Eşcinselim. Sevgilim bir kadı.34 yaşında. Ben 26. Ailesi ilişkimizi öğrenmiş bakire olmadığını falan. Benim ailemde durumu öğrenmiş
sizce ne yapmalıyım
sizce ne yapmalıyım
Ahanda sıkıntılı bir durum işte. Hele ki ülkemizde zor kabullenen durumlardan biri. Böyle bir durumda ne yapılır hiç bilmiyorum ama ailesi ve sizin aileniz karşı çıkacak ve şaşıracaklar. Birlikte olmanız istekleri ile olmaz gizli saklı devam eder veya evden ayrılıp kendinize ev açarsınız anca
Cevap
12Cevap
olan olmuş, yapacak bişi yok. ya sizi kabul edecekler, ya da gerçekten birbirinizi seviyorsanız çıkın ayrı eve
Onun abisi kabul etmiyo dövmüş. Oda diyo ki böyle olmaz artık herkes öğrendi. Korkuyo yanaşmıyo artık
herkes öğrendi diye ayrılması mı gerekiyor anlamadım? demek ki sevmemiş, sevse böyle demezdi.
Korkuyo sonuçta herkes evde bi laf etmiş. Oda sinirlenmiş stres yapmış
bu zor durumda senin ona destek olman gerekir aslında.
Olan olmuş hazır elin degmisken birde çocuk yapsaydın ya da artık omu sana yapıyor aktif hanginizseniz artık nur topu gibi heaa ertelemeyin böyle şeyleri 😂😂
Hollanda ya iltica edip orada evlenin
O kadar kolay mı ya
İnternet üzerinden e devletten yap başvurunu madem tek derdiniz bu ona göre sorumluluğu alınız
Bisey anlamadım ki kim kimin bakireligini almış
Bekaretini nasil aldin yavv?
Parmakla
oyle olurmuu yaa.. Icine illa bi seyin girmesi gerekir.. boş ver sen ona bakire de :)
senin icine giren oldumu?
Kab geldi ama iki parmak soktum
hee anladimmm, niye oyle yaptiniz yaa?
34 yasina kadarda bakire kalmasi baya iyimis
Türkiyede bu işler çok zor kabullenecekler
Kabullenmesi için ne yapmam lazım
Ailesine açıklama yapmalısın
Ailesi beni görmek istemiyo abisiyle kavgamız oldu o yüzden
İş olmuş bitmiş en azından kızın kabahati yok kazayla oldu vs çok takıntılılarmı bekarete
Evet
Yazık her şey zarmı
Onlara göre evet.
Ben kızı eve getirmek istiyorum ailem kabul etmiyo
Örf adetlere göre ters
34 yaşında ne bakiresi
Yapacak bisey yok esas olan sizsiniz
Rezillik
Harika bişey
Evlenin
evlenin :D
bırsey olmaz takılın