Öncelikle kadın erkek herkesin 8htiyaci var buna Allah öyle yaratmış bizleri ve mastürbasyon yaparak kendini rahatlatman günah değil hatta haram yollara gitmeni engellediğini için belki de sevabı bile vardır misal ben se şu an aynı durumdayım zaten o yüzden küçük yaşta evlenilmez gerektiği söylenmiş dinimizde bazı kadınlar da soruyor işte şu tastayim acaba erken mi? Bunu soran kadınlar da 26-27 yaşında
Sen taş olarak geçmişsin bile ki daha küçük olsaydın şu an sana evlenme teklifi ediyor olurdum çünkü bana cinsel konuda çok istekli bir kadın lazım artık ayrıca ben se aynı durumdayım yani 😊29 Yorumla
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim😊senin yaşın kaç ki
- +1 yıl
28 oluyorum 35 gün sonra be artık yaş benim için önemli değildi peygamber efendimiz bile (yanlış jayitlamiyorsqm) Hatice anamızla evlenmiş yani aslında sorun değil ama ben bosandim kimse beni böyle kabul etmez ve exeşim benden 1 yaş büyüktü o yüzden benden 1 gün bile buyuk istemiyorum artık nefret edecek seviyeye geldim 😊
Soran+1 yılAnladım sanırım severek evlendiniz eşiniz isteksizmiydi ondan mı ysni
Soran+1 yılBen 93 dogluyim bu arada
- +1 yıl
Sadece o değildi yani isteksiz degildi ama istediğim kadar istekli değildi ben bir kaza yaptım ve o yanımda olmadı doğru düzgün ve şöyle diyeyim mesela ben kaza yaptıtıktan sonra da istekliydim hatta daha istekliyim ama 3 ay aynı evde kaldık 4-5 defa o iş oldu bir türlü istemiyordu yanaşmıyordu kendisi çok şey etki etti ondan soğumama ancak benim için en önemli sebep buydu yani bu iş olsa hee şeyi sineye çekebilirdim 😭
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı.
+1 yılGayet doğal bir durum çünkü belirli yaşa gelmiş her kadın ya da erkek düzenli cinselliğe ihtiyaç duyar. Evet belirli yaşa geldiğinde gerçekten evlenmek gerek ama hayat bu buna sen karar veremiyorsun kaderinde ne zaman varsa o oluyor yoksa olmuyor. Aramakla da olabilecek bir şey değil. Zor bir durum maalesef cinsellik yaşayana dek bu şekilde devam edecek. Duzenli birlikteliğin olduğunda düzene girer.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 837 cevap paylaştı. Bazı şeylere engel olmak sizi daha büyük suçlara sokabilir. Cinsellik insanlığın doğasında olan bir şey neticede. Eğer mastürbasyon yapmayıp bu istek daha fazla artarsa bu durumda hiç olmadık hallere düşeceksiniz. Hatta dayanamayıp biriyle cinsellik yaşama ihtiyacınız doğacak. Bunun önüne geçmek isterseniz mastürbasyon yapabilirsiniz tabi. Buna kötü gözle bakmamanız lazım. Her insanda olan bir duygu
00 Yorumla
+1 yılMerhaba, bende senin durumundayım. Muhafazakar bir yapidayim ama şehvet konusunda zayıf düşüyorum.
Bu konu da beni en çok, kendim gibi insanlar tetikliyor ve o an çok hoşuma gidiyor.
Ama bu konu da çözümler var, bana yazarsan eğer arkadaş olabilirsiniz hem muhabbet ederiz hemde sana elimden geldiği kadar yardımcı olurum. :)05 Yorumla
Soran+1 yılPeki devam ediyor musunuz halen
- +1 yıl
Eskisi kadar değil. Daha kontrolcüyum artık
Soran+1 yılBende öyle oldu biraz önceden 2 3 güne birdi şimdi daha iyiyim evet
- +1 yıl
Günde 4 defa yaptığımda olmuştu benim.😅 Tabi onun sebepleri biraz farklıydı
- +1 yıl
Mesaj atacak misin bu arada?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen neye gore günah değil diyorsun peki hiç araştırdın mi istimna olarak geçer.
Onlar ki iffetlerini (edep yerlerini, Allah'ın haram kıldığı zinâ, eşcinsellik ve her türlü fuhşiyattan) korurlar. Yalnız eşleri ve cariyeleri bunun dışındadır. (Bunlarla cinsel ilişkiye girmelerinden dolayı) kınanmış değillerdir. Şu halde kim, bu sınırın ötesine geçmek isterse, işte bunlar, haddi aşan kimselerdir!" (Mü'minûn Sûresi: 5-7).
Boyle de bir ayet var. Bilip bilmeden hersey hakkında neye gore yorum yapabiliyorsun57 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAsagida birisi birseyler yazmış ondan dolayı buna benzer bir şey yazma ihtiyacı duydum
Soran+1 yılBen bilmiyorum her hoca farklı fetva vermiş ince bir konu o yüzden
Cevap sahibi+1 yılSenin icin demedim birisi çıkıp günah değil demişte onun için dedim
Soran+1 yılBana yardımcı olur musunuz bu konuda
Cevap sahibi+1 yılEvet olmaya çalışırım takip edebilirsin istersen
Soran+1 yılTamam
Cevap sahibi+1 yılBekliyorum
şimdi eğer kendini tutamıyorsan daha büyük günah yapmamak için tatmin etmen günah değil tabi mekruh yinede sigara gibi
15 Yorumla
Soran+1 yılHmm mekruh harama yakın bide çok dikkat çeken bı bayanım kiminle ciddi düşünsem direk yatak teklif ediyor e bende günaha girmektense
Soran+1 yılYa kusmetimi kapatıyorsa diye
Mastürbasyon alışkanlık yapar alışkanlıktan ziyade artık yaş gelmiş hormonlar ilerlemiş mecburen istiyor insan aslında kimseyi düşünmeden ya da sevdiğin kişiyi düşünüp yapabilirsin p*rno izlemeden bi nebze daha hafif hissedersin
013 Yorumla
Soran+1 yılBen baya şiddetli boşalıyorum afedersiniz titreye titreye. Engel olamıyorum evlilik yapmak istedim olmadı yani olsa bu duruma kalmak istemem tabi
- +1 yıl
30 lu yaşlar kadının en istekli cinsellikte en yüksek olduğu yaşlardır
Soran+1 yılBen kapalı namaz kılan biriyim o yüzden her gün dışa giriyorum namazım olsun diye 😔
- +1 yıl
Üst üste defalarca yap iyice doy biraz yorulursun istemezsin belki
Soran+1 yılOlmuyor ister 2 yapım ister ,3 yine bir haftaya kalmaz canim istiyor
Soran+1 yılEvet ama yavas yavaş dusurecem isde çalışırken çok olmuyor da evde olunca geliyor aklima
p*rno izlemek günah. Hayal ederek yapmak günah değil
Sen haftada bir yapıyorsun. Bunu her gün yapmak zorunda olan insanlar var onlar ne yapsın günah olsa
Fıtratında var bu senin ve çoğu insanın05 Yorumla
Soran+1 yılTamam p*rno çok ihtiyaç duymuyorum zaten.. Ama yapmak mekruh mu kusmetimi mi kapatıyor acabs
Soran+1 yılNet mi bu yani p*rno izlemedigim sürece günah değil öyle mi her zaman değilde hafta da bir mesela
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence yapmalısın, sonuçta sen bir kadınsın ve kapalı da olsan arzuların var. Bunu bırakarak ne elde edeceksin ki. Zaten az yapıyorsun. Yapınca gusül alman şart, şüpheye düşmene gerek yok, elledn mi git gusülü al.
010 Yorumla
Soran+1 yılTamam da günaha mi giriyorum benim derdim o yani
Cevap sahibi+1 yılbunun günah olduğu hiçbir ayette yazmaz, kapalısın ama dinini bilmiyormusun
Soran+1 yılAyet yok ama bildiğim hocaların YouTube videolarini izledim caiz bulmuyorlar
Cevap sahibi+1 yılhoca fetva veremez
Cevap sahibi+1 yılfıkıh okuması lazım ki onun için ilahiyat fakültesini bitirip mastır ve doktora yapmalı, herkes fetva verirse:))))
Soran+1 yılKim verecek fetvayı hocadan başka
Cevap sahibi+1 yılanlattım hoca dediğin adam ın eğitimi nedir
Soran+1 yılProf öğretim görevlisi
Cevap sahibi+1 yılkuranda olmayan şeyi atmamamk lazım
Cevap sahibi+1 yılolmayan şeyi uydurmamak lazım
- Cinsel Yaşam konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılKendini tatmin etmen seni titretir günah ama yapcak bişey dayanamıyosan evlenmek istedin ama bulamadın mı yoksa buldun da istemedin mi
011 Yorumla- +1 yıl
Yapmak istemiyosan kendini zorlama ozaman kısmetin neden kapalı olsun kapalı ya da açık ol farketmez daha önce sevgilin falan oldumu
- +1 yıl
Hanfendi 29 yaşına kadar evlenmeyi düşünmedin mi
Soran+1 yılBuldum hep olmadı şimdide çıkmıyor karşıma kimse
- +1 yıl
Buldun ama olmadı mı niye olmadı
- +1 yıl
Şimdi çıkmadığı sebep ne biliyomusun herkes çıkar peşinde koşar oldu kirli mendil gibi kullanıp atıyorlar güven meselesi yanı
Soran+1 yılBaşka kızla konusuyormus onunla da evlendi. Millet şanslı kendin değil kaderin güzel olacak
- +1 yıl
Başka kızla konuşurken seninle demi konuşuyodu senmi bıraktın millet şanslı diye bişey yok kaderin sen sevildikçe güzel olur
- +1 yıl
Sen üzgünmüsün moralin bozuk gibi
- +1 yıl
Takip edebilirmisin beni
- +1 yıl
Sen nerde yaşıyosun konuşmak istersen beni mutlu edersin
- +1 yıl
Akşam akşam rahatsız etmiyosam konuşabilirmiyiz
+1 yılBak keyfine, cinselliğini bastırma sakın. Mastürbasyon yerine seks yapmalısın, açlığın var çünkü.
04 Yorumla
Soran+1 yılOnu bende biliyorum zina yapmak için ne yapabilirim onun derdindeyim ben
- +1 yıl
Aynı şehirdeysek buluşabiliriz?
Soran+1 yılDeğiliz
- +1 yıl
Seks dışında bir yolu yok bunun. Kısmetinle de gram ilgisi yok.
+1 yılUygun birini bulup seks hayatina başlaman gerekiyor
08 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik olarak mi
- +1 yıl
Sana hangisi uygunsa
Soran+1 yılEvlilik ama oda olmuyor işte
- +1 yıl
O zaman deneyimi yasaman lazim bu kadar içinde tutmamalisin geçen zaman hayatindan geçiyor cinsellik yaşanması gereken birsey asla ertelenmemeli
Soran+1 yılİsta nasibim mi kspali
- +1 yıl
Belki de bu hayatta nasibinde yok ama bir şekilde rahatlaman gerekiyor cinsellik yaşayan kişiler masturbasyonu fazla dusunmezler
Soran+1 yılİşte ya aslında öyle çirkin değilim bişey değilim yuvam olaydı iyidi nasip
- +1 yıl
Yuva kurmak kolay bir iş değil bul tanış uygun mu değil mi söz nişan düğün derken zaman alıp başını gidecek sen flört edecek birilerini bulmalısın önce
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki kendini tatmin etmelisin bu ses çok güzeldir o duyguyu da vücuduna yaşatmasın sonrasına Tabii ki abdest almayı unutma
00 Yorumla
+1 yılOrgazmını kaliteli hale getireceksin başka çare yok daha doyurucu olursa orgazmların daha rahat idare edersin
02 Yorumla- +1 yıl
Cinsel isteğinin fazla olması libidonun yüksek olduğu anlamına gelir, cinsel isteğin fazlamı?
- +1 yıl
Yanlış yere yorum yazdım pardon
+1 yılmastürbasyon günah değil mektuh ama yani evlensen biran önce 😄
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMuhtemelen libidon çok yüksek kendine bir partner bulsana sadece sevişmek için sana oral yapsın ama bekaretini almasın o zaman inan elini sürmezsin ne zaman istersen onunla yaparsın
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBenim öyle bir ilişkim oldu 4 ay boyunca sadece bunu yaptık aramızda duygusal bir şey yoktu
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstiyorsan neden kendini sıkıyorsun bu bir ihtiyaç sonuçta
07 Yorumla
Soran+1 yılGünaha mi giriyorum kismetimimi kapatıyorum diye sıkıntıya düşüyorum
Cevap sahibi+1 yılGünah kıstas i ile mevcut lakin kendini kasmak daha da büyük günaha sürükler o yüzden isteğin oldukça azalt
Cevap sahibi+1 yılÇünkü yapmadıkça hissettirirsin azdigini
Soran+1 yılİşte ondan yapmak zorundayım ya ben bunu iyi bı hocaya danışman gerek
Cevap sahibi+1 yılBen size dediğim gibi yapmazsanız büyük bir günaha sürüklenme olacağı için yapmanız daha makul tabi sonunda gusül edersiniz ve biter
Soran+1 yılGüsul hep alıyorum ama alışkanlık yaparsa diye
Cevap sahibi+1 yılAlışkanlık olmaz hormonal olarak sizin daha fazla çalışıyor olabilir kendinizi doruk noktasına ulaşarak tatmin etmeye çalışın
Gizli Üye(36-45)+1 yılzinaya düşmemek için , elle tatmin kısmı haramlıktan çıkıyor mekruh oluyor. güsl etmek için boşalmayı hissetmeniz gerekir.
00 Yorumla
+1 yılHayır hiç te günah değil istemen gayet normal hepimiz istiyoruz ve hepimiz senin yaptıklarını yaşadıklarını yaşıyoruz. Haftada bir yapman az bile normal de iki ve ya üç defa yapılması gerekiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaskilanan bir toplumda yaşayan kadının sıradan bir cinsellik sorunu, ah ah
00 Yorumla
+1 yılYapmaya devam et ben sana koca buldum
12 Yorumla
Soran+1 yılŞakanın sıra si mi kuzu
- +1 yıl
Şaka yaptıfimi neden çıkardın
p*rno izlemiyosan değil
04 Yorumla
Soran+1 yılKüçük bazen izliyorum
Soran+1 yılTamam izlemeyecem bidaha söz sana
Burdaki amacım evlilik ciddiyseniz tnsmk istrm?
00 Yorumla
+1 yılYardımcı olurum istersen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılYapıştır gitsin. Yaş gelmiş tutman zor.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılGusül alıyor musun yaptıktan sonra?
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet asla gusül almazsam çıkmam dışarı zaten
- +1 yıl
Sonuçta dayanamayacak gibi olursan yapman normal.
Soran+1 yılYa böyle afedersin yapmazsam azdigimi farkedecekler diye korkuyorum ondan
- +1 yıl
sorun varsa sorabilirsin her zaman. İstekli olman çok doğal zaten.
Soran+1 yılNormal demi benim yaşımda herkes böyle midir
- +1 yıl
sağlıklı olduğunu gösteriyor sorun yok. destek olurum her zaman sorunun olursa.
Soran+1 yılHeba oluyorum boşuna cocuklarida öyle seviyorum ki Rabbim biliyor
- +1 yıl
anlatabilirsin sorunun olursa her zaman geceleri burdayım.
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç yakaladın mı ailene
02 Yorumla
Soran+1 yılDedeme yakalandım sanırım rmin degilim
Cevap sahibi+1 yılNasıl yakalandınnn
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgiline vermeye devam et bırak mastürbasyonu
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHe âmına koyayım he harun abi
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. haftada 1-2 defa sorun olmuyor
02 Yorumla
Soran+1 yılYani zor durumda kalınca caiz mi. İstimna öyle bişey diyor hocalar
Gizli Üye(25-29)+1 yılhobilerine zaman ayır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 835 cevap paylaştı.
+1 yılBozulmaz herkes yapıyor sen neden yapmayasin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden evlenemiyorsun ki?
00 Yorumla
+1 yılTakip etsene beni saplayım sanaa rahatlatayımm
00 YorumlaGünah değil.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 774 cevap paylaştı. nefes almak günah
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen bensin ya bende böyleyim
16 Yorumla
Soran+1 yılNapcaz ya böyle böyle
Cevap sahibi+1 yılKonışalım mı dert ortağım kdksjxjsjska
Soran+1 yılGizliden çık da
Cevap sahibi+1 yılÇıktım at
Soran+1 yılKabul et o ile başlıyor
- +1 yıl
Bende dert ortağı olurdum size 😄
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok mi biri?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendi kendini yorma beraber eğlenelim istersen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir erkekle beraber olmayı mi denesen tatlım:)
00 Yorumlaevlen sede
03 Yorumla
Soran+1 yılYok iki kere denedim olmadım biri ile nisanlandim düğüne 4 ay kala iş bozuldu ablası. Olsa derdime ne kim ister böyle olmayı
+1 yılSen bırakamazsın
06 Yorumla
Soran+1 yılNiye ki
- +1 yıl
İsteklisin çoo hem de
Soran+1 yılEvettt
- +1 yıl
Ama bir yandan da hoş geliyor dimi
Soran+1 yılCook hemde yani baya tatlı geliyor bans 😔
- +1 yıl
İstek atmak ister misin
+1 yılYap gitsin