Ama bundan dolayı mı bilmiyorum ilişkiden önce de ilgisiz davranıyordu terk ettim :)
Anal yaparken biraz pislik bulaştı temizlenmedn mi demeyin?
Ama bundan dolayı mı bilmiyorum ilişkiden önce de ilgisiz davranıyordu terk ettim :)
Anal ilişki her zaman riskli ve sakıncalı bir seçimdir. Vajinal ilişkiyi neden tercih etmiyorsunuz diye sormak istiyorum ama bakireyim diye cevap verebilirsin düşüncesine girdim. Eğer ki vajinal ilişkiyi yapamayacak durumdaysanız anal ilişkiyi hiç yapmayın. Eller, ağız vb. yerleri kullanarak sevgilinizi yine tatmin edebilirsiniz. Anal ilişkide her zaman böyle bir durum yaşanma ihtimali vardır. Böyle durumda da utanmak, kötü olmak gayet normal. Ayrılma düşüncenizde saçma, en güzeli normal ilişkiler seçip bu durumlarda kalmamak.
Tezek çukuruna girip de neden tezek kokuyorum demeyiz. Olabilir abartma sende çocuk anlayışla karşılamış zaten de doğal bir şey. Prezervatif kullanın, prezervatif önemli
Burada biri daha yazmıştı o muhabbetlerden gördüm ki bu normal oluyormuş. Ben anal yapmadım ama eee gö*t deliğine sokup da çiçek bahçesi de beklemesin kimse. Yani bu yaşadığınız senin pis biri olmandan falan kaynaklı değil, çok normal yani. Çoğu kişi de oluyormuş. Neden bunu bu kadar büyüttün? Evet çok iğrenç anal yapmam ama sen yaptıysan katlanırsın yani yapıyorsan niye büyütüyorsun.
😅yorumun çok iyi
Cevap
12Cevap
Hayır böyle bir şeyden dolayı soğumak çok saçma olur. Onu yaparken düşünecektiniz. Hangi delik olduğunun farkında mısınız onun? Dışkının çıktığı deliğe sokuyor ve hiç dışkı gelmemesini mi bekliyor? Bu senin elinde olan bir şey değil, sen anüsün dış kısmını temizleyebilirsin sadece, içini temizleyemezsin. Bu biyolojik ve anatomik bir olay. Anüs bağırsaklara bağlı üst taraftan. Bağırsak hareketlerini ve boşaltım sistemini sen kontrol edemezsin. Kalın bağırsağındaki atıklar bağırsak hareketlerinden dolayı aşağı 12 parmak bağırsağına kadar iniyor. Oraya kadar da soktuysa dışkıya değmesi normaldir.
12 parmak bağırsağı değil pardon. REKTUM olacak
B*k deliğinden yaptığına göre gayet normal. Anal seks için; Lavman + anal kayganlaştırıcı + prezervatif gerekli. Kayganlaştırıcı tahriş olmaması için ve acı çekmemen için diğerleri hijyen için.
Ruh hastası mısın? Çocuk sorun değil demiş daha ne sorun yaratıp durduk yere ilişkinize zarar veriyorsun?
Onu yapıyorsa öyle olabileceğini biliyordur, sorun yok
Ama yani anlıyorsundur beni bir kadın için o an ne biliyim hem tepkim gerçekten çok saçmaydı çok utanmistim.
Ben de oldu , ama devam ettik hep. normal yani
Niye soğusun işte kendisi de demiş zaten olabilir öyle
Kapıdan girin ya pencereden atlarsanız her şey bulaşır
Bence de ayrıl. Oğlana yazık. 😆
devam etseymiş ya ne soğuması ya :D
Yenisine sağlık var mı aday
Arka kapıyı bırak sen önden vurdurmaya devam et
çıkmasa ayrılırım götü bozukmu acaba diye
soğumazda böyle saçma şeyler yapma ama bir daha
Analı sevmeme nedeni. Okurken bile midem bulandı.
Çok seviyor seni
Üzme
Şu an sana gülüyordur. O kadar da utanma bence.
Neden gülüyordur?
GeBiraz abartmışsın, senin ayrılalım dediğini de utançla dediğini bildiği icin ciddiye almamış.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?