Cinsellik Gelen sıvı nedir bilen var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Sevgilim ile sabahladık haliyle sevişme ilişki memelerini emdim baya uzun bir süre bir sıvı geldi de bu nedir bilen kadın üyeler var mı Güncellemeler+1 yıl Gelen sıvı süt degildi Gelen sıvı nedir bilen var mı? Cevapla İlişki Soruları Nedir Soruları Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl olabiliyor bazen böyle şeyler fazla uyarıldıkları emildikleri içindir 1 15 Yorumla Soran +1 yıl Yani uzun baya uzun bir süre emdim evet de gelen sıvı nedir 🙄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yani zevkten olduğunu düşünüyorum sevgiline sor bakalım sürekli gelen nir sıvıysa doktora başvursun kötü şeyler çıkar allah korusun Yorumla Soran +1 yıl Sordum o an oda ilk defa oldu dedi bilmediğini söyledi 😏 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl o zaman güzel düşünüyoruz sevgilinin memişkoları cok mutlu olduğu için ağlamış 😅 Yorumla Soran +1 yıl Valla o memiskolar çok mutlu olmuş ama beni doyuran biri olmadı hayatım da ben ne zaman mutlu olacam peki 😏 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl manitaya söylesene bunuu Yorumla Soran +1 yıl Ben ne yapayım diyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl seni tatmin etmiyor mu Yorumla Soran +1 yıl Yok maalesef ya bende sorun var ya da bilmiyorum ama gerçekten beni doyuran bir partnerim olmadı henüz hayatım da Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sende tatmin etme o zaman ben ne yapayım diyorsa😅 Yorumla Soran +1 yıl O zaten tamamını içine alamıyor o yüzden cabuk boşalıp tatmin oluyor kıyıda kalan ben zavallı ben 😑 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl oral falan yapsın bari Yorumla Soran +1 yıl Yapmıyor vicdansizin kızı valla her gece uyumadan mastürbasyon yapıp öyle uyuyorum bazen gün içinde de tekrarlıyorum gözüm ac galiba 🙄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl o uyurken ağzına sok yapmak zorunda kalsın ahahakshash Yorumla Cevap sahibi +1 yıl olmadı ya sen bana yaz Yorumla
anewliz Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl hamile sevgilin süt gelmiş 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Süt degildi hamile de değil Yorumla anewliz +1 yıl şaka yapmaya çalıştım ya bi fikrim yok Yorumla Soran +1 yıl Biliyorum da anlam veremedim normal bir durum mu neydi o bilmiyorum Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Nasıl bir sıvı 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Ya normal şeffaf renk meme ucundan akıyordu ağzımı çektiğim zaman şeffaf su renginde ama biraz daha yoğun bir akıcı hali Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevişme nedeniyle olan hormonal sebeplerden gelen bir sıvıdır normal yani Yorumla Soran +1 yıl Iyi o zaman öyleyse merak edilecek bir durum yok yani :) Yorumla
Kızlar Ne Diyor
olabiliyor bazen böyle şeyler fazla uyarıldıkları emildikleri içindir
Yani uzun baya uzun bir süre emdim evet de gelen sıvı nedir 🙄
yani zevkten olduğunu düşünüyorum sevgiline sor bakalım sürekli gelen nir sıvıysa doktora başvursun kötü şeyler çıkar allah korusun
Sordum o an oda ilk defa oldu dedi bilmediğini söyledi 😏
o zaman güzel düşünüyoruz sevgilinin memişkoları cok mutlu olduğu için ağlamış 😅
Valla o memiskolar çok mutlu olmuş ama beni doyuran biri olmadı hayatım da ben ne zaman mutlu olacam peki 😏
manitaya söylesene bunuu
Ben ne yapayım diyor
seni tatmin etmiyor mu
Yok maalesef ya bende sorun var ya da bilmiyorum ama gerçekten beni doyuran bir partnerim olmadı henüz hayatım da
sende tatmin etme o zaman ben ne yapayım diyorsa😅
O zaten tamamını içine alamıyor o yüzden cabuk boşalıp tatmin oluyor kıyıda kalan ben zavallı ben 😑
oral falan yapsın bari
Yapmıyor vicdansizin kızı valla her gece uyumadan mastürbasyon yapıp öyle uyuyorum bazen gün içinde de tekrarlıyorum gözüm ac galiba 🙄
o uyurken ağzına sok yapmak zorunda kalsın ahahakshash
olmadı ya sen bana yaz
hamile sevgilin süt gelmiş
Süt degildi hamile de değil
şaka yapmaya çalıştım ya bi fikrim yok
Biliyorum da anlam veremedim normal bir durum mu neydi o bilmiyorum
Nasıl bir sıvı
Ya normal şeffaf renk meme ucundan akıyordu ağzımı çektiğim zaman şeffaf su renginde ama biraz daha yoğun bir akıcı hali
Sevişme nedeniyle olan hormonal sebeplerden gelen bir sıvıdır normal yani
Iyi o zaman öyleyse merak edilecek bir durum yok yani :)