İlginç gelebilir anlamaya çalışın, ne yapsam?

sevgılım benden baskalarıyla olmus bunu bana soyledı,kendını kontrol edemıyor yıne yaparm dıyo,ben ilişkı yasamadım ama sanaldan cok kısıyle konustum hatta bırıyle yaklask 5aydır konusuyoruz sevgılmden ayrıldım dıye bılıyor bana aşık bende ondan hoslanıyorum sevglımle kıyaslandıgmda bu daha cok hosuma gııdyo ama evlenebılecgm adam sevglm en azından aılemn karsına cıkarabılecgm kısı o,çok dort dortluk bırı olmasada aılem oyle sandgı ıcın ve ona asıgım,aşık oldgumu soyleyemem..

ve realden de bır ıkısyle konusmustum hatta bırıyle opusmustuk de..ama sevgı yok sadece hoslantı..sorsanı sevglımı sevıyorum..ama arada yaramazlk hosuma gıdıyo her ne kadar ılıskı yasamıyorsam da yazısıyorum gorusuyorum ve opustum de..oysa o ılıskı yasadgını ıtıraf edıyor ama ben bunların hıc bırını soyledm,o benım bunları yaptıgımı bılmıyor..dusunuyorum da bırbırmızı sevıyoruz ama ıkımzn de canı arada yaramazlık ısstıyo..sımdı ben ondan herseyı sakladgm ıcın o ıtıraf ettı kızmalımym

Güncellemeler
+1 yıl
hatta opustugum dedıgm arkdasla baya vakıtte gecırdık,abartmamaya calsıyordum ama onunla yaptıklarm cok hosuma gıdıyodu,dans ettık muzık dınledık ıctık,opusurken elı cınsel organıma gıttı bısey demedım oksamaya basladı cok hosuma gıdıyodu hıc ıtıraz etmedım,sonra da basını amıma koydu bende kafasını oksadım oylece uykuya dalmısım
İlginç gelebilir anlamaya çalışın, ne yapsam?