• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Cinsel Yaşam

Smiley piercing yaptırmayı düşünüyorum?

patencihatununuzz
patencihatununuzz Takip Et
Xper 2 Yaş: 29
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
10
Smiley piercing yaptırmak istiyorum. Daha önce 2 kere sıkıntıdan iğneyle deldim :D artık piercing takmak istiyorum smiley deldiricem ama 60 lira dedi:O aman Yarabbi ne yapayım sizce?
Smiley piercing yaptırmayı düşünüyorum?
Piercing Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• darkmatha
    darkmatha Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

Arkadaşlar biraz geç oldu ama ben 1 ay önce smiley piercing deldirdim. öncelikle deldirirken çok kanadı acımadı ama 1 hafta sonra acısı kendini gösterdi delinen yer bayaa şişti ve müthiş bir acı çektim. şu andada hevesim geçti ve kapatmayı düşünüyorum. çünkü gülerken falan dişime takıldığı oluyor. ucundaki topların her an yırtıldı yırtılcak gibi hissediyorum. smiley piercing tavsiye etmem ama yaptırmak isteyen olursa yardımcı olabilirim.

1
    3 Yorumla
    • peachjam
      peachjam
      +1 yıl

Ben istiyorum ama korktum sen öyle diyince

Yorumla
    • anasininami
      anasininami
      +1 yıl

çok alttan delmişsindir o yüzden dişine takılıyodur şişmesi falan da hijyenik olmadan deldiğin için bakteri kapmıştır yani milleti korkutmana gerek yok

Yorumla
    • Uykubal
      Uykubal
      +1 yıl

Herkesin canı herkesle aynı değil korkmanıza gerek yok. Ben kendim deldim canımda çok tatlıdır kıkırdağımıda deldirdim kıkırdağım çok acıdı ve çıkardım ağrıdan. Gram acımıyor yemin ederim ve ben kolonya ile uğuşturdum 😂 Sadece 1 hafta dudağım şiş gezmiştim şu an hiçbir sorun yok deldirebilirsiniz😇

Yorumla

En İyi Cevaplar

• hazall2111
    hazall2111 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 28
    +1 yıl

smile piercingimi kendim yaptiim bikac tane daha var kullaniyorum. ve söylemek gerekirse en kolay yaptigim piercing.
    acisina gelicek olursak en bir tatlisiydi septum'a ya da parmak piercingine binaen..
    kendin yapman da hic bir sakinca yok yalnizca etinin ince kismindan degil daha sert kismindan gecirirsen intraketi uzun ömürlü olur

1
    0 Yorumla
  • Ferahzade
    Ferahzade Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    +1 yıl

Bizim burada 40 liraya deliyorlar. Smiley piercing deldirdim gargara kullandım mikrop kaptırma çok sorun yaşarsın ilk deldirdiginde üçgen uçlu sakın taktirma kısa ve topuzlu kullan.

1
    2 Yorumla
    • Sessiz_genç_kız
      Sessiz_genç_kız
      +1 yıl

Niye? Üçgen de ne oluyor

Yorumla
    • EsrxQ
      EsrxQ
      +1 yıl

@Sessiz_genç_kız ben kendim deldim ve üçgen uçlu olanı kullandım bir sorun yaratmadi

Yorumla
  • haydardireksiyon
    haydardireksiyon Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl

Nerene :D

0
    10 Yorumla
    • patencihatununuzz
      patencihatununuzz
      +1 yıl

Smiley dedim. ya :D internetten bak

Yorumla
    • haydardireksiyon
      haydardireksiyon
      +1 yıl

Iyyyyy :D

Yorumla
    • beyza_yavru
      beyza_yavru
      +1 yıl

ben kendim deldim anjuokatla inraket dıye de geciyo ecznede 1tl buzla uyusturdum yapalı 4 gun oldu gayet iyi durumda bir tek dişimi fırçalarken biraz sıkıntı o kadar acıya gelirsek cok acimiyo korkma :)

Yorumla
    • premsess150317
      premsess150317
      +1 yıl

@beyza_yavru sonradan şişiyomu dudağın

Yorumla
    • haydardireksiyon
      haydardireksiyon
      +1 yıl

@premsess150317 yaptırdın mı

Yorumla
    • premsess150317
      premsess150317
      +1 yıl

hayır

Yorumla
    • haydardireksiyon
      haydardireksiyon
      +1 yıl

@premsess150317 hazırlan gidiyoruz 😁

Yorumla
    • jbfndxbnoıfd
      jbfndxbnoıfd
      +1 yıl

Smiley da hic korkacak birsey yok sadece temiz intraket kullanmanız her zaman daha iyi dir bana arkadaşın dedi hiçbir acı hissetmedim

Yorumla
    • vrleyll
      vrleyll
      +1 yıl

@jbfndxbnoıfd ya geçenlerde bir arkadaşım bana deldi ne acıodı nede birşey kaş piercingi taktım hatta görünmesin diye ve ilk gün hani üçgen kaş piercingi oluyo ya o diş etimi acıttı gece uyumadan önce çıkardım sabah takarım dedim sabaha kapandı tekrar delicem yani kendin del bence

Yorumla
    • Zeynepcelikerr
      Zeynepcelikerr
      +1 yıl

@vrleyll ya benimki çıkmıyor

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

19

Cevap

5

Cevap

• Yardmci1993
    Yardmci1993 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    +1 yıl

Arkadaşlar 2 gün önce ben kendim deldim yeşil renkte olan şırıngayla deldim ve gayette rahattı delerken az bi acı oluyo sonra hemen geçiyo piercingi taktiktan sonra agri 10 dk sonra geçiyor bende kanama filan olmadi hiç ve yemeğimi gayet rahat yiyorum ağrı filan yok gayet rahatım günde 2 3 defa tuzlu veya agiz gargarasi olan ilacla gargara yapiyorum mikrop kapmaması için. Yani siz kendiniz delecekseniz youtube de delme videolari var onları izleyin gayet işe yarıyor ve başka yerde deldirecekseniz hijyenik olmasına ve delen kişinin bilgili olmasına dikkat ediniz.❤

1
    0 Yorumla
  • Mrscokgulen
    Mrscokgulen Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Ay benimde geç olmuş ama görünce yazmak istedim belkide deldin bile 😀 ben smiley'i kendim deldim ço az kanadı o kadar şişmedi ve acımadı. Çok memnunum 2. haftam ve smileyi değiştirdim bile ön dişlerimde yamuk benim biraz ama smiley piercingiyle belli bile olmuyor.😀

2
    6 Yorumla
    • Perisim
      Perisim
      +1 yıl

bende delmek istiyorumda hangi malzemeleri aldin banada soylermisin

Yorumla
    • ilaydatannn
      ilaydatannn
      +1 yıl

Ya nasıl deldin ben de kendim delmek istiyorum da yardımcı olabilir misin

Yorumla
    • xesinn
      xesinn
      +1 yıl

Bende delmek istiyorum yardimci olurmusun

Yorumla
    • Selen2706
      Selen2706
      +1 yıl

Bende anjiuaket ve piercing var ama kendim iğneyi sokmaya cesaret edemiyorum

Yorumla
    • Zynpmttll
      Zynpmttll
      +1 yıl

@ilaydatannn eczaneden intraket alman gerekiyor branül diye de geçer damar yolu açmada kullanılıyor. İğne etrafında da iğne boyutunda plastik bir tüp var intraketi alıyorsun şırınga iğnelerindeki gibi plastik bir kapağı oluyor onu çıkarıyorsun istediğin yere düz bir şekilde intraketi geçiriyorsun ondan sonra intraketin içindeki iğneyi çıkarıyorsun sadece tüp kalıyor. tüpün kapalı ucunu kesiyorsun tüpün içi boş ya zaten piercinginin bir ucunu çıkarıp o tüpün içine geçiriyorsun tüpü yavaşça çekiyorsun tüp çıkıyor piercing delikten içeri giriyor sonra piercingi kapatıyorsun oldu da bitti maşallah. ama önemli bir şey intraketin yeşil olmasına dikkat et farklı boyları var çünkü ve piercingin kesinlikle steril olmalı. @Perisim @xesinn

Yorumla
    • zeyysmth
      zeyysmth
      +1 yıl

@Perisim intraket falan diyorlar ben direk şırınga iğnesiyle delip piercingi iğneyi çıkarırken aynı hizada girdirmeye özen gösterdim tabi bundan önce kolonya ile temizledim mikrop kapmamak için 2 gündür takıyorum bir ağrı ya da mikrop kapma yok ilk deldiğimde su dışında bir şey yiyip içmemeye özen gösterdim ki normal intraketle bile deldiğinde, deldirdiğinde bunu yapmaman gerekiyor bir ağrım sızım yok eğer cesaretin varsa yap yoksa intraket ile yap pek bir farkı yok ama sen bilirsin ben bu yönteme kulağıma 3 delik yaptım sadece hafif şişme olmuştu bir gün o da sonra mikrop attı tertemiz oldu küpelerim rahat girip çıkıyor kapanma olmadı biraz geç olmuş olsa daanlatmak istedim :))

Yorumla
  • hoppa35
    hoppa35 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 53%
    +1 yıl

en ıyı arkadaş piercing yapabılen sağlıkçı arkadaş:) Ben kendım kendıme yaptım hep 60 lıra ne laa yuhh

2
    3 Yorumla
    • patencihatununuzz
      patencihatununuzz
      +1 yıl

2 kere bende deldim ama iğne olduğu için deliği daha küçük oldu ve zaten hem elimde piercing yoktu hem de dediğim gibi küpe takmaya bile. kalksam deliği bulamadım :Dd

Yorumla
    • hoppa35
      hoppa35
      +1 yıl

Kendin yapabiliyosan eczaneden branul almalısın. Ama şöylede bişey var kanama kontrolu bılmen lazım kaşa felan yapma sinir geçio pıercıng yerıne yakın. Ayrıyettende sterılızasyon kurallarına uy. Bir yeşil branule bakar:)

Yorumla
    • patencihatununuzz
      patencihatununuzz
      +1 yıl

Kas vs yapmam zaten :S smiley hem acimiyo hemde herhangi bir riski olmadığı için yaptım

Yorumla
  • Db1991
    Db1991 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

Arkadaşlar ben yaptirali 10 gün oldu ama burda bazı arkadaşların anlattigi gibi ne deldirirken acı ne kanama ne bı hafta şişme hiç biri olmadı. Ancak şu sekilde vucud aliskin olmadığı için ve hassas bölge oldugu için ister istemz ara sıra ufak tefek sizlasmalar oluyordu artık olmuyo. mikrop kapmasın. Yeterli sadece erik gbi sert meyveler yerken dikkat etmek gerekiyor o kadar. ve 50 TL ye deldrdim yerine göre değişiyor fiyatlar yaptırmak isteyen yaptırabilir gönül rahtligiyla.

1
    0 Yorumla
  • p1nksh1tb4b3
    p1nksh1tb4b3 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 28
    +1 yıl

yaklaşık 1.5 ay önce deldirdim delirtiğimin 1. haftasında şişmeler oldu ama deldirirken veya deldirdikten sonra hiç bir acı olmadı 2. haftanın sonunda rahat rahat yemek yiyodum sanki piercing vücüdumun bir parçası oldu ve ayrıca deldirdiğim yer hijyenik bir yerdi buna dikkat edin onun dışında ben de hiç bir sıkıntı yok yani çok istiyosanız deldirmek hijyenik bir yerde deldirin :)

1
    1 Yorumla
    • esranurarss
      esranurarss
      +1 yıl

Dişine zarar verdi mi

Yorumla
  • Yelizy502
    Yelizy502 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 118
    +1 yıl

Bende deleli 2 gün oldu okulda hijyen 0 ve bir arkadaşıma deldim bune cesarettir.. Herneyse uyamıyorum yemek yiyemiyorum falan filan cok agrı yapıyo şu an 1 hafta beklicem agrısı gecmesse cıkartmayı düşünüyorum ailemin haberi yok ben gri branülmü ne o iğneyle deldik grisi cok fazla kalın mavıyle delmeyin ben önce mavıyle dedlim piercing girmedi kanadı şişme falan yapmadı güzel de buyuk takcam bikac gün gecsin sdjfhdgsdfsxfgbvdxf

1
    0 Yorumla
  • madamdeathbat
    madamdeathbat Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Eczanenerden kolayca 1 2 tl ye yeşil anjiokat alıp 10 tl ye de piercingi alırsın kendin çok rahat delebilirsin videoları izle nasıl delindiğini gör ben de kendim deldim jddndkdn

2
    8 Yorumla
    • amkhiçbiriolmuyo
      amkhiçbiriolmuyo
      +1 yıl

ya bende kendim delicem şişiyo kanaması durmuyo dilan yazmışlar sende oldumu o

Yorumla
    • alminasugudek
      alminasugudek
      +1 yıl

Ben de kendim delmek istiyorum ama kanarsa napıcam bilmiyorum günlük bakımını da bilmiyorum o yeşil anjiokatla deldikten sonra iğneyi nasıl çıkarıcam bilmiyorum yardımcı olur musun

Yorumla
    • mrveatk
      mrveatk
      +1 yıl

Mavi anjiokat kullanırsak bir problem olur mu

Yorumla
    • Uykubal
      Uykubal
      +1 yıl

@mrveatk kullanma Küçğk olduğu için Piercing geçmiyor sakın bende ilk onu kullanmıştım Yeşil intraket Al tatlım

Yorumla
    • Uykubal
      Uykubal
      +1 yıl

@alminasugudek ben kendim deldim kanamıyor merak etme ben günlük bakımınıda yapmadım hiçbir sorunumda yok şu an bakım yapmadığım halde deliceksin o yeşil yeri kesiceksen o iğnenin içinden piercingi geçirceksin internnetten izle yardımcı olur videolar

Yorumla
    • Uykubal
      Uykubal
      +1 yıl

@amkhiçbiriolmuyo olmuyor korkma sadece dudakta şişme oluyor kanamada olmuyor Korkutmaya çalışmışlar merak etme hiçbir sorun olmuyor

Yorumla
    • mrvozdemr
      mrvozdemr
      +1 yıl

@amkhiçbiriolmuyo hayır benimki kanamadı bile ama sonrasında gargata yaptım

Yorumla
    • Hzrxqsude
      Hzrxqsude
      +1 yıl

Bende kendim delicem de mesela diyelim ki sabah 11de taksak akşam 6-7 gibi çıkarsak sıkıntı olur mu sabah takip akşam çıkarmak ve şişmesi flaan oluyor mu

Yorumla
  • sinsirella3
    sinsirella3 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31 , eic 41%
    +1 yıl

Bende göbek piercingi var bende smiley istiyorum ama tam cesaretim yok diyebilirim:) bence yaptır çok hoş duruyor. 60 TL çok iyi:))

1
    3 Yorumla
    • damlaxx8
      damlaxx8
      +1 yıl

Ben dün akşam kendim deldim hiç korkucak bişey yok kulak deliminden daha az hissediyorsun hiç acımıyo yaniiii delinnnn şlmlşymuşlyum

Yorumla
    • bértan113
      bértan113
      +1 yıl

@damlaxx8 uyuşturmadanmı yaptın ayrıca hangi piercingi kullandın?

Yorumla
    • mrvozdemr
      mrvozdemr
      +1 yıl

@bértan113 uyuşturmadan yaptım ben kendim deldim

Yorumla
  • silemiyorsankarala
    silemiyorsankarala Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

Bende yaptırmayı düşünüyorum acısı falan yoksa dediğin gibi yaptırırım bence sorduğun yer steril bir yerse uygun ve iltihap kapma ihtimalı var mı annemden gizli yaptırıcam ben

1
    2 Yorumla
    • Uykubal
      Uykubal
      +1 yıl

Yok canım ama uğraşmayacaksın acısı falanda yok merak etme 😊

Yorumla
    • mrvozdemr
      mrvozdemr
      +1 yıl

Kendim deldim uyuşturmadan. Hiç bir şey yok

Yorumla
  • Pandicornazli
    Pandicornazli Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    +1 yıl

Anjiokat (branül) alınca deleceğin yeri uyuşturup del anjiokatı ordan gećir iğnede orda oluyor zaten iğneyi ordan çıkar orda anjiokatın küçük borusu kalacak oranın bir ucunada piercingi geçir yavaş yavaş çek zaten boru oradan çıkıyor

1
    1 Yorumla
    • Nazmil
      Nazmil
      +1 yıl

Ya bende yorgan ignesi ya da serum ignesiyle delicem ama benim ince ve kucuk oldugi icin yirtilma ihtimali varmis olmaz mii

Yorumla
  • cuteauburn
    cuteauburn Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

yalnız 60 lira çok uygun piyasada fiyatlar böyle 80 85 e yapan da var

1
    2 Yorumla
    • Uykubal
      Uykubal
      +1 yıl

Hayır tabikide çok pahalı 🙄 Kendine gel bir sinek ısırığı bile değil Kendiniz Delin Ben Kendim Deldim Hiçbirde sorunum yok

Yorumla
    • cuteauburn
      cuteauburn
      +1 yıl

@Uykubal ben göbek piercingini 60 yaptırdım 30 a tragus deliyorlar :D 80 civarı normalde

Yorumla
  • farketmezdi
    farketmezdi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

hesap no ver atayım 60 tl sana kurban olsun benim kardeşim delikli gezemez burnunda fırdik bitmedi daha :-D

1
    1 Yorumla
    • Denizciiii
      Denizciiii
      +1 yıl

Ben veriyim bana at bari ben deldiriyim

Yorumla
  • Muhamasa
    Muhamasa Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Ya arkadaşlar kaşıma piercinglerin taktırmak istiyorum çok Ağrı yapar diye korkuyorum taktırmasam olmaz yani çook taktırmak istiyorum lütfen yardımcı olur musunuz

2
    5 Yorumla
    • Caglarınhatunu
      Caglarınhatunu
      +1 yıl

Kaşta biraz sıkıntı oluyor ama sanıldığı kadar da vahim bir acısı yok sadece ilk bir hafta yastıga değdiği veya birşey çarptığı vakit çok kötü oluyor ama ben öyle çok bir acı hissetmedim 2 yıl olucak kullanıyorum 😊

Yorumla
    • Elifbayindir
      Elifbayindir
      +1 yıl

Kaşımı deldireli iki yıla yakın oldu gram sıkıntı yaşamadım hiç dusunme derim

Yorumla
    • Leyla98
      Leyla98
      +1 yıl

@Caglarınhatunu arkadaşlar bende evde delmek istiyorum fakat annem konuşamazsın dilsiz kalirsin felan diyor damar varmış doğru mu

Yorumla
    • EsrxQ
      EsrxQ
      +1 yıl

Birsey olmuyor kendim evde pembe intraket ile deldim kaşımı acımıyor ama piercing taktiktan sonra biraz sızlıyor bir süre sonra geçiyor ha bide cikarmaman gerekli iltihap topluyor yoksa

Yorumla
    • Catts
      Catts
      +1 yıl

Ben yaptırdım çok rahat iyileşti ve çok memnunum. bilen biri delsin

Yorumla
  • Bayanpiercing
    Bayanpiercing Takip Et
    +1 yıl

Bugun kendim deldim uyusturmadan şırıngayla deldikten sonra küpe taktım hic acımadı ve kanamadı bir sorun yok biraz şişti sadece

1
    3 Yorumla
    • Pandicornazli
      Pandicornazli
      +1 yıl

Bana instagramdan yazarmisin bikac sey sorucam smiley le ilgili pandicornazli kullanici adimm

Yorumla
    • Uykubal
      Uykubal
      +1 yıl

Benimde dudağım şişmişti 1 hafta sşwğxliq

Yorumla
    • ilaydatannn
      ilaydatannn
      +1 yıl

Ya nası yaptın hangi malzemeler lazım yardımcı olabilir misin

Yorumla
  • Godmyy1
    Godmyy1 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27
    +1 yıl

şu an smiley delmeye çalıştım. Ama deliği küçük geliyor piercing girmiyor tam 3saattir uğraşıyorum fakat deliği büyütemedim. Nasıl büyütebilirim?

0
    1 Yorumla
    • zeynep4790
      zeynep4790
      +1 yıl

eğer maviyer küçük olur ama yeşil ise tam olur

Yorumla
  • Gothicb4rbie
    Gothicb4rbie Takip Et
    Xper 3 Yaş: 27
    +1 yıl

Bende simdi deldim 0 acı 60 tl verene kadar kendin del daha iyi

1
    1 Yorumla
    • Catts
      Catts
      +1 yıl

Ne güzel burada 250 tl☹

Yorumla
  • Catts
    Catts Takip Et
    Xper 2 Yaş: 53
    +1 yıl

Orada iyiymiş. burada 250 ye yapıyorlar. ben de yarın yaptırıcam😊

0
    0 Yorumla
  • sorusorcambitanes8
    sorusorcambitanes8 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

Bende kendim deldirmek istiyorum ama acir Dye korkuyorum uyuştucu sprey kullandınız mii

0
    4 Yorumla
    • anasininami
      anasininami
      +1 yıl

ben kullanmadım arkadaşlarıma da hep ben delerim hiç acımıyor hani sinek ısırmış gibi bir tabir varya cidden o ama anjiokat iğnesiyle delersen acısı normal iğnelere göre azalıyor o da pahalı bişey değil en fazla 4

Yorumla
    • Uykubal
      Uykubal
      +1 yıl

Ben kolonya kullanmıştım 😂😂

Yorumla
    • xesinn
      xesinn
      +1 yıl

@Uykubal faydası oldu mu?

Yorumla
    • mrvozdemr
      mrvozdemr
      +1 yıl

Ben kendim deldim normal aşı iğnesinin ucuyla. İlk deldikten sonra iğnenin sonuna kadar geçirin delik büyük oluyor böylece piercing takabilirsiniz. Ben uyuşturmadım direk deldim. Ama unutmayın ben mazoşistim. Acımadı yani "benim için" :D

Yorumla
  • alickr
    alickr Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33
    +1 yıl

Ben sempatik buluyorum

0
    1 Yorumla
    • patencihatununuzz
      patencihatununuzz

Bencede

Yorumla
  • SüperErkek
    SüperErkek Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl

O fotoğraftaki hareket sana... :)

0
    0 Yorumla
  • Alduino
    Alduino Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 316 cevap paylaştı.

60 lirayı bana versinler kafama teneke geçiririm

0
    0 Yorumla
  • Aleynayldrm34
    Aleynayldrm34 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27
    +1 yıl

Ben 30 TL ye deliyorum ve müşteriler memnun

0
    1 Yorumla
    • celal002
      celal002
      +1 yıl

Nasıl nereyi deliyorsun

Yorumla
  • icimdekigokyuzux
    icimdekigokyuzux Takip Et
    +1 yıl

oha 60 TL mi, ben 35 TL'ye yaptırdım

0
    2 Yorumla
    • Uykubal
      Uykubal
      +1 yıl

Mükemmel ama o bile çok kendin del 😂

Yorumla
    • mrvozdemr
      mrvozdemr
      +1 yıl

Kendin del. Ben deldim ve şu an ne kanadı nede şişti mikrop kapmasın diye gargara yaptım ama :)

Yorumla
  • pinupgirl
    pinupgirl Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

ben kendim yaptım

0
    1 Yorumla
    • Uykubal
      Uykubal
      +1 yıl

Bende kendim deldimde instagramın varsa bana bir ulaşabilirmisin?

Yorumla
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Smiley piercing yaptırmayı düşünüyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hayatınızdaki insanları kullanmak için mi hayatınızda tutarsınız?
  • Erkek övgüyle, kadın ilgiyle, çocuk sevgiyle yaşar. Siz ne kadar yaşayıp, yaşatıyorsunuz?
  • Ben çay içerken üstündeki kıyafet bende olsaydı, ne giymiş olurdum?
  • Saçlar anıları saklar mı?
  • Bir günlüğüne tarihten biri olsan kim olurdun?
  • Vay... Be Bunu bilmiyordum!" Yüksek bir yerden bakınca benim Ruhum Çekiliyor gibi oluyor, Dizlerimin bağı çözüldü" Dedirten Nedir?
  • TÜİK güncel verileri açıkladı! At ve eşek sayısındaki büyük düşüş sizce neden kaynaklanıyor?
  • Hindistan Başbakanı "Temizlik doğamız haline gelecek, dünyanın en temizi biz olacağız" dedi! Sizce başarabilirler mi?
  • CHP'li vekilin 'taytla geziyor' dediği vali görevden alındı. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
  • Kardeşinizin çocuğu olmuyor diye kendi çocuğunuzu evlatlık verir miydiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨