Mesela diyelim biriyle cinsel bir şeyler yaşadık. Sonra sevgili olduk evlendik o zaman günah sayılıyor mu yoksa evlendikleri için günah sayilmiyor mu? 😂
Gece gece cins cins sorularr
Gece gece cins cins sorularr
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bakıyım bunlar evlenmeden önce 20 kere seks yapmış. Arada 15 oral kaçamak yapmışlar bi tane de anal var. Toplarsak... evlenince şunları sil...
tamam borcunuz bitmiştir sjdkls
😂😂 mükemmel espiriler var ya
Evlenirken kurban kesenlerin günahlarında %70'e varan indirimleri kaçırmayın.
Bu kampanya 31 Aralık 2022 tarihinde sona erer. Allah kampanya da değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Daha fazla bilgi için zinayaptikamaevlendik. com sitemize bekleriz skjdsdklsd
Ya iyi ki bi soru sorduk 😂
Dalga geçme Allah bir çarpar görürsün gününü
Allah'ın iyi bir mizah anlayışı vardır bence alınmaz o merak etme lskdjksk
bunlara çok takılma aklına olmaması gereken düşünceler sokmana sebep olur ve buradan göründüğüne göre son zamanlarda kontrol edemediğin arzuların var gibi ve günah olan bişi zamanla günah olmaktan çıkmaz
Yok ya hayatımda kimse bile yok ki oyley dusuncelerim olsun. Bugün yalnizim da evde aklıma sacma sapan şeyler geliyor 😂
işte hayatında birisi olmadığından böylesin biraz açık arar gibisin benle evleneceksen yala der gibi sonrada evlenecek diye yalattım der gibi hjsjsjsjsj anladın değil mi evde yalnızsan harika bi mastt yöntemi yazayım sana
bazen hisler çok önemli
denedin mi hiç çıplak duvara yaslan bir ayağın yatağın kenarında olsun açık bacak aranda vajinanla oynarken kalçalarını duvara bastır orgazma yaklaşınca elini vajinandan çek memelerini aşağıdan yukarı doğru avuçla bir elin sürekli memende olsun ve tekrar vajinana dokun bu şekilde aralar vererek tutkuyu artır ne zaman en istekli olduğunu görürsen tüm gücünle kaldırır gibi yaparak vajina dudaklarına bastırarak sertçe on ve asla bırakmadan çığlık atıncaya kadar devam et vede hayal et seni bu şekilde birisi yalıyormuş gibi
sonradan evlenmek önceki günahı silmez.
diyelimki bir marketten sürekli hırsızlık yapıyorsun. bir gün karar verdin bundan sonra parasını ödeyerek alacağım dedin. önceki hırsızzlıkların telafi olur mu
Her ne olursa olsun, dininizde bu günah olarak geçiyor, Kuranı okurken bende takılmıştım bu konuda araştırınca anladım, bütün kutsal bilinen kitapları okudum.
Cevap
11Cevap
Günah tabiki. Evlendikten sonra helal oluyor. Allah affedendir. Tövbe edersin eskiden yaptıkların için.
Tabii ki öyle ama Yapmadım. Sadece aklıma geldi sordum
Salla, hayatını yaşa. Abazaların halini görüyorsun.
Vergi borcu mu bu sayilip silinsin😀😀😀😀
😂😂😂
Cins cins sorular harbiden
Hahsshah yalnız yaşamanin zararları 😂
Öyle oluyor gerçekten ya. Bazen bunalıyor insan ve düşünüyor böyle ilginç düşünceler geçiyor aklından hshshsh
Aynenn
Muhabbet edebilir miyiz?
Öbür tarafa gidince anlarsın
Ben bi şey yapmadım ki yapan düşünsün
Evli bile değilim onu geçtim hayatımda erkek bile yok
Sıkıntı yok ozaman hadi kurtardın 😂
zina günahı geçerlidir
Zinanın toleransı olduğunu sanmıyorum :)
Yokmsayılmaz
Niye öyle diyosunuz beyfendii alındım gücendim yanii😂
Beyefendı senı yer
😂
Nikah öncesi günah, sonrası sevap...
resmi nikahlı olmadığın için evet
günah tabiji
Çok kral soru
Demii
Gunah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?