Erkek arkadaşım falaka istiyor ne yapmalıyım? Siz ne yapardınız?

Merhaba. Erkek arkadaşımla tanışalı 3 ay oldu. En zevk aldığı fantezi partnerini falakaya yatırmakmış. Eski kız arkadaşına yaparmış ve çok zevk alırmış. Tanıştığımız ilk günlerde bu fantezisinden bahsetmişti ama kabul etmezsem ısrar etmez sanıyordum ama çok ısrar edince ben kabul ettim. Neyse başladı vurmaya ben çok sert vurmaz sanmıştım ama var gücüyle şak şak vurmaya başladı oklavayla. Durması için yalvardım ama devam etti bir süre sonra bıraktı. Ayaklarım mosmor olmuştu yürüyemeyecek haldeydim ama "ben çok hafif vurdum daha sert severim bir dahakine bu kadar çabuk bıraktırtma" dedi. O boşalmadan yarıda bıraktık diye çok sinirlendi. Sonra tekrar istemey başladı. Bu sefer en az 100 kere vuracakmış. Ben istemediğimi söyleyince aramız bozuluyor. Bir keresinde benden ayrılacağını ima etti. Bunu kabul etmezsem benden ayrılmaz değil mi? Eğer yapmadığımda ayrılacaksa sizce kabul etmeli miyim? Onun hafif dediğine bile dayanamadım 2 gün doğru düzgün yürüyemedim şimdi daha sertini yapacakmış. Acı eşiğim düşük değildir ama bu dayanılmaz bir şey. Ne yapmalıyım sizce? Yapmadım diye onu kaybetmek istemiyorum ama dayanmak da çok zor geliyor. Siz olsanız ne yapardınız?
Kabul ederdim. Bir ilişki kolay kurulmuyor.
Ayrılacak olsa bile yapmazdım
Yalnızca bir kez kabul ederdim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Erkek arkadaşım falaka istiyor ne yapmalıyım? Siz ne yapardınız?