Beni arayıp 4 saat iltifat ettikten sonra ertesi gün eskort çağıran ve bir ay boyu onunla takılan erkek, bunu nasıl yapar?

Nasıl aniden böyle bi kötülük yapıyım dedi beni kendisi arıyor 4 saat konuşuyor kapatmak için ısrar ediyorum kapattım diye kızıyor. Ve o gün bana neler söylüyor huzur veriyosun, bugün sarhoşum diye mi bu kadar tatlısın.. Sesin çok tatlı seni duymak istiyorum diyor. Ertesi gün mesajıma cevap vermiyor ve tam bir ay boyunca benim flörtüm mesajıma bakmadı arkadaşlar. Ya hadi bi eskort çağrıyım dedin takıldın işini halledince bari numara yap bana yaz, ya da bi takıldın bir ay neden sürer ve bu bir ayda sevdiğin kıza neden yazmazsın en şerefsiz erkek bile numara yapar ya
Güncellemeler
+1 yıl
Flört olduğu için onu takmıyomuş gibi yaptım. Neymiş bana yazması uygun olmazmış o bir ayda. Kadın çocuk doğurmuş gibi sarkıktı dedi sen öyle değilsin demi dedi yani o kadar iğrenmiş ona rağmen bir ay yazmıyor bana
Güncellemeler
+1 yıl
Ona sg dememekle konuşmakla yanlış mı yaptım arkadaşlar
Beni arayıp 4 saat iltifat ettikten sonra ertesi gün eskort çağıran ve bir ay boyu onunla takılan erkek, bunu nasıl yapar?