atıp tutuyosun. - +1 yıl
bu kızda "çılgın bakire hürrem" sendromu var. libidosu çenesine vurmuş, oradan da klavye tuşlarına basan parmaklarına... buradaki cinsel hayatı olan kızlara sataşarak kendini tatmin ediyor. yavrucuğum, bulanık bilinçaltını bu şekilde temize çıkaramazsın. sen hastalıklı bir varlıksın. kendini bile tatmin edemezsin (mastürbasyon) sen. ama evde erkek kardeşin varsa onlara hallenir senin gibiler... :)
- +1 yıl
Benle çünkü ben yatakta iyiyim mi dedim ya:D beni sevdiği için benle yatakta iyi oldugum için değil yoksa eminim yatakta benden çok daha iyilerini bulur ama sever mi tartışılır.hani sen demişsin ya ben böyle istiyorum bakire olarak evlencem diye tamam çok güzel saygı duyarım ben de evlencegim kişiyle onceden birlikte olmak istiyorum sen de buna saygı duymak zorundasin sadece senden bunu bekliyorum.nefret et benden sevme dışla ama saygı duy bu kadar.tamam ne halin varsa gör de kapansın yani
- +1 yıl
Ben ağlamıyorum kimse beni almiyo diye kapalı görüşlü insan senin sorunlarin var cidden artik muhattap olmiycam senle saygı duyma o zaman yalan da söyleme tamam suçlamıyorum kimseyi sadece merak ediyorum diyip.ben de artık sana saygı duymuyorum bu son yorumum artık bıktım senden ne dersen de insan ol önce hemcinsinle düzgün konuşamiyosun daha yazıklar olsun sana
- +1 yıl
yazıklar oldu bana ahahaha .kızım ya de git işine .edepli ol birşey kaybetmezsin ağla yada ağlama yanlışsın annende destek veriyormuş ına daha çok kızdım .sana değil ona kızdım .kapalı görüşlü değilim hee eğer namus kapalı görüşlülükse kapalıyım evet siz açılın istediğiniz kadar .evlenirken nasıl vidanlı olucaksın ya .birşey demyorum sana .utansan yapmazsın zaten .
ya bazilarinin dogrulari o yönde naparsin simdi erkekleri aklamak niyetinde degilim erkeklerinde payi büyük elbette.. sorunda tek katilmadigim nokta su insanlar ne der diye düsünmüyorlarmi? sorusu.. insanlar baskalarinin düsünce fikirlerine ayak uydurmamali zaten yasaksa dinimizce yasak allahin emri farzlari haramlari mekruhlari yeter insanlari kaale almak bana sacma geliyor.. sen dogrularindan sapmadigin müddetce baska insanlarida düsünme insanlarin dogrularina saygili olmak zorundayiz hepimiz.. dinimiz ne dinidir? hosgörü madem öyle hosgörüyle yaklasmamiz gerek...
213 Yorumla- +1 yıl
insan kendi icin yasamali senin dogrularin güzel dogrular.. ben bunu yasayacam bu benim icin dogru olanidir dedinmiydi bunu yasarsin insanlara göre kendini ayarlamak sacma her insaninda hatasi var simdi senin komsun yanlis birsey yapti diye sen onun ayibini agza aliyorsan kusura bakmada bu zinadanda büyük günahtir kul hakkina girer...
- +1 yıl
bugüne kadar o dedigin insanlar benim yanimda degillerdi kötü gün görmemisin anlasilan kendim kadar samimiyim insanlarin ne düsündügü umurumda bile degil kendim icin kendi dogrularim icin yasarim.. yanlislarimida elimden geldigince düzeltmeye calisirim ceremesinide cekerim.. nasil bir hayatin var bilmiyorum ama pek bir derdin olmamis sanirim...
- +1 yıl
yok bu konuda haklisin sana zaten tüm yazilarimda hak verdim sadece kücümseme yada baska insanlarin düsüncesine göre hareket etmenin yanlis oldugunu belirttim :) mutlu ol iste sen özelsin o konuda diger insanlari yargilamaksa anca insanin kendisine düser.. sabrin sonu selamettir :) sabrinin mükaafatini elbet göreceksin :)
- +1 yıl
onlarin asaglamasindan nolur :) kendileri gülünc durumdadir farkinda degiller sadece.. hatirlarsan tv programinda kadin bakireyim dedi diye hakir hakir güldüydü salagin teki tüm türkiye ayipladi böyle saf olanlarda var iste naparsin.. insallah mutlu hak ettigin bir hayat sürersin...
+1 yılgünah sadece cinsellikle olmaz. bende bakire değilim bi sevgilimle birlikte olmuştum şuan ayrıyız ama pişman değilim çünkü aşıktım. ondan sonra da kimseyle görüşmedim. insanın bedeni değil aklı fikri ruhu bakire olmalı. analı oralı yapıp bakireliğimi koruyup gezsem vicdan azabını o zaman çekerdim. düzgün ve aşık olduğun bi adamla yaparsın kimseye de hesap vermen gerekmez. 20 yaşındayım 5 6 yıl sonra evleneceğim adama da yalan söylemem. zaten bakir olmayan bi erkek bende bakirelik sorgulayamaz. benim bedenim benim kararım kimseye açıklama yapmam. başkalarını böyle yargılamakta günah bil.
211 Yorumla- +1 yıl
beden bakireliği önemli değil ruh fahişe olmasın asıl o zaman tehlikeli. ya birlikte olursun ya da hiçbir halta girişmezsin. her şeyi yapıp kızlığını koruyanlara bakire gözüyle bakmıyorum
- +1 yıl
9 yıldır tanıdığım biriydi 2 yıl çıkıp ayrılmıştık küçükken sonra tekrar çıktık 2.5 yıl sürdü yani 4.5 yıllık sevgilimdi birtek onla öpüştüm birtek onla birlikte oldum 7 ay oldu ayrılalı kısmet bu işler belkide barışırız
- +1 yıl
gururunu şey ettiğim teyzeleri bile aradı yüzüne bakamadığından susuyor diye öfkem geçsin arar, inşallah. her önüne gelenle yatanlardan bende tiksinirim blogta okumuştum 18 yaşında kız tecavüze uğruyor artık bakire değilim ailem ondan bozulduğumu sanıyor diye lay lay lom. kızın kafasını duvara sürtüp çıkardığım kıvılcımlarla şehri aydınlatasım geldi
- +1 yıl
kimseyle görüşmedim zaten biriyle çıkarken sadece kardeşim dediğim erkeklerle konuşurum lise arkadaşımı görsem selam vermem o da bilir :D 7 ay oldu bakalım hayırlısı aradıktan sonra bi 3-5 ay peşimde koşucak zaten ona göre belki affederim
- +1 yıl
aynen
arkadaşım çarşaflısın sanırım bu kadar Allahtan korktuğuna göre öyle düşündüm.Allah'ın tüm emirlerine uyuyorsan bu soruyu sormak en doğal hakkındır -ki uymuyorsan(kusursuz müslüman yoktur senin hepsine uyman mümkün değil zaten) bu soruyu sormaya hakkın yoktur!kimsenin insanları özel hayatlarıyla yargılamya hakkı yoktur! elhamdülillah müslümanım Allah'ma şükürler olsun öyleyim.ama bi insan sana insanlık görevini yapıyosa onun ne yaptığının önemi yoktur.dinin ne hükmettiği de önemli ama yaşadığımız ülke bu konularda bizi kısıtlamayan yasalara sahip.bence sen aklını başına topla insanları yargılamaktan vazgeç.
325 Yorumla- +1 yıl
ya bak senin anlamadığın ne bilio musn insanları yargılamak.bu yani başka bişe değil.böyle bi soru sorman bakire olan olmayan tüm kadınların değerini azaltıo.neden mi çünkü kendi içimizde birbirimizi yiyorz.tamam güzelsin kendini koru et.bu senin en doal hakkın.ama her insanın kendi yaşam tarzı vardır yani bunu anlaman gerek.bi de bişe sölicem neden erkeklerden böle bi beklentin yok?bakireysen bence bakir bi erkekle olmalısın.feministlik dedim.bu erkek düşmanlığı değil eşit olduunu savunmaktır
- +1 yıl
yani bunu sorguluyosan bari erkeklerle kızları aynı kefeye koyarak yap tamam mı.bi insanın özel hayatını soyal hayatından uzak tutuyosa bu kimseyi ilgilendirmez.mesela benim bakire olmadığımı 2 arkadaşım dışında kimse bilmez ve çok dostum vardır.inan öle.insanlık ilişkilerim çok iidir.telefonum susmaz.tabi kötü huylarım da var.mesela çok sinirliyimdir.hatta sana yaptığım ilk yorumlar da o yüzden.sinirim geçti şimdi.insanları yargılama.
- +1 yıl
erkeklerle kadınların bir olmadığını düşünüyorum yani bu devirde illa bakir olucak diye birşey diyemem .şimdi arık erkekler 18-19 yaşında ilşki yaşıyolar .ben ne yapabilirim .isterdim tabi ama imkansız gibi .güzellim diye övünmem ama seni kimse istememiş falan dedin ona güldüm ben bir erkeğin bedenimi değil ruhumu istemedini isterim önce zaten beni seven adam benim bedenime saygı duyar kararlarımada yani evlenmeden önce dokunmaz sevmeyenler de işte yarralanmaya çalışır sizin anlamadığınız nokta
- +1 yıl
he ayrıcada siz erkek sizle yatmak istiyor diye sizi sevdiğini düşünüyorsunuz ki çok yanlış .erkekler ihtiyacı olduğu içinde yatıyor çoğu zaman .rahat kızları tercih ediyor bilerek .biliyor musun eskiden erkekleri suçlardım ama şimdi burdanda okuduğum kadarıyla kadınlar başına gelenleri hak ediyor .sen kendi vücudunu sunar san kullanılırsın okadar sevgi ,aşk bekleme o insandan .aşık olan insan dokunmaya kıyamaz
- +1 yıl
ya bak bişe bilmiosn konuşuosn ya.insan neden aşık olur bunun asıl sebebini hiç mi araştırmadın ya da hiç mi anlamadın.insanı aşka iten cinsel dürtüleridir.insanın aşık olma sebebi tamamen bu.lütfen biraz araştır.bak gerçkten bakireliğine saygı duyuyorm.en doal hakkın.sana biraz ilişkimden bahsedeyim.herşeyi benle yapmak istiyo.her yere benimle gitmek istiyo.sürekli ailesiyle tanıştırmak istiyo.ailemle gelip tanışmak istiyo.ben erken evlenmk istemiorm.bu cinsellik yüzünden değil.
- +1 yıl
ahaha işte çeliştin kendinle hem erkekler kadınlara cnsel dürtüler yüzünden aşık olur diyorsun hemde benle evlenmek istiyor bunun cinsellikle alakası yok diyorsun kızım sen şaka mısın ya .aynı cümlenin içinde kendinle çelişiyorsun .bak canım cinsellik tabikide olucak bir ilişkide ama evlilikten sonra olur .insanlar evlenmeden önce yaşarsa bir sürü ağlayan üzülen kadın oluyor ortada .bilmeden konuşuyormuşum hadi ya sen birşey bilmiyorsun bence kaç yaşındasın bilmiyorum ama çok safça konuşuyorsun
- +1 yıl
valla kardeşim herkes kendi tercihini yaşar bana göre son derece yanlış ki zaten kötü örnekler var çevremde kadınların nasıl kullnılıp atıldığna sahidim .eskiden erkeklere kızıyordum böle yaptıkları için ama gördüm ki bazı kadınlar buna dünden razı .ne diyeyim bir gün gelirsin dediğime ama çok geç olur senin için .
- +1 yıl
ya ne çelişmesi lütfen doru anla ya.evlenmeden önce sevgilisiyle yatıp kaç tane evlenen adam var sen bunun sayısını biliyo musun.istediğin yöne çekiosn.safça konuşan sensin.ya araştır öyle gel.ben 23 yaşındaym.gayet de aklı başında bi insanım.sense bırak aklı başında olmayı insan bile değilsin.insanları özel hayatlarıyla yargılayıp ona istedi kötü damgayı basan insan olamaz.o kadar olumlu konuşuorm mantıklı konuşuorm ondan bile anlamıosn.inan tek derdin ilgi çekmek.ya da sen bi erkeksin.
- +1 yıl
tamam canım bak sen de haklısın.kullanılan kadın da çok.kullanan kadınlar da çok.benim çevremde bakire,bakire olmayan kadın da çok.herşeyi yaşamış zarına dokundurtmamış arkadaşlarım var.bu konu hakkında ne düşünüosn?herşeyi yaşa kanını kocana sakla bu mudur yani?bi yerde dayanamıo insan.herkesin iradesi senin kadar güçlü olamaz ki.
- +1 yıl
valla bakire olmayanlarla evlenen insanları bende görüyorum gerçekten çok zavallı tipler oluyor .güçlü kariyerli tipler hep benim dediğim tarzda kadınlarla evlendi .insan değilim evet senin adına senin çıkarlarına uygun konuşmadığım için valla kadınım ve bununla gurur duyuyorum erkek falan değilim .istersen bulauşalım neasıl biri olduğumu gör .sen okul falan oku kendini geliştir 23 yaşındasın ne okudun sen canım ?hay allahım ya .insan değilsin diyor sana burdan sende şeysin diyorum analdın sen
- +1 yıl
ya allahım ya ne ezik tipeleri ya sen hangi dünyada yaşıyosun söyler misin.bilgisayar öğretmeniyim ama özel bi şirkette programlamacılık yapıorm.2. ünimi dışardan okuyorum.daha geçende çok yakın iki arkadaşım evlendi.birbirleriyle herşeyi yaşadılar.sözlenen de bikaç arkadaşım var.ben çok ortam gördüm.çok yakın arkadaşlarım var.gerçktn merak ediorm hangi sosyal çevrede yaşıosn.aile baskısı olan isteklerini bastıran bi çevre mi yoksa gerçkten sosyal hayatının ii olduu bi çevre mi?
- +1 yıl
ben mühendisim yavrucum .istanbul teknik mezunuyum hadi işine .tamam yaşa bizim tercihlerimiz seni bağlamıyor bana laf yetiştirmeyi bırak görücez ne olucağını sonunda .benim avukat akaraşlarım doktor arkadaşlarım bile bırakıldı sen ne diyorsun kıytırıktan öğremen diplomana güvenme hadi
bişi daha seninle yatmak isteyen olmamış belli :) sinirini bakir eolmayan kadınlardan çıkarıosn :) ben bu durumla gurur duyuyorum şahsen.neden mi evlendiğim adam bana bakir olarak gelmicek.kadın dediğin biraz feminist olur.ama nerde bizde o kadın aklı.Türk olup benim gibi düşünen kadınlar istisnayız.kaideyi de öyle bi bozuyoruz kii :) kapında kul oluolar resmen evlen diye :D senin durum vahim.biraz bakım bişi falan yap sen :) bizden çıkarma sinirini :)
811 Yorumla- +1 yıl
kadın dediğin feminist olur değil o kadın dedğin NAMUSLU olur...senin gibi düşünen birisiyle de adam gibi adam olan evlenmez zaten senin o kapında kul olanlarda sorun var demek ki.
- +1 yıl
hehe herkes sizin gibi kıt akıllı değil ki :) kızmıorm size.sonuçta yaşam tarzı.ama bunu yargılamazsınız asla unutmayın!nasıl bakire insanların bakireliği bizi bağlamıosa bizim bakire olmayışımız da sizi bağlamaz.saygı denen şey eksik sizde :) kendiniz napıosanız yapın insanların yaptığına da karışmayın.Bu arada ben Kur'an ı da ayetleri de iyi biliyorum şükür :) hiç bişeyden eksik kalmadığım gibi din bilgimden de eksik değilim :)
- +1 yıl
zina haram.Kur'an a göre bi genç bu hatayı yaparsa 100 kırbaçla cezalandırılır.evli bi insan aldatırsa eşini meydanda insanlar tarafından taşlanarak öldürülür.sence bilmiomş muyum?taş gibi hatunsan ne güzel :) benim dikkat çekicek neyim var neyim yok burda onu sölicek değilim sana :) dikkat çekmeye çalışan sensin :) ben bakireyim en iyi benim diosn :) insan olmadıktan sonra bakire olsan ne yazar :) hadi canımcım hadi istediini yaz tek kelime etmem daha sana.insan olana yazarm ben.
- +1 yıl
senle yatmak istemeyen olmamış gibi salakça cevap verdiğin için güzel olduğumu açıklamak zorunda kaldım yoksa hiçbir komleksim yok peşimde bir sürü insan var hep oldu .ama ben hemen atlamadım tabi seviyor beni diye .üff insan olana yazarmış asıl sen insan değilsin bilmediğin bir insana hakaret ediyorsun .adrina limada bakire evlendi hıhı haklısın kadınla kimse yatmak istemedi oda gitti nba de oynayan basketçiye vardı .tey allahım ya akıl fikir ver bu insana
17 yaşında ilk ilişki yaşadım.ve hiç bir zaman pişman olmadım.Hangi erkek kendisini evleneceği kadına saklıyor.Bu hayat benim.istediğimle istediğim zaman beraber olurum.Aklınız sadece incecik bir zarda.ama sokakta hoş bir bayan görseniz suyunuz akar beraber olsam diye !
64 Yorumla- +1 yıl
helal !
- +1 yıl
Haklisin valla
erkek çatur çutur sevişirken iyi de bayan yapınca mı kaka oluyo abisii malca konuşmayın erkek de yapmasın erkeğin cinsel isteği vardır da kızın yokmudur insan değilmidir o nerden türeme acep saçmalamayın herkes kendine baksın herkes kendi etik kurallarına baksın kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez abicim günahsa ona günah o cehenemdee zebanilere yakalanır sen değil işinize bakın doğru yanlış her insana göre farklılık gösterir
510 Yorumla
+1 yıldinci kadınlardan bazılarına diyorum. kitapta zina eden kadın ve erkek zina eden kadın yada erkekle evlenir diyo bu dinci kadınlardan bazıları erkeklerde bakirlik aramıyo ne iş la bu.hani kitaba uygun yaşıyordunuz dinci kadınlar neden erkeklerde bakirlik aramıyorsunuz?hepiniz kölesiniz hepiniz erkeklerin sex oyuncağısınız.
52 Yorumla
+1 yılbanane demek icin yorum yaptim. ayrica sanane de diyorum. hatta bize ne. sen vermedin de noldu? eski sevgilin kaale alip mesajlarina bile cevap vermiyor mesela. neymis demekki bakirelikle alakali degilmis terkedilmek vs vs.
96 Yorumla- +1 yıl
he.
- +1 yıl
he
- +1 yıl
hea.
kardeşim ya mecusi olsa insan sana hesap mı verilecektir ki .. insanın dünyasını senin allahın mı şekillendirecek illa ki .. istiyorsan kendi değerlerini cebine sokarsıın ve onları muhafaza edersin .. ama camdan sağa sola bakıp ufflayıp puflama hani ... insanlar sen değil ..
11 Yorumla
+1 yılKafana takma bnce bunları sen kendine bak yeter .bir insan kız olsun erkek olsun nefsine sahip olmalı . kızlar anal oral yapıyor snra bn bakireyim ne güzel iş walla . erkekler yaparlar yaparlar snra evlnmeye glce bakire ararlar .zina yapan mutlaka zna yapanla evlenir . Ayrıca Hz. Muhammed'in bir sözü vardır . Siz ne kadar şerefliyseniz kadınlarınızda o kadar namuslu olur diye. Kısaca bnce sen sadece kendine bak yeter her koyun kendi bacagndan asılır sonçta .
41 Yorumla. işte böyle...önce yataga uzanıyoruz sonra bacaklarımızı açıyoruz bu kadar basit.
72 Yorumla
+1 yılherkesin hayatı kendinedir, zevkide sevabıda günahıda herkes aynada önce bi kendine baksın, günah olan sadece cinsellik yaşamakmıdır.? bırakın bu ayakları.
62 Yorumla- +1 yıl
+1
bireysel arzuları, hazları, özgürlükleri hiçe sayan kolektivist-otoriter ahlakçı kültür perspektifinden baktığın sürece, anlayamazsın...
453 Yorumla- +1 yıl
sen seksi sadece erkeklere zevk veren bir aktivite zannediyorsun. kadınlar içinse herhalde sadece üreme vasıtası, kocasına karılık vazifesi!.. eh, böyle bakıldığında, kadın bedenini "erkekle beraber karşılıklı zevk alan" değil de "erkeğe zevk veren" olarak görmen şaşırtıcı değil.
- +1 yıl
kadını erkeğe ait bir mülk olarak gördüğün için böyle söylüyorsun. kadının başka adamla ilişkisi olmasını bile erkek açısından değerlendirip, "kadınını onunla bununla paylaşan erkek" deyişin bundan kaynaklanıyor. sana göre orada bile kadın birincil ve etken değil, ikincil ve pasif; ve mesele ancak "erkeğin namusu" bağlamında değerlendirilebilir. çünkü bir kadının bütün bir yaşamını, evlendiği erkekten önce yaşadıklarını dahi evlendiği erkeğin sorumluluk alanına sokmanın başka bir izahı olamaz.
- +1 yıl
bana göre vet öyle ve yüzde doksan benim gibi düşünür .bence bir erkeğin kadını kendine aittir .başka birisiyle yaşamış olamaz .öle olursa aradaki bağ sağlam olamaz zaten .kadınlar ilk erkeğine bağlanır .her şeyi silersin ama anıları silemezsin asla .bir kadın ilkini asla unutamaz
- +1 yıl
hayatında kaç tane cinsel hayatı olan kız tanıdın ki? senin arkadaş çevren de muhtemelen senin gibi düşünen insanlardan oluşuyordur. görmediğin, bilmediğin, tanımadığın bir olgu hakkında, sırf internetten okuduğun hikayeler üzerinden muhakeme yürüterek fikir sahibi oluyorsun.
türk erkeklerinin yarıdan fazlasının senin zihniyetinde olduğu muhakkak. ama bu onların illa doğru yaptığı anlamına gelmiyor. genelgeçer bir "doğru" yok ki. bugün doğru bilinenler yarın yanlışa dönüşebiliyor. - +1 yıl
bak kardeşim benim arkadaşlarım var bakire olmayan hemde çok var .hepsinin hayatını nasıl mahvettiğini gördüm .herşeyden kaçarsın allahtan kaçamazsın .ve hiç biri mutlu değil .evlenseler bile uzun sürmüyor çünkü gerçekten bağalanamıyolar .bir kadın ilkini asla unutamıyor hep onu arıyor diğelerinde .işte bu yüzden ilk olucak kişiyi çok doğru seçmek gerek .anlamamkta ıssar ediyorsun hala .hay allahım ya .
- +1 yıl
söylediklerinden anladığıma göre:
1) bakire olmayan çok sayıda kadın arkadaşın var.
2) bunların bir kısmının evliliğine tanık olmuşsun.
3) evlendikten sonra hayatlarını mahvettiklerini görecek kadar uzun bir arkadaşlığınız var.
4) evlendikleri adama bağlanamadıklarına birebir şahit olmuşsun. ya da onlar sana "itiraf etmiş".
5) ilk erkeği asla unutamadıklarını sana söylemişler. ve devamlı o erkeği arıyorlar, sen de bunu görüyorsun.
..
öyleyse burada bize akıl vermek yerine o arkadaşlarına versen? - +1 yıl
vah vah... desene memleketimiz bir güzin abla daha kazandı... "alo suzzy, kocamla aram limoni... ilk seviştiğim erkeğin tadını vermiyor. onun kadar mutlu edemiyor beni. ne yapsam, boşansam mı?" ... veya... "keşke x hayırsızının evlenme vaadine kanıp ona teslim olmasaydım, çok pişmanım be suzzy"... itiraf.com gibi kız mübarek...
- +1 yıl
valla ister inan ister inanma .ilki gibi olamazsın .işin dini oplumu bırak o kadının ilki değilsin bu bile yeter zaten .kadın yapısı asla kabul etmez ama içten içe hep onu sever onu arar .bak kız arkadaşım tam 5 sene oldu ayrıldı kaç kişiyle çıktı en aldrmaz kişi görünür ama hala o adamın facebokkuna bakar resim değiştirmiş mi diye o unutamadıysa kimse unutamaz masal anlatmayın bana .
- +1 yıl
sen sen ol, bilmediğin, gerçek hayatta birebir tanık olmadığın, temas etmediğin bir olguyla ilgili, kafandaki kültürel-ideolojik peşin hükümlere göre tavır geliştirme... söylediklerinin ne erkek açısından ne kadın açısından "kural" sayılacak bir tarafı yok. çünkü gerçek hayatta senin 10 katın sayıda kadın ve erkek tanımışımdır ben, her yaşam tarzından... toplumda her çeşit insan var. asla "kadınlar şöyle yapar" diye bir sepetin içine atılacak kadar tek-örnek değil insanlar...
- +1 yıl
de get adam işine .kız hala herifin resmine bakıyor ağlıyor sen görmemişsin diyorsun .bende bir kadınım .kimse ilk gibi olmaz ondan daha iyisde olsa olmaz olamaz .asıl sen bilmeden atıyorsun .birebir tanık olmmaışım kız gelip benim dizimde bağıra bağıra ağladı ayrıldığında neye tanık olmadım ben .git işine saçmaalama .bir kadının teselli armağaını ol o zaman ne diyeyim
- +1 yıl
hııı... öyleyse git yüzlerine söyle, "siz hiç utanmıyor musunuz, ailenizden çekinmiyor musunuz, sizde allah korkusu yok mu" diye... rüyanda mı söylersin, gerçek hayatta mı söylersin, o sana kalmış... :)
böylelikle bize sorduğun sorunun sahici cevabını birinci ağızdan almış olursun. - +1 yıl
yanlış birşey yapan yanlış insan olarak değerlenmez gözümde .laf salatası yapma bence .de git be artık yapıştın kaldın tamam bakiereler tü kaka salak hatta .bakire olmayanlar çok süper .iyi sanane bakire isteyen erkekten bakire kalmak isteyen kzıdan senin klasmanına zaten girmior
- +1 yıl
alemsin yani... ben öyle birşey dedim mi? kendi dogmatik zihniyetini bana yakıştırıyorsun. benim gözümde her insan kendi tercihiyle değerlidir. insan kendisi ile ilgili en doğru kararı verme ehliyetine sahiptir. kimsenin onu sorgulama hakkı yoktur. ne bir fert, ne toplum, ne yerleşik toplumsal kurumlar onu sorgulayamaz... cinsellik yaşayana da, yaşamayana da saygı duyarım. bununla birlikte, ayrımcı ve ataerkil zihniyetleri de eleştiririm. başkaları da özgürlükçü fikirleri eleştirebilir. normal.
- +1 yıl
söylediklerimin özünü algılamakta güçlük çektiğini düşünüyorum. bu yüzden, laflarım sana entel-dantel ve anlaşılmaz geliyor. halbuki anlaşılmayacak tarafı yok. ama senin ataerkil, dogmatik, otoriter zihniyetin o kadar "dediğim dedik"çi ki, farklı fikirleri okumaya bile tahammül edemiyorsun. ne de olsa sen "mutlak doğru"ya sahipsin, senin başkalarıyla konuşmana, istişare etmene ihtiyacın yok!..
- +1 yıl
hareketimde ne var ya .ben bir kadının evlenmeden önce bir erkekle olmasını anlayamıyorum .allahım ya .yapıştı kadın kaldı .engelelemek istemiorum çünkü gülüorum yazdıklarına .tamam sen kalma .ben ölene kadar evlenmesemde bakire kalıcam nkta .benim dinime vicdanıma aykırı sen yaşa hayatını sonra kaldırımdan toplan
Saldır suzyy.Parçala suzyy:)
Beyler şaka maka bir yana da kız haklı.Yalnız aşağıdaki yorumlardan birtanesinde bakir kasamam hiç demişin.O ne demek acaba?Yani bende bakir tecrübesiz bir erkekle uğraşamam mı demek istedin suzyy?13 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşuana kadar birlikte olduğum kızların sayısını ben unuttum artık ama evlenirken evlendiğim kız bakire olmazsa evlenmem neden diyeceksiniz kafede oturuyoruz arkadaşlarla bi çift geldi merhabalaştık ve onlar gitti kız arkadaşa tip tip baktı arkadaşda dediki bu kızı 1 ay önce becermiştim şimdi benim hoplattığım kızı kucağında hoplatıyo dedi demekki herkes arkasından böyle konuşacak
21 Yorumla
+1 yılSana ne, bize ne, kime ne? İnsanlara iğne batırmayı kesin artık.
143 Yorumla- +1 yıl
Tşk.
Millet ne der diye mi yaşamak nasıl bir zayıflıktır anlamak mümkün değil
1021 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir gün ahmetle bir gün aliyle bir gün onla bunla sunla evlenilcek yaşsa geldiginde ise büüyk bir hüsran geçe yarısı kapı calar baba ocagının bir ses duyulur kızın bakire degil ve işte orada cinnet geçirilir sonrada konuşurlar türkiyde neden bu kadar cok cinayet olayı oluyor diye hadi olmasın bir insan bu dünyada şerefi için yaşar şeref yoksa yaşamaya ne lüzüum var
12 Yorumlabenim de anlamadığım neden kadınların seks hayatı bu kadar ilginizi çekiyor da erkekler çekmiyor. Ayrıca boşanmış kadınlara da tekrar zar mı diktiriliyor? Bir daha evlenene kadar sevişmedikleri garanti olur dimi? Evli kadınların kocalarından başkasıyla sevişmediğini nerden biliyorsunuz? Sabah işe giderken bekaret kemeri takılsın en garantisi
10 YorumlaSoruna en yüksek puanı verdim, çünkü bahsettiğin kişiler genelde gözü yaşlı ortalıkda dolaşan ve "herkes neden benimle oynayıp bir kenara atıyor" diye söylenen kişiler..
33 Yorumla- +1 yıl
Hani şu düşmüş dediğimiz kadınlar varya malum yerlerde onlarında %50si bunlardan oluşuyor.. Yaradan seni bir kilitle yaratmış ki kendini eşine kadar sakla diye onun adına kızlık zarı diyorlar..
link "sureklibirseydusun" isimli arkadaşın yorumunu oku çok beğendim gerçeği yazmış diye 5 tane eksi vermişler..
Bacim nalaka. Bakire degilim yazsonu nikah var. He bi de bok mu var evleniyorlar diyordum.
611 Yorumla- +1 yıl
seni alan mi aldi bekareti? o zaman sorun yok, ama ya o bekareti alan arkadasimiz da nikaha gelir 'abi ben actim kullanmasi sana kaldi, iyiydi ama kacirdin, kismetse birdahaki hayata' derse n'olcak? mmm?
- +1 yıl
amma senaryo yazdın be kardeş... cinsel hayatı olan insanların işi gücü bırakıp eski sevgililerini bulup, onların eşlerine "ben senin eşinle vaktiyle şöyle şöyle yapmıştım, imza bir dost" diye mesaj yolladıklarını mı zannediyorsun? gerçekten "o cenahta" hayatın böyle yürüdüğünü mü düşünüyorsunuz? bu çok komik bir endişe... böyle birşey yok. insan sevgiliden ayrıldıktan sonra artık onu anılarına gömer. biter gider.
+1 yılçünkü yapabilmesi için gerekli uzuvlara partnere sahip. Sahip olmadığı şey ise vajinal seks hariç her şeyi yapmayı bakirelik sayan zihniyeti yok.
65 Yorumla- +1 yıl
Aklıma çok enteresan bir şeyi getirdin ilk ol son olma derken. Şu ilk olma sevdalılarının çoğu bakire olmayan insanlarla evleniyorlar. Buna defalarca şahit oldum. Bakire kelimesinin anlamının hakkını verecek kadar kendini korumuş kızlar var mıdır elbette vardır.
- +1 yıl
Peki evlendikleri insanların bakire oldukları kesin mi
- +1 yıl
orda kafayı kullanıcaksın mesela bir arkadaşım bakireydi nişanlısı anladı daha önce yaşadığını biraz belli eder o adam nasıl anladı anladı demek anlaşılıyor beyin cerrahı burda herif hani cahil falan diyorsunuz ya .amerkada okuyan bir cerrah .varsa daha iyi kariyeri olan çıksın .benim için bekaret önemlidir diyor
Canım aslında bu bayanlar olarak asmile olunduğunun göstergesi. Beyinlerince Avrupai yaşıyorlar. Avrupai yaşanılacak diye namusundan vazgeçmemeli insan..
33 Yorumlaateşin çıktıysa, sana "uygun dille" anlatayım nasıl olduğunu... merak etme, birşey kaybetmezsin, "dibini döverim" olur biter...
22 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılher koyun kendı bacagından asılır kımse kımseyı ılgılendırmez mılletın derdı senımı gerdı sanane kardesm
75 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyasıyorum dedımmı bımeden konusma
Cevap sahibi+1 yılyorum yapanlarında senın gıbı dusunmesı begenmesımı gerekıyo ısınemı gelmedı belkı senın kızında boyle olucak baskasının hayatı senı ılgılendırmez
+1 yılÇatur çutur sevişiyorlar ablacım. Ahlak kalmamış kimsede.
437 Yorumla- +1 yıl
Sen onla bunla yat kalk sonra evlenemiyorum de. Evlenemezsin tabii, kim alır seni?
- +1 yıl
Böylelerin hepsini ülkeden süreceksin aslında. Hep bu batının ahlaksızlığı yüzünden.
- +1 yıl
eris, hiç acıdan, hardcore sevişiyor allahsızlar.
kahlo bacım, sen de bırak şu bdsm işlerini. Gel seni hamama götürüp 40 tas su dökelim. Hayırlısıyla da evlendiririz. Yaşamak bu değil hanımlar. - +1 yıl
Bırak terk etsin. Sana koca mı yok. Namazında niyazında bir tane buluruz.
- +1 yıl
Soran doğru diyor kahlo. Sevseydi çoktan basardı nikahı. Seni kullanıyor :(
- +1 yıl
Jazz Quartet mi ne olacakmış. Ne gerek var mis gibi göbek havası dururken? hep batı yüzünden işte.
- +1 yıl
Aegon, "Gelinin arkadaşından geline bir nipple pump" ahaha olur mu olur vallahi.
- +1 yıl
meltem, dediklerinde haklısın. ama bu bizim kültürümüzde hoş karşılanmıyor. erkek 100 kişiyle yatsa sorun olmaz. kadın 1 kişiyle yatsa olay biter.
evlensen kız çocuğun olsa sabah akşam erkeklerle düşüp kalksa ne düşünürsün ? ya da erkek çocuğun aynı şeyi yapsa ne derdin? erkek olduğum için takmıyorum. kız olsam kendimi saklamayı tercih ederdim. emin ol böyle kızları erkekler her zaman tercih eder. - +1 yıl
toplumun azımsanamayacak bir kesiminde erkek ile kadının cinsel davranışlarına farklı farklı muamele (çifte standart) varsa, tam da bunu eleştirmemiz, bunun üzerine gitmemiz gerekmiyor mu? "böyle gelmiş böyle gider" dersek bir çeşit kadercilik yapmış oluruz. toplumlar değilmez değil. fikirler, değerler, gelenekler değişmeye açıktır, zaten değişim halindedir ve değişir... 200 yıl önceki toplum muyuz? pek çok açıdan farklıyız. kendimize eleştirel bakarak, daha iyisine ulaşmaya çalışmalıyız.
- +1 yıl
"herkes sevişsin" demek de, "herkes sevişmesin" demek de otoriter yaklaşımın iki farklı yüzüdür. özünde aynıdır ben ise "insanlar kendileriyle ilgili kararı vermekte özgürdür, kimse onu sorgulayamaz" diyorum. yani bireysel inisiyatife saygı duyuyorum. demokratlık bunu gerektirir.
- +1 yıl
cevabını veriyorum. ama sen cevap deyince illa sayıp sövmeyi anlıyorsan, benim üslubum o değil. saygısızlığa saygısızlık yaparak cevap verilmez.
ben hiç kimseye "geri kafalı" dediğimi hatırlamıyorum. ama cinsiyet ayrımcılığı yapanları, ataerkil kültürü dokunulmaz sayanları ve dokunanlara saldıranları eleştiriyorum. bunun dışında bireysel tercihlerin saygınlığına vurgu yapıyorum. sen ise "hayır, birey sadece benim dediğim (toplum çoğunluğunun dediği) eksende karar verebilir" diyorsun. fark bu.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBazisina gore yanlis olan bu yasam tarzi bazilari icin de gayet normal olabilir bu konuda suclayip kotu insan gibi gostermeye gerek yok
51 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbana sonunda bunu da söyleticeksiniz he. ömür boyu sevişeme de kudur emi. herkes kuku bekçisi kesildi ameke.
94 Yorumlasevdim seni deli kız. afferim aldın benden hep böyle bozdurtmak yok abazalar ellerini miksin.
23 YorumlaValla o bu değil de suzyy azmine hayran kaldım.Hepsiyle hiç üşenmeden resmen çatışmışın kız(:
21 YorumlaMilletin deliğinin derdine mi düştün affedersin? 2 fazla cevap alıp reyting yapmak için kutsal bakire rolleri yapmayı bırak.
10 Yorumla
+1 yılbu siteye girmeden önce durumun bu kadar vahim olduğunu bilmiyordum açıkçası ben. ama birazda bu site ortamında fazla abartıldığını düşünüyorum, yani inşallah öyledir yoksa vay halimize bizim :(
21 Yorumlaevlenemiyoruz tüm erkekler çılgın bakirelere kalacak sevinin:)
29 Yorumla
+1 yıldedemin bir lafı var olum sıfır km bulmak çok zor az kullanılmışsa bak diye ( not hakaret anlaşılmasın masumca) inan sorsan hep aynı yalanlar daha önce 1 kere oldu
00 Yorumlabazıları nefislerine söz geciremiolr bazılarıda salklından kaybedio işte :(
30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbüyük konuşma ufaklık. allah göstermesin başına gelir, pişman olursun. bazen her şey senin istediğin gibi yürümeyebiliyor
11 YorumlaZaten Onlara Halk Adında isim takmışlar Kafana takma ya Boş ver :) Bekaretini saklıyamıyan bi kızdan allah korkusu bekleme
12 Yorumla
+1 yılazdıysa cok rahat olabılıyor.
ve genelde kızlım bozulmasın dıye anal ve oral sex yapıyorlsar.21 YorumlaCinsellik konusunda 367 cevap paylaştı. namus 3 bin tl bacım diktiriyorlar..durmak yok yola devam yani
214 Yorumlakadına fabrika muamelesi yapıldığında evlilik ve beraket muameleri gündeme gelir gibiiy gibiiy bazı bazıı ..
01 Yorumlaya zaten allahtan korkusu kullarından utancı olsa yapmaz sen oyle insanları hayatından uzak tut o zaman senın sorun biraz ozel oldu heralde :)
11 Yorumla
+1 yılHerkesin kendine göre doğruları var... Ne desek boş...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaw emin ol öyleleri çirkin kimsenin yuzlerine bakmadini başka türlü erkeklere yamanamayacak tipler erkeklerde kullanıp son kullanma tarihi geçince yol veriyorlar iyi yapıyorlar...
210 Yorumla- +1 yıl
heh bravo ya .işte delikanlı gibi konuşan biri aferin .evet geneli çirkin oluyor çünkü bunu yapmayınca erkekler yüz vermiyor oda dikkat çekmek için yapıyor .adriana lima bile bakire evleniyor bide hatunun biri kimse seni istememiş dedi ya fotoda gösteremiyorum kendisine mors edeyim .
Cevap sahibi+1 yılKimse kusura bakmasın aksini iddia eden erkeklerde çirkinlerin ihalesi onlara kaldığından böyle yorm yapıyorlar :) çirkin olanlar dikkat çekmek icin revaçta olmak İcin açık giyinir her önüne gelenle yatar... Bu böyledir...kabul edin gercegi...
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle...
Cevap sahibi+1 yılGenel olarak konuşuyoruz ayrıca hersey ortada görüyoruz gocunduguna göre sende darbe yemissin :)
çevre çok önemli. yetişme tarzı falan...
her koyun kendi bacağından...22 Yorumlaniye yapmasın ki ? sonuçta onun cinsel hayatı istediği gibi yaşar :)
10 Yorumlamerhaba bence bu soruların cevabını ilk once bir kız cevaplamalı diye düşünüyorum :)
11 Yorumla
+1 yılkesinlikle haklısın herşey zamanında evli olarak olmalı şimdi niyetleri evlilik değil
20 Yorumlaneden dert ettin yahu. onların meselesi bize ne.
416 Yorumla- +1 yıl
bana yaşadın dedin de eline ne geçti acaba.
pişman olmayan bu durumun olumsuz bir tarafını görmemiş demektir. daha ne yani.
haa evlenememesi sorun ise başka bir sürü nedenleri vardır belki. sadece seviştiği için evlenemiyor demek saçma geliyor. onu da geçtim, evlenemesin, ağlasın nolur yani.
Kime ne milletin kukusundan çükünden.
72 Yorumlaaileden gelir eğitim sonra odunu doğrultmak zor olur
10 Yorumla
+1 yılkadın kadının kurdudur
51 Yorumla
+1 yılOnlardan biri olmadan anlayamazsın hiçbir zaman :\
11 Yorumlaherkesin kendi hayati..yorum yapmak bize düsmez..
91 Yorumlabirlikte olmayanlar terkedilmiyor mu?
19 Yorumla%100 sana katılıyorum , helal olsun
411 Yorumla
+1 yılya senin gibi akıllı kızlarda varmış şükür
41 Yorumla- +1 yıl
kendinle çelişiyorsun arkadaşım...
Tek Cevap : Anal
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği