Dogrumu yalanmi acaba?

Kimseye iftira atcak biri degil.
Banada iyi ilgili
Bikere acik videolari izledigini yakaldigimda ilk inkar edip sonra dedi bu abi telimi aldı açtı beraber izledik kabul etti ozur dilerim bidaha olmz seni uzdum diye
Dun ise google gecmisinde karı kiz p*rno ne varsa izlenmis fotolara kadar marttan beri
Bu defa diyor o abi esiyle ortak kullaniyor diye girdi onun teli cekmiyor patronmus benimki cekiyor izlemis sarjimida bitirdi. Bende istekli biriyim her yonden ilgi var peki neden izlemis
Benim anlamadigim eşim neden bu defa kabul etmiyor Allah diyor kuran kitap diyor ben yapmadim oburunde yedim bir bok soz verdim sozumdede dururum. bu defa ben izlemedim o adam aldi izledi diyor ben usteledim 2 saatin sonunda sonra cildirdi.
Oburunde once inkar edip hemen kabul etti bu defa niye yok o kadarda yeminler ediyorki inanmiyorum ona o adamin yaninda yeni calisiyor subat ya da marttan beri onceki adamin yaninda yakalamadim boyle seyler. ama neden sakindi bu defa neyse konuyu kapattim iyi davranip mecburdum ama icim icimi yiyor o izlemisse ben napabilirim artik bir adım cekilimmi.8 aylik hamileyim 9za gircem iliskide oluyor

Dogrumu yalanmi acaba?