Güncellemeler
+1 yıl
Konuyu daha açayım bu erkek bana annen seninle cinsel birleşme olur dedi
Güncellemeler
+1 yıl
Neyi anlamadınız anlamıyorum bir erkek , annem hakkında sapik dedi, annen seni erkek yapacak dedi WhatsApp iki beyaz kısmına bakın
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ah bi Türkçe konuşabilsen çok şey anlatıcan da işte..
Bilerek Türkçe konuşmuyorum çünkü annem benimle olacakmış cinsel olarak
WhatsApp beyaz yere bak annem benimle olacakmış
Peki bize sormak istediğin şey nedir?
Niye böyle bir görüşte bulunur diye yazdım ya yukarıda
Bunu nasil yazabilir insan diye? Okunman yok herhalde
Çünkü kendisi katıksız bir or*spu cocugudur. O yüzden böyle bir görüşte bulunur. Var mı başka soru?
Yok birde özür dilemiyor aramaya gerek yok dedim bende
Valla seninde yazman yok ama biz sana bir şey demiyoruz işte idare ediyoruz ne yapalım
Hayatından çıkar gitsin, ne işin var böyle insanlarla
Nasıl yok annem hakkında sapik imasinda bulundu , cinsel dokunma yapacakmis ve erkek yapacakmış dedim nerede anlatım bozuklukluğu var şöyle bakalım
Öncelikle trans kadın olduğunu belirtmen gerekiyordu, sonuçta ben seni tanımıyorum yaşantını da bilmiyorum. O yüzden kendini tanıtarak başlamalıydın, ayrıca cinsel dokunma yapacakmış diye bir cümle literatürde var mı inan bilmiyorum o da tartışmaya açık bir konu
Hep onu yazacağım kandiracağim sende yazmayı bilmiyor musun, valla diye sözcük var Türkçe de ben sana onu diyorum muyum sen nasıl beni sorgularsin anlamadım
Güzel kardeşim inan ne anlatmak istediğini anlamıyorum. Tamam sen haklısın kusura bakma. Hayırlı gecelerin olsun🙏
Kandiracağim otomatik yazdı bu arada kendi kendine yazıyor sende yazmayı bilmiyorsun ona bakarsan valla diye bir sözcük var Türkçe'de ben diyor muyum onu
"Valla" kelimedir. Ama senin kurduğun cümleydi. O cümlenin içerisinde geçen kelimelerin hepsi literatürde var. Ama hepsini biraraya getirdiğinde anlamsız bir şey ortaya çıkıyor. Yorumları en baştan oku benim kurduğum hiçbir cümlede anlatım bozukluğu, yazım yanlışı, hatta noktalama işaretlerinde hata bile bulamazsın. Neyi tartışıyoruz? Görünen köy klavuz ister mi?
Vallah yazılır hatta orijinali vallahidir valla diye Arapça'da ve Türkçe'de sözcük yok bil yani arapça biliyorum çünkü
O sonra virgül ve iki kere soru işareti kullanmazsin, sen dilden vurursan benden dilden vururum
Ya bi s*ktr git bana Türkçe dersi verecek en son insansın😂
Hatta kullanıyorsun ondan önce virgül koyuyorsun sen noktalama işaretleri bildiğine emin misin
Bende anlamadım o derken o cümlenin içerisinde geçen kelimeler mi yoksa o , cümlenin içerisinde geçen mi hangisi şöyle bakalım
Niye hatta kelimesinden önce virgül kullanılmaz diye bir kural mı var?
Bağlaç çünkü bağlıyor cümleyi
Ya Allah aşkına daha ne yazdığın anlaşılmıyor. 10 kişiye sorsak 10uda ne yazdığını anlamaz. Gelmişsin burada bana Türkçe dersi vermeye kalkıyorsun. Hadi işine git sana daha fazla ayıracak vaktim yok.
Sende bilmiyorsun vallaha yazmayı öğren ve bağlaçtan önce virgül koyma öyle yaz o zaman
Bir erkek anneme sapık imasinda bulundu, cinsel dokunma yapacakmis ve erkek yapacakmış dedim bunu anlamayın aklında sorun var derim
Sen kız mısın erkek misin?
Trans kadınım
Nasılsın yanii
Annem bana cinsel dokunma yapacakmis
Nasıl yanii
WhatsApp'da Beyaz yere bak
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!