Cinsel Yaşam Ben oral seksi özel bölgeleri yalamayı öpmeyi çok seviyorum ve çok sık yapıyorum sağlık açısından sorun yaşar mıyım? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Gerçekten kafama çok takılıyor, ilerde sağlıkla ilgili sorun olur mu? Güncellemeler+1 yıl Güncel Ben oral seksi özel bölgeleri yalamayı öpmeyi çok seviyorum ve çok sık yapıyorum sağlık açısından sorun yaşar mıyım? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
iamlexi Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Evet olabilir. Karşındaki kişide enfeksiyon/iltihaplanma olmaması gerek. Çeşitli hastalıkları taşımaması gerek. Sana da geçebilir oral yoldan 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten mi ya inanın vaz da geçemiyorum çok ama çok seviyorum ya 😞 her ilikimde yapıyorum ama aklımdan da acaba diye geçiyor hep Yorumla iamlexi +1 yıl Bir partner bul bence bunun için. Yorumla Soran +1 yıl Zaten eşime yapıyorum çoğunlukla ama bazen dışarda başkasına da yaptığım oluyor Yorumla
canbeydiceksiniz Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 63% +1 yıl Temiz oldugu surece pek bi sorun olacagini sanmiyorum 0 23 Yorumla Soran +1 yıl Yani normal temizlik yapıyor eşim bir hastslık yok ama sonuçta o zevk sularını falan hep yutuyorum Yorumla canbeydiceksiniz +1 yıl Lavabo ihtiyacindan sonraki temizlik vs. Bunlarda onemli Yorumla Soran +1 yıl Haklısın umarım sorun yaşamam Yorumla canbeydiceksiniz +1 yıl Esinin dikkat ettiginden eminsen sorun yasamazsin Yorumla Soran +1 yıl Ya eşim oldukça temiz ve bakımlı biri gerçekten çok dikkat eder günlük çamaşır falan değiştirir hijyenik ama bazen dışarda da başkalarına yapıyorum Yorumla canbeydiceksiniz +1 yıl Nasil yani Yorumla Soran +1 yıl Yani eşim dışında oral yaptığımda oluyor Yorumla canbeydiceksiniz +1 yıl Esinde bi baskasina yapsa tepkin ne olurdu bunu gercekten cok merak ettim Yorumla Soran +1 yıl Tabiki istemem Yorumla canbeydiceksiniz +1 yıl Istemedigin bi seyi karsindakine yapman ne kadar dogru bunu bi dusun bence Yorumla Soran +1 yıl Haklısın ama elimde değil bunu yapmadan duramıyorum 😞 Yorumla canbeydiceksiniz +1 yıl Esinle zaten yapmiyomusun bu nasil bi acliktir Yorumla Soran +1 yıl Evet eşimle sürekli yapıyorum ama ne bileyim işte başks başka da denemek istiyor insan Yorumla canbeydiceksiniz +1 yıl Bu bi tur sapkinlik bence Yorumla Soran +1 yıl 😞 deme öyle ya Yorumla canbeydiceksiniz +1 yıl Gercekleri söylüyorum Yorumla Soran +1 yıl İşte herkesin dueumu farklı engel olamıyorum işte Yorumla canbeydiceksiniz +1 yıl Herkesin bi nefsi vardir unutmaki esininde bi nefsi var her yaptiginda ya oda yapiyosa diye dusunmen belki engel olur hata yapmana Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum kolay vazgeçemem sanırım Yorumla canbeydiceksiniz +1 yıl Demekki esinde yapsa umursamazsin Yorumla Soran +1 yıl Hayır umursarım tabiki ama ne bileyim Yorumla canbeydiceksiniz +1 yıl Garip gercekten ya Yorumla Soran +1 yıl Tamam valls yerin dibine girdim 😞 Yorumla
bursa_mehmet Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 74% +1 yıl Temiz olursa devamke 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ya yabancı değil sonuçta eşim ama dışarda başka bayanlara da yapıyorum bazen Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 17,4b cevap paylaştı. Baktesri 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Dayanamıyorum işte Yorumla mdrx592 +1 yıl mantığı yok aslında... Herkese hele hiç yapılmaz... Kadına oral çok saçma ama seviyoruz işte. Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum ama beni çıldıetıyor belki çoğu insan yapmıyordur ama o kadar seviyorum ki tadını kokusunu tarifsiz ama sağlıklı mı bilmiyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet olabilir. Karşındaki kişide enfeksiyon/iltihaplanma olmaması gerek. Çeşitli hastalıkları taşımaması gerek. Sana da geçebilir oral yoldan
Gerçekten mi ya inanın vaz da geçemiyorum çok ama çok seviyorum ya 😞 her ilikimde yapıyorum ama aklımdan da acaba diye geçiyor hep
Bir partner bul bence bunun için.
Zaten eşime yapıyorum çoğunlukla ama bazen dışarda başkasına da yaptığım oluyor
Temiz oldugu surece pek bi sorun olacagini sanmiyorum
Yani normal temizlik yapıyor eşim bir hastslık yok ama sonuçta o zevk sularını falan hep yutuyorum
Lavabo ihtiyacindan sonraki temizlik vs. Bunlarda onemli
Haklısın umarım sorun yaşamam
Esinin dikkat ettiginden eminsen sorun yasamazsin
Ya eşim oldukça temiz ve bakımlı biri gerçekten çok dikkat eder günlük çamaşır falan değiştirir hijyenik ama bazen dışarda da başkalarına yapıyorum
Nasil yani
Yani eşim dışında oral yaptığımda oluyor
Esinde bi baskasina yapsa tepkin ne olurdu bunu gercekten cok merak ettim
Tabiki istemem
Istemedigin bi seyi karsindakine yapman ne kadar dogru bunu bi dusun bence
Haklısın ama elimde değil bunu yapmadan duramıyorum 😞
Esinle zaten yapmiyomusun bu nasil bi acliktir
Evet eşimle sürekli yapıyorum ama ne bileyim işte başks başka da denemek istiyor insan
Bu bi tur sapkinlik bence
😞 deme öyle ya
Gercekleri söylüyorum
İşte herkesin dueumu farklı engel olamıyorum işte
Herkesin bi nefsi vardir unutmaki esininde bi nefsi var her yaptiginda ya oda yapiyosa diye dusunmen belki engel olur hata yapmana
Bilmiyorum kolay vazgeçemem sanırım
Demekki esinde yapsa umursamazsin
Hayır umursarım tabiki ama ne bileyim
Garip gercekten ya
Tamam valls yerin dibine girdim 😞
Temiz olursa devamke
Ya yabancı değil sonuçta eşim ama dışarda başka bayanlara da yapıyorum bazen
Baktesri
Dayanamıyorum işte
mantığı yok aslında... Herkese hele hiç yapılmaz... Kadına oral çok saçma ama seviyoruz işte.
Bilmiyorum ama beni çıldıetıyor belki çoğu insan yapmıyordur ama o kadar seviyorum ki tadını kokusunu tarifsiz ama sağlıklı mı bilmiyorum