Normalde de çok utangaç anca telde falan konuşurken girer bu konulara.
Seni doyuramam beni aldatırsın demek ne demek?
Normalde de çok utangaç anca telde falan konuşurken girer bu konulara.
iki türlü düşünürüm kardeşim ya bu adam sana güvenmiyor yani seni ne kadar tatmin etse de yinede başkalarından medet umacağını düşünüyor ya da onun sana yetersiz geleceğini düşünüp kendisini bir korku sarıyor ve her defasında bu eksikliğini başkalarıyla tamamlayacağını düşünüyor. ama kız var kız var şimdi. kendinden bahsettiğin kadarıyla eline erkek eli değmemiş bir kız olduğunu anlıyorum. bu şekilde saf ve temiz bir şekilde yetişmek için ciddi çaba sarf eden birine bu kadar kolay laf atılması beni çok kızdırdı. her ne kadar aklında kuşkular varsa da bunu kendi içinde eritmesi gerekirdi sana yansıtmaması gerekirdi. yani ben bu kadını ne yaparsam elimde tutarım gözünün dışarıya kaymasını engellerim şeklinde düşünüp bir hal çaresi aramalıydı. adam en kolay en andavalca yolu seçerek hem seni üzmüş hem de kendisine olan saygısını yitirerek çok sevdiği eşine böylesine kuru iftira atabilecek kadar senin gözünde küçülebileceği kadar küçülmüş
Bazende şey derdi;illaki bir şeyler yaşamışsın çok kızmama rağmen bir kaç kez demişti.
Madem güvenmiyor niye bu kadar israr ediyor halen anlamis degilim. Olmayacak bisey olduğu için hiç sevgili bile olmadim ztn ama kapiya dayanir diye cok korkuyorum yoksa içimde en ufak sevgi bile kaldiysa her geçen gün dahada çok öldürüyor onu
yaz bana sen ben sana yardımcı olabilirim
Kendine güvenemediği için söylemiş olabilir, tepkini sınamak adına.<- Ki böyle bir şey de söylenmez.
Ya da senden şüphe duyuyor, açık konuşmuş.
Sen adamını iyi tanıyorsun, bunu en güzel sen yorumlarsın.
cut.
Abartmış. Ayrıca da kafadan yazmış, bence yol yakınken uzak dur, paranoyak mıdır nedir
ne ettinde dedi kız çokmu konuştunuz cinsellik hakkinde bişe yapmadiysan
Mast yaptigimi anladigi icin dedi. Konusmadik ama teldeyken onu arzuladim biraz cok sevimliydi cünkü kapattimda saxmalamaya baslayinca ama anladi bir süre sonra bunlari dedi... ilerde aldatmamdan korkuyomus
kendisi yapmıyo sanki o zamn onunda seni aldatma olasılığı var salla ya gitsin nere gidiyosa
O yapmiyomus rüyada bosaliyomus
hadi ordan diyeydin :))
Cevap
26Cevap
Kendiyle alakalı bir sorunu var onun. Seni doyuramam demek ben sana zevk veremem demek. Büyük bir ihtimalle fiziksel olarak , eksik bulduğu bişey vardır. Organıyla alakalı özellikle.
Kendisine güveni yok demek ki uçuş takımlarında bir Problem olabilir kanatlanamıyor belki de yoksa bu devirde mastır yapmayan mı var? Neyin kafası yani
O adam da neymiş öyle ya. Daha ortada bi' b*k yok aldatacağından korkuyormuş.
Millet nelerle uğraşıyor amk..
Eline erkek eli değmemiş bir kıza bunu demek ne demek ben de anlamadım.
Erkekler kadınlara göre daha güçsüzdür her zaman , başkasını istedikten sonra bunu her şekilde bulursun
Seni kastettiginden degil kendine guveni olmadigindan bence erken boşalma sorunu olabilir tecrübeli olmadigindan korkuyor bence
Benden haz alamazsın demiş işte. Belkide kendi için demiştir yapamam gibisinde.
demek yatakta senın hakkıını veremm falan ddedı snde bu durumdan sıkılırbaskalrına gdersn demek ıstedı :D :) bana gek :D
At gibi karı derizya sen öyle biseymisin.. fizigin nasıl?
Yok kardeş at kim ben kim :)
Neyi anladin :)))
Niyeymis
Yok
Yar saçların lüle lüle şarkısını sana hediye ediyorum
kendine güveni yok demek bence adamı yanlış anlamışın
Bu laf kavgada bile soylenmez
kendisine güvenmiyor demek ki. tabi sana da.
Kendisinde bir problem vardır belki.
o zaman sana güle güle demek düser
acaba kendisinde mi bir problem var?
Testislerinde agri sizi var ama ereksiyon oluyor benim bildigim
cınayet sebebı) ayrılsan ıyımı olurkı
Napim baskasini mi bulayim birakmiyo ki kapiya dayancak diye korkuyorum
dayansın ya bı sekılde kurtul ne kadar ugrasacak sankı
Yavas yavas artik napiyim utangac ama tepesi atinca kirip yikar her yeri
Kendisi ağacamı sürtüyo acaba
Oooo gizli olmasan anlatirdim
Iş çıkmaz o maldan boşver terk et sen
ben konuyu tam anlamadım bayan?
Sen onunla konuşurken mast mu yapıyordun?
Evet
Peki o ne yapıyordu?
O da önceden yapmisti heycandan erken bosalmisti simdi sertlesme sorunu oldugunu söLüyor utanuyomus aklina geldikce banada bunlari dedi
Biraz gururuna dokunmuş olsa gerek. Zaman ver o da pişmanlığını anlayacaktır. Sende bu süreçte yanında ol ki güven duysun.
Hakaret ederek mi gururu yerine gelcek anlamak zor ya..
Bildiğin saçmalamış. Ben diyorum ki şu an kafası yerinde değil. Biraz zaman ver. Kendine gelince anlar hatasını daha iyi bir daha da yapmaz.
Hala o konuda misin kiz sen 😅😄
kendine güvenmiyordur. kuş ötmüyordur.
Sertlesme sorunu varmis bir kere bosaldi da dalga gecmisim diye
cevabı kendin verdin zaten. kendinde arama o kendi sorununa çözüm arasın.
sen de ağzına lafı vermişin
Fena laf ama
Kavgada denmez dimi
Yatakta derim :D
Yatakta niye
Of şaka be demem bir yerde nasıl bir abazaysan artik
senin gibisini bulmuşta buluyor...
yorum yapamiicam
denmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar