Güncellemeler
+1 yıl
Kimseye soramiyorum lutfen yardim
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlar
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Knk şöyle söyliyim. İlk seferde genelde öyle oluyor. İlişki sırasında zevk hissediyorsun deneme hevesin oluyor. Güzelce geçiyor ama gece uyuyacakken yaptık onun hevesi geçti mi beni kullandı mı ilişkimiz bozulur mu ben kirlendim mi düşünceleri oluyor. Bendede oldu hatta gecesinde aglayacak hale gelmiştim. Eger ki tecavüz tarzı zorla olduysa farklı ama sende istediysen bu düşünceler bi süre sonra geçiyor. Evli kadınlar bile ilk gece bu düşünceleri yaşıyorlarmış. Yani dogal bişey
Saol kanka yok bende istedim karsilikli oldu. Ama iliski aninda o yönetti tabi ve ben daha erken
birakalim desemde devam etti baya bir yaptı. Ve sanki artik ona verebilecegim hic bisi kalmadi kanka yani her yerimu gordu ve yapti yani benden daha ne istesinki ve istedigi kadar yapti yanlis mi dusunuyorum
Knk peki ilişkiden sonra davranışlarında bi degişiklik oldu mu
Yok hala aynı sekilde konusuyor ama şöyle bir degisiklik oldu cinsel icerikli konuşma artti yani yine yapicağinı falan söylüyor. Hatta biraz abartircasina oturamayacaksin birnyapicam falan diyo
Sevgilisiniz degil mi
Evet ama eşcinsel. deyince bazen yanlis anlasiliyor. O tamamen erkek ben kız gibiyim. yani iliskimiz kiz erkek. iliskisi gibi
Knk onu anladım zaten öyle çevremde çok kişi var sıkıntı yapma
Şimdi şöyle sana aynı romantiklikte geliyor mu yoksa sadece cinsellik mi konuşuyor ona bak
Eger cinsel konuşmada artma varsa ama yinede romantiklik varsa anla ki ilişki gayet güzel geçmiş ve seni arzuluyor ki bu cidden çok güzel bişeyyy
Yok hayir hala romantik sadece cinsellik artti bu iyi mi diyosun 🙃🤞 bidr aana bisi sorabilir miiyim
Tabiki
Sorunu begendim bu arada
O sen miydin cok tesekkur ettim 😉 burdan sormasam mi acaba seni bulsam özelden yazabilir. miyim gerci nasıl . profilini bulabilirim
İki dakika yorumda aktif kal