Bir p*rno izliyordum, saksodaydı. İçeriye de babam çekmeceden bişey almak için girdi, izlediğimi gördü baktı ama ses vermedi bişey söylemedi napacağım?
Güncellemeler
+1 yıl
Tüm cevaplayan arkadaşlara teşekkür ederim, hiçbir şey olmadı garip bir şekilde.
P*rno izlerken babama yakalandım, çok utanıyorum napacağım?
Bir şey demez bende yakalamıştım 😀 bir şey demedim hiç konuşmazsınız kapanır gider
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yav bir anda girdi ses duysam kapatırdım da tam açıktı girdi baktı sonra alacağını aldı ses etmeden çıktı gitti mal gibiyim şu an daha yakın yaşandı 10-15 dk önce
Aga o da erkek degil mi? Fazla kurcalamamasinin sebebi o zaten yasin belli yasa gelmis zaten anliyo zaar bu durum olmadan once anlamiyomuydu sanki o yüzden konusunu hiç açma o da açmaz
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynen reis ben hiçbir şey demedim o da demiyor aynı sizin dediğiniz gibi oldu teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bir şey demez bende yakalamıştım 😀 bir şey demedim hiç konuşmazsınız kapanır gider
Yav bir anda girdi ses duysam kapatırdım da tam açıktı girdi baktı sonra alacağını aldı ses etmeden çıktı gitti mal gibiyim şu an daha yakın yaşandı 10-15 dk önce
Bir şey olmaz sıkıntı etme o da anlar heralde halinden
Valla hic bozuntuya vermiyor hâla konusunu açmıyor aklındadır herhalde ama konuşmadı
Aga o da erkek degil mi? Fazla kurcalamamasinin sebebi o zaten yasin belli yasa gelmis zaten anliyo zaar bu durum olmadan once anlamiyomuydu sanki o yüzden konusunu hiç açma o da açmaz
Aynen reis ben hiçbir şey demedim o da demiyor aynı sizin dediğiniz gibi oldu teşekkür ederim
İyi ki annene yakalanmamışsın dostum baban bişe demez o da izliyordur
Allahtan babaya yakalandık evet
Aynen annen görse sıkıntı büyük kadın şaşırırdı
Kanka yakalanmayan mı var plır böyle şeyler oda arada izliyordur kesin utanacak bir şey yok bunda
Eyvallah kanka gördü gitti bişey demedi herhalde halden anladı
Bir dahakine çağır beraber izle 😂
yav abi dalga geçmesene :D
😂😂😂😂
Töbe Allahım ya apdöa
Kaynar sular döküldü kafamdan baktı geçti bişey de demedi napacam bilmiyorum
Hiç konusunu açma salla gitsin
Ben açmam da o açarsa ne diyecem
Valla orasını hiç bilmiyorum açıklaması nasıl olur sen düşün
Bişey demiyor bilmiyorum
O da izliyordur gizlice. Merak etme.
Valla 1 gün oldu hala bişey yok demekki ondan