Başlıkta Dedigim gibi şeyler var dün de bu şekildeydi eczaneden fitil aldım anal yoldan dün gece rahat etmiştim ama sabah yine başladı agrı zaman zaman oluyor bazen sızlıyor bu agrılar ve sızılar hafif oluyor ama balon gibu olan şeyde beni rahatsız ediyor özellikle bu durum hakkında bana bilgi tavsiye verir misiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ağrılar tuvaletten sonra mı oluyor
Gün içerisinde zaman zaman oluyor ağrılar bazen acı şeklinde oluyor
Büyük ihtimal basur, ama anal fissür de olabilir eğer kabızlık yaşadıysan o bölge yırtılmış olabilir bu da meme oluşumuna sebep olur. Gün içinde 1.5 litre su iç en az, beyaz ekmeği azalt mümkünse buğday ekmeği ye, locafen diye bir krem var doktor bana bunu vermişti nohut tanesi kadar parmagına sür ve makat bölgesinin içine doğru uygula, ağrılar çok ise ağrı kesici ile biraz idare et, 1 1.5 ay içinde büyük ihtimal ile geçecektir. Bu arada kremi sürmeden önce sıcak suda oturmanın da faydası olacaktır.
Abartmin ben bu ramazandan önce su ile bi alakam yoktu neredeyse günde 1litre belki daha az içiyordum
Kabızlık vardı ama genel olaraj benim dışkım bayabi kalın yanii geçende baktıgımda analım genişledigini gördüm o derece
Hmm o zaman anal fissür olabilir, internetten araştırabilirsin, eğer cam kesiği gibi bi acı varsa o bölgede büyük ihtimal fissür, dediklerimi uygularsan iyileşirsin büyük ihtimal
Valla cam kesigi gibi bir acı hatta eletirik çarpması gibide diyebilirim
Kral o zaman fissürdür, kronikleşmeden dediklerimi uygula kronikleşirse geçmesi zor olur
Krem zorunlumu reis alırım ama yanii bide sıcak su banyosu yapacak kap yokta su tutsam o bölgeye yine aynı etkiyi görürmüyüm
Bak kral fissür kronikleşirse ameliyata kadar gider ama ilk oluştuğu zamanlarda krem tedavi eder. Krem kullan sen eczaneye gidip alabilirsin, sıcak su o bölgeyi rahatlatır ama tek başına tedavi etmez
genel cerraha görün
Doktora gitmekten çekiniyorum hem aileme yük olmak istemiyorum hemde git gel flan evde geçmezmi?
o halde lifli beslen acı turşu ve baharatlılardan uzak dur
Pekii görüşün için teşekkürler
rica ederim :)