Merhabalar. Başlıkta dediğim gibi kuzenimi bir kaç kez dudagima bakarken yakaladim. Erkek kendisi. Koltukta yüzümüz birbirimize dönük şekilde oturuyorduk yüzümü kaldirdigimda farkettim bir kaç kez. 3 sn falan. Yalnız değildik. Çok ta iyi anlasiriz bu nereden cikti? Bu arada dudagima hafif ruj surerim belirtmek gerekir mi bilemedim ama. Dudaklarim begenilir genelde aklindan ne geçiyor ki ayip değil mi kuzenin senin sonuçta?
Cevabın nedir?
Evet bakıyor. Sen de karşın daki ister kız ister erkek olsun eğer samimi iseniz onun dudaklarına bakarsın. Ciddi konuşmalarda göze, toplantı gibi daha ciddi sosyal ortamlarda ise alnına bakıyorsun. Bu tüm insanlarda olan birşey. Beden dili ile alakalı. Ben bu bilgiyi öğrendikten sonra kendimi kaçkere test ettim ve gördüm. Muhtemelen sen de bundan sonra kendini yakalarsın. Adamın günahını alma.
01 Yorumla
Soran+1 yılKonusmuyodum
En İyi Cevaplar
Erkek birinci dereceden yakın akrabaları hariç (ki bazı psikolojik sorunlarda onlara bile) cinsel çekim hissedebilir. Bunun boyutu önemlidir. Yani sevgilisine duyacağı cinsel çekim ile kuzenine duyacağı arasında fark vardır. Eğer bunu kaldıramayan bayan varsa erkeklere yaklaşmasın. Ayrıca ayıp da değil. Hatta doğal.
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki
Gizli Üye(30-35)+1 yılayy benimde başıma geldi bu ya ben bir şeyde sürmem ama gözlerimin içine içine bakıyor arada dudaklarıma bakıyor ben mutfağa gidiyorum geliyor su içiyor çok iyi anlaşıyoruz bizde. abaza falan da değil gayet cool diyeyim kelime bulamadım ya. D
bizimkilerin yanında vıdı vıdı konuşuyor daha iyi duymak için dibime giriyor resmen.03 Yorumla
Soran+1 yılBizi tarif etmissin mesafe koycam ben
Cevap sahibi+1 yılgeçen geldiler yine uyuduğumu söyle dedim anneme.
bir kaç gün öncede arkadaşlarıyla çıkmış seni de alayım mı dedi yok yorgunum geç yattım falan dedim ısrar etti ama hiç halim yok diye geçiştirdim.
bende aynı şeyi yapmaya çalışıyorum mesafe iyidir ya
Soran+1 yılAynen
+1 yılYa bak ben mesela baya guzel olan bir kiza baktigimda baya guzel ya falan diyorum ama benim niyetim belli sevdigim cins belli o guzel oldugundan bakiyodurmonemli olan niyeti ve niyetininde oyle oldgunu dusunmuyorum ama benim annemle babam kuzen kskdjdjksjdjfjfjf
05 Yorumla
Soran+1 yılSonunda mala baglamisin ama mantikli konustun
Soran+1 yılSana noluyo guzelim :D
- +1 yıl
Sen burada egonu tatmin etmeye calisiyosun bence "guzelim" kizinim didiklirimi bikiyir nipcim. s. s. s
Birileri gelsin de dudaklarima iltifat etsin diye sordun bu soruyu bence hatta o profil resmi de ondan kesin
Soran+1 yılBravo bu sitede boyle zeki beyinler gormek beni cok duygulandiriyo😖
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
49
Cevap
195Cevap
benimde kuzenlerime arada bir gözüm takılır bazen sacına bazen tırnaklarına çünkü hergün bir şekle giriyorlar. asla kötü iyetle bakmadım. sadece nasıl laf sokarım cabasına girerim olumsuz bişeyler bulmak için bakarım :D
tabi senin kuzen ne düşünüyor bilemeyiz. allah bilir.03 Yorumla
Soran+1 yılSinsi benimki
Soran+1 yılPeki
+1 yılKuzen diye nefsi kabarmiycak degil ya kuzen diyipte birbiriyle evlenen cok kardes gozuyle gorebilirsin ama en nihayetinde erkektir sende cekici bir kizsan bAkmistir ama ilero gidersr bakislari uyar onu bnce
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam canim
+1 yılKuzenının aklından geçenler : Ah kuzen olmayacaktık varya yapışacaktım o dudaklara :D :D
24 Yorumla
Soran+1 yılUlenn :Dafafsfsga
- +1 yıl
ahaha
- +1 yıl
bence düşüncesı bu soylemedi deme :D Zaten bakışlarından anlarsın
Soran+1 yılSezdim ki bisiler sordum yazik bana ne eden ben
Ay duyanda da memelerini kesiyor sanır. Niye abartıyorsun ki? Ay dudağıma baktı. İyi burka giy ne diyelim.
Bu arada kuzene evlilik düşer... Caizdir. Ha olmaması daha iyi ama belirteyim istedim.
Yani aklından her türlü fanteziyi de geçirebilir. Ayıp ya da kötü birşey değil ki. Sen bayansın o da erkek.
Ayıp olsa zaten kuzenler falan evlenmezdi. Ha bana göre evlenmesinler zaten, karı kız mı yok başka? Ayrı konu. Ama ayıp değildir.327 Yorumla
Soran+1 yılSeni hic sevmiyom biliyon mu yeri gelmişken diyim dedim çok iticisin
- +1 yıl
Ay teşekkür ederim canım, çok sağol ya.. Ben seni seviyorum ama. İlk kez gördüm sorunu lakin en azından ikiyüzlü değilsin. Mertsin. Patır patır söylüyorsun, eteğinde taş bırakmıyorsun. Darısı diğerlerinin başına. Eee bir yerden kendinizi geliştirmeye başlamanız lazım. Bu böyle gitmez yoksa. Aferim.
İtici olmaya gelince. Zaten çekici gelsem şaşardım. İkiyüzlü değilim ki. Gönlünüzü kazanacağım diye 1001 türlü yalana/iltifata da ihtiyaç duymuyorum. Bizim kızlarımız zaten nerede yalancı, serseri, it, kopuk tayfasını sever/çekici bulur. Sonrada onlardan dert yanar. Doğalarında var... Aha şu siteye bak, zaten söylediğimin özetidir.
O yüzden, hırpalama kendini. Nasılsa bir yerde aklın dank edecektir. 30 larına doğru düzelirsin nasılsa diğerleri gibi. Biraz geç akıllanıyorsunuz ama olsun. Ona da şükür.
Soran+1 yılSeni yakindan tanimak istiyom evlenelim mi
Soran+1 yılTeşekkürler efenim utandiriyosunuz beni yani bu guzel sözlerin sizin parmaklarinizdan ciktigini bilmek bana ilham veriyor
Soran+1 yılBen seni öyle seviyorum
Soran+1 yılBekledigim cevap bu değil bu kadar kolay mi senin için her şey?
- +1 yıl
Yaşandı bitti! Seni sevmiyorum dedin, seni istemiyorum dedin. İticisin dedin. Bende gittim, üzüldüm, çok ağladım. Ama senden sonra kadınlara inanmamaya yemin ettim. Çok sevgili edindim ama seni unutamadım. Yeni bir hayata başladım. Kazandım. Zengin oldum. İçimdeki hatıranı söküp attım. Ne bekliyordun ha? Hayatımın sonuna kadar senin hasretinle mi yanacaktım?
Bir zamanlar o beğenmediğin, aşağıladığın, hor gördüğün, iticisin dediğin Erdem, şimdi artık genç kızların tutkulu rüyası, fabrikatör Erdem bey oldu. Mutlu musun eserinle söyle! Söyle! Söyleee alçak kadın söylee! Sraaakkkk!
Soran+1 yılAskim yesilcama bağlama ama yea surda ciddi bisi konusuyoz pismanim dön bana yenideen noolur 😖
- +1 yıl
Bayan dediğin tutarlı olacak, bir istiyorum, bir istemiyorum demiyecek.
Ben haddimi bilirim. Senin gönlünü yapamam ki.
Dondurma alayım mı?
-Al, yok alma. Al al. Yok yok yok alma. Al al al al al...
Sıkıntı olur yani. Stabil değilsin. Karakter durumun bana uymuyor. Yoksa başımla beraber. Hada iyisini mi bulacam.
Dönmesine dönerim de, dönsem bile dönsem bile bulamazsın beni bende, araya ayrılık girdi sen nerdesin ben nerde...
Soran+1 yılOldu o zaman. Ben mi öleyim yoksa ateş edecek misin 😞
- +1 yıl
Değil o. Mesele ölmek değil.
Mesele neymiş biliyor musun?
https://www.youtube.com/watch?v=deghs-a9mU8
Soran+1 yılOzet gec sevdiceim acik konus benle dogruyu söyle 😞
Soran+1 yılSevdiceim dedim bagrima bastim ırkcı ciktin cok gucendim darildim yaziklar olsun 😢😢
Soran+1 yılLanet önyargılar işte modifiye yapamam beni boyle sev seveceksen olduğum gibi 😟
- +1 yıl
Olduğun gibi nasıl bilmiyoruz ki :)
https://www.youtube.com/watch?v=1Ed1xJpCJzo&t=20
Soran+1 yılEhehehheeh mizah anlayisina da bayildim bence biz hemen evlenmeliyiz? 😘
- +1 yıl
Sen 19 musun 29 mu. Bu ne la 30 una 3 ay kalmış evde kalmış kız gibi evlen evlen evlen.
Evlenmek kolay da, boşanması sıkıntı oluyor. Evlilik sözleşmesi falan hazırlanmalı edilmeli hem önce. Ne bileyim beni etim için sevmediğini? Avukat lazım. Öyle hemen olmaz bu işter... İstemeye gelceeeniz, söz kesilcek, nişanı var, düğünü var, gerdeği var... Ohooo var oğlu var.
Soran+1 yılYok vazgectim ben bu sevdadan bittin gözümde nedenini biliyosun.
Soran+1 yılGote geldi askimiz ikimiz de saskiniz 😝
+1 yıl512 Yorumla
Soran+1 yılNedir haram olan
- +1 yıl
yaşın 15 sanırım ^^ dinle karıştırma resmi, troll olarak düşün ^^
Soran+1 yılYaş 19 ama ergenin halen
- +1 yıl
Ergen olduğunu kabul eden ilk kız... Canı gönülden tebrik ediyorum ahhaha kuzeninden uzak dur :D
Soran+1 yılO benden uzak durmaz ise
- +1 yıl
gözlerine kezzap dök bakamasın ^^
Soran+1 yılKiyamam biber gazi siksam
- +1 yıl
bakması hoşunamı gidiyo kıyamıyomuş -.-" biber gazı sık oda kör eder 5 dkda olsa^^
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
Hahhahahahha hiç güleceğim yoktu.
- +1 yıl
"Kıyamam biber gazı sıksam?" Ahagshshsjaskkddk iyi güldüm :D
Soran+1 yılEksik olma canim
+1 yılulan belkı yanlıs anladın cocuk bu yazıları gorse yuzune tukurecek dudak yahu bu dudak ac dudaklarını ıcıne bak de lanet olsun ya
35 Yorumla
Soran+1 yılNe diyorsun l*n sorunlu salak
Soran+1 yılSorunlu salak hormonları kipirdiyo mu demisim insan musvettesi
Soran+1 yılAnandan bana sira gelirse yapsin onu :D
Soran+1 yılSktr git te beynini kullan öyle cevap ver bundan böyle sorulara
Soran+1 yılYazma l*n aciz hayvan
kuzeninin seni sevmeye hakkı yokmu. sonra her insan karşı cinsin gözüne kolay kolay bakamaz. ama şuda bir gerçek dudakalrın da bir çekicilik var. bakması son derece normal
06 Yorumla
Soran+1 yılYok tabii ki allah korusun
Soran+1 yılKuzenimi hayal edemiyom oyle erroe
Soran+1 yılSagol amcacim eksik olma
Canim benim konusirken bakiyorsa bazi insanlar bakarlar takintidir normal durarken. bakiyorsa da senin icinde artniyet olusup bu soruyu sormussun. ama o onun icin oyle degildir belli ki takinti.
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki 💋
+1 yılSenin kuruntuların dan çıktı.
Kuruntular yavaş dan kurguya sarmış,
Bir senaryo çizmektesin.
Üretimin var olmadığı yer de tüketim tavanı delmek için halaya kalkar misali,
#GibiGibi014 Yorumla
Soran+1 yıl100. cevabi verdiniz bravo hediyeniz bir adet aduket burada mi alirsiniz paket mi yapalim?
- +1 yıl
Soran+1 yılMatrax en sevdiimiz ❤
- +1 yıl
Zeki abe'ye bu soruyu doğrultmayı düşündün mü?
Soran+1 yılHayir düsünmeli miyim
- +1 yıl
Soran+1 yılZeki bana deger veriyo mu acep
- +1 yıl
Soran+1 yılÜmit abi forever
- +1 yıl
Soran+1 yılBu gibigibi hashtagi nedir meraklardayim
- +1 yıl
Soran+1 yılError
- +1 yıl
hani bir insan hiç umursamadan ve sonucu ne olacağını sonrasını düşünmeden bişey yapmak ister ya bence kuzeninde aynı bu goruste sadece bir kereye mahsus öpmek istiyor aynı şey benimde başıma geldi
16 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru ne geldi basina
Soran+1 yılTerbiyesiz
Soran+1 yılUgrasamam koyarim mesafeyi şimdi o dusunsun
Bence hosuna gidiyosun belkide geceleri ruyasina giriyosun yap bir iyilik yaklas cocuga baklm napacak :) niyeti ortadaysada veriver ;) sevinsin kimseye soyleyemezde gizli bir partner olur
03 Yorumla
Soran+1 yılScamalama salak
Soran+1 yılTamam
+1 yılŞu sitedede ne çok kuzen ilişkileri varmış.
Hem sen yanlış anlamışsındır. Bu işte bir art niye olcagını sanmam.
Ona bakılırsa konuşurkende insanların dudaklarına bakarız.
Bu onların dudagından hoşladıgımz anlamına gelmez.03 Yorumla
Soran+1 yılTobe allahım konuşurken bakmiyo zaten ben başka bisiyle ugrasirken bakiyo
- +1 yıl
Öylesine bakmıştır demek istiyorum
yanlış anladın beni.
art niyeti olsa neden dudagına baksın?
Soran+1 yılPeki
Egon tavan yapmış , onun bakışlarını yanlış anlıyorsun
35 Yorumla
Soran+1 yılKonusmuyorum o anda. Gözüme neden bakmiyo?
Soran+1 yılİste ben de onu öğrenmek istiyorum hani
Soran+1 yılYaş 19
Gizli Üye(36-45)+1 yılGözüne baksada neden gözlerime bakıyor derdin. gözünün içine bakıyorsa kork o sihay noktanın dibine Ozaman sakat dudagına dagil göz hizasının altına bakması sana olan saygıdır biliyorum yazıyorum çocugun günahını alma kız dudaklarının güzelleginin reklamıonı yapıcam diye sidikli
02 Yorumla
Soran+1 yılA manyaga bak :D
Cevap sahibi+1 yılmanyak sensin hasta fantazi kuruyorsun gariple :D
+1 yılHemen yanlis yorumlamayalim. Belki dudaklarin hos ondan, belki senden hoslaniyo , belki de sana oyle geliyo yani guzele bakmak sevaptir.
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir 💋
+1 yılNe dudakmış arkadaş sabahtan beri canlı yayınımı işgal etti -.-
Dudaklarını beğeniyordur, fantezi kurduğunu sanmam.01 Yorumla
Soran+1 yılBence de rahatsizlik nedeniyle sorry
Gizli Üye(30-35)+1 yılolabilir. ne niyetle baktığını bilemem ama benim bile yaptığım birşey yani. bir arkadaşımın dudakları angelina jolie ninkinin aynı neredeyse insan bakmadan edemiyor. bir anda höst ben senin arkadaşın değil miyim pis sapık dese çakarım ağzına ama.
04 Yorumla
Soran+1 yılArkadasin kiz mi niye belirtmiyon
Soran+1 yılSus cakarim agzina
Soran+1 yılBas git arkadasina hallenen sapik gerizekali :D
Cevap sahibi+1 yılasıl yaşın kaç? hiç şirin durmuyorsun söylim... ilgi çekmek için soru sormuşsun ya anlamadık mı?
ergendir geçer efendim :) ayrıca dudağa bakılır.. cinselliğini yeni keşfediyor ve sizin gibi güzel bir örnek bulmuş olabilir.. ensest ilişkiye değinmeye gerek yok.
04 Yorumla
Soran+1 yıl19 yas allah korusun
Soran+1 yılNe diyon bilimsel mi yaklasiyon sen olaya
+1 yılBende genelde tanıdıklarımla konuşurken gözlerine değil dudaklarına bakarım, söylediği kelimeleri daha iyi seçebilmek anlayabilmek için.. Çok mu hızlı konuşuyorsun
08 Yorumla
Soran+1 yılHayir aksine konuşurken yani ona bakarken gozlerime ben başka şeyle meşgulken dudaklarima bakiyo
- +1 yıl
O zaman seni arzuluyor :/
Soran+1 yılNapmaliyim yardim et pls
- +1 yıl
Uzak durmaya çalış, rahatsız olduğunu belirt
- +1 yıl
Hoşlandığın sevdiğin çocuklardan bahset yoksa bile salla kafadan uydur yani
Soran+1 yılBahsetsem anama der hemen :D
- +1 yıl
O zaman uzak dur hahahahha :D
Soran+1 yılTamam
aranız çok iyiyse o anlamda bakmıyordur bende kuzenimle çok yakınım o da der saçların böyle çok iyi olmuş gözümü alamıyorum bende ona derim ama şu var ki söylemiyor bakarken yakalamışsın sıkıntı olabilir aklını okuyamıyoruz sonuçta :D
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen dogru diyon
+1 yılÖğrenmek istediğin dudaklarının güzelliği ise bence direk nasıllar diye sormalısın...
12 Yorumla
Soran+1 yılYok utanirim
- +1 yıl
utanma güzel
+1 yılKısacası için fesat demekki senin aklın orda ki hemen oyle algilamissin. Kusura bakma bunun baska bir cevabi yok.
02 Yorumla
Soran+1 yılDeme oyle aglarim
- +1 yıl
Aglaman icin degil dost acı soyler yani ben sana durust bir sekilde fikrimi soyledim beni kotu bilme yani
Ne kuEnler varmış kimisi kalçalarına bakıyor kimisi dudaklarına benim erkek kuzenim bana baba gibi abi gibiydi korumacıydı çok
02 Yorumla
Soran+1 yılNispet mi yapiyon sana kuzenini mi sormusum ben
Ee yuh yani senin icin fesat bence. Ne var ki dudakta? Goguslerine, kalcalarina, bacaklarina baksa tamam sapiklik yapmis olur da dudak ne alaka :S
01 Yorumla
Soran+1 yılBilemedim
kötü düşünme.. bende genellikle biriyle konuşurken dudak hareketlerine ve burnuna dikkat ederim.. (çünkü yalan söyleyen kişinin burun delikleri büyür.)
12 Yorumla
Soran+1 yılDogrudur
+1 yılBen insanlar konusurken genelde dudaklarına bakarım gözlerine degil durup dururken dudaklarına bakmasıda anormal degil erkek olmasaydı olabilirdi tabi ama özellikle belirtmissin zaten :D
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D doğru
+1 yılBuna bir çaksam super olur diyodur. Anali bacili cevap yazma sakin skertirim dalagini... Ergen seniii.
10 Yorumla
+1 yılSadece bakıyordur başka amacı yoktur bence, ilgi çekici gelmiştir mötü bir şey düşündüğünü sanmam
13 Yorumla
Soran+1 yılYani opemez zaten de bakmasin çok tuhaf
- +1 yıl
Eğer ergenseniz normaldir
Soran+1 yılGibi gibj
+1 yılBende bazen karsımdaki konuşurken falan dudaklarına bakarım bunun sapıklıkla veya cinsellikle ne alakası var?
11 Yorumla
Soran+1 yılKonusmuyodum
Guzele kim bakmaz illanart niyet olxak diye bisey yok tabi :)
01 Yorumla
Soran+1 yılİns
İnsanlar konuşurken ya göze ya da dudağa (ağza) bakarlar.
06 Yorumla
Soran+1 yılKonusmuyodum
Soran+1 yılOrtam sessizdi
Soran+1 yılTamam
G. tüne de bakabilirdi, kolla gene de sen.
Ergense olur bunlar. Geçer. Beyin ile başka bir organımız yer değiştirir bu dönemde. Geçer.00 Yorumla
+1 yılHerkesin içindeki düşünceleri bilemeyiz insanlar hep doğru şeyleri yapsalardı suç olmazdı hapishaneler kurulmazdı.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok derin yaklastin meseleye
2 gündür canlı yayında soru, dedim acaba ne var da bu kadar çok cevap alıyor göğüs varmış. Dudağa bakıyorsa sıkıntı yok öyle bir niyeti olsa başka yerlerine bakardı.
01 Yorumla
Soran+1 yılGizliydim dun canim tespit yanlis 😘
+1 yılAşk oku herkesi vurabilir kanka genelde yakın akrabalarda olur, çünkü birbirinizi çok iyi tanıdığınız için aşık olma ihtimali daha yüksek, ya da yakın arkadaşlıklarda olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusun
+1 yılÇok film izlemiş sende onun dudağına bakacaksın öpüşeceksiniz anladığım kadarıyla çocugun geniş bir hayal dünyası var ve sapık ona en yakın zamanda uzak durmasını söyle yoksa sonu tehlike :D.)
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam
Cinsellik konusunda 414 cevap paylaştı. Sorana yazılma topiği 1423325345 olmuş bura yine :D Dalmıştır çocuk belkide, kötü bir niyeti yoktur takma.
01 Yorumla
Soran+1 yılPekii
+1 yılolur mu olur, dikkat etmek lazım. insanoğlu çiğ süt emmiş, anlık da olsa aklından bişeyler geçirmiş olabilir
03 Yorumla
Soran+1 yılGebertirim onu
- +1 yıl
biliyosun ki uygulamaya dönüşmeyen hiçbir düşünce suç sayılmaz. ben birini öldürmeyi düşünsem ama yapmasam bu suç olmaz değil mi? öyle bişeye kalkışırsa gebertirsin :) endişen varsa onunla yalnız kalmamaya çalış
Soran+1 yılYalniz kaldik bisi olmadi saglamim halen
kuzene nikah düşer diyerek başlarım sonuçta oda karşı cins ve o kadar ilgi çekiciyse bakması çok normal :)
12 Yorumla
Soran+1 yılÖyle ama ben ona o gözle bakmadigimdan tuhaf geldi
+1 yıldudakların profil resmindekimi ve kuzeninin kişilik yapısı ne sıklıkla görüştüğün yaşı karakteri nasıl bahsetmemişsin ama tahminen sevdiği bir kızın dudaklarına benzetmiş olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılSanmam
Senin dudaklarını beğendim. Benimki gibi dolgun. Bu seni öpmek istiyorum anlamına gelir
00 Yorumla
+1 yılBu zamanda aile bağının çok bir önemi kalmadı benim görüşüme göre..
05 Yorumla
Soran+1 yılYani acik konus
- +1 yıl
Kuzenimdir yan gözle bakmaz diye düşünme yani
Soran+1 yılNapim
- +1 yıl
Bişey söyleyecek durumun yok genede normal bir arkadaşmış gibi hareketlerine dikkat edersen o da bişey oldugunu anlayacaktır..
Soran+1 yılPeki
güzelse bakmıştır yani güzel diye bakıyodur illa kötü gözle bakmak gerkmez
01 Yorumla
Soran+1 yılGüzel yani ayiptir soylemesi
+1 yılöyle bakmıştır gözü dalmıştır bir şey olmuştur. ne art niyetlisiniz ya
03 Yorumla
Soran+1 yıl3kez mi
- +1 yıl
bilmiyorum garipsedim açıkçası. benim kuzenim baksa da ben öyle bir şey düşünsem bir kaç saniyeliğine bile utanırım dile getiremem ona da konduramam böyle bir şey kendime de ne rahat söylüyosun böyle bir şeyi. kuzen kardeştir.
Soran+1 yılBen de onu diyom ya
Ay sizin kuzeninizede size de yeter be midem bulandi artık kuzen kuzen kuzen
06 Yorumla
Soran+1 yılGirme yazma cevap sorunlu çok mu zor :D
Soran+1 yılBen senin gibi düşündüğümden yazdim buraya zeki şey
Soran+1 yılSenin kapasiten anlamaya yetmiyosa demek ki yol al bebeğim
+1 yıl16-17 yaşındayken bir ara bende kuzene bakardım geçer merak etme :)
02 Yorumla
Soran+1 yılNe dusunuyodun bakarken
- +1 yıl
bu kız hangi ara bukadar seksi güzel olmuş l*n diyordum. evrim geçirmiş diyordum :D 18 oldummu bu düşüncelerin hiç biri kalmadı
+1 yılDudaklarında bakılmayacak gibi değil ki... Gerçekten çok güzeller... Kötü niyetle bakmamıştır bence... Beğendiği için bakmıştır.
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki
Cinsellik konusunda 344 cevap paylaştı. Dervişin fikri neyse zikri de o dur derler:)) bence sen yanlış düşünüyorsun belki kötü gözle bakmıyor;))
01 Yorumla
Soran+1 yılBelki
+1 yılSonucta AYNI yerden cikmadiniz ya.
Bakar tabi !!
Daha kuzene bile guvenemezken birbrlerine kardes diyen kiz/erkek var.05 Yorumla
Soran+1 yılSakin canim doğru diyon
- +1 yıl
Oyle yani. Aklinizi basinza alin. Erkeklere guvenmeyin.
Soran+1 yılNapim
- +1 yıl
Yani sevmedigin insana guvenme.
Akrabaymis, arkdsmis guvenme bu tur erkeklere.
Mesafeni koru.
Sncta kardesn degl senin.
Soran+1 yılAynen
Gizli Üye(30-35)+1 yılKuzeninden uzak dur ya da alttan alttan belirt böyle bir şeyin asla mümkün olmayacağını. Başıma geldi de oradan biliyorum. Yakıştıramadım, konduramadım kuzenim o yapmaz dedim adam ilk fırsatta yapıştı dudaklarıma 😓
03 Yorumla
Soran+1 yılAman allahım sen naptin peki
Cevap sahibi+1 yılİttim ve yanımdan gitmesini söyledim ne yapıcam.
Soran+1 yılGeçmiş olsun canim
+1 yılbelki daldı belki o an başka bişey düşünüyordu daldı gitti niye hep yanlış düşünüyorsunuz? senin için daha fesat kuzeninden emin ol !
010 Yorumla
Soran+1 yılNe biliyon onun içini yanimizda miydin
- +1 yıl
yanınızda olmama gerek yok ama kötü düşünme sonuçta o senin kuzenin kuzen dediğin kardeş demektir anladın mı?
Soran+1 yılBen de öyle düşündüğümden hareketi garip geldi diyom ya
- +1 yıl
garip gelmesin işte , normal karşıla diğer hareketlerine bak sadece bir hareketiyle kuzenini yargılayamazsın haksız mıyım?
Soran+1 yılYanimdan ayrilmiyo
- +1 yıl
tamam işte hareketlerini iyi bak sana nasıl yaklaşıyor , hep kuzen diyerek konuş , hiçbir şekilde yakınlaşmasına izin verme mesafeni koru?
Soran+1 yılKuzen diyom zaten ismiyle hitap etmem hic, korurum tamam
- +1 yıl
böyle devam et bakalım hala sana karşı hareketleri tavırları nasıl olucak anlarsın zaten inşallah senin tahmin ettiğin gibi bişey yoktur
Soran+1 yılİnşallah kardeş
- +1 yıl
inşallah dostum
gözdür bu takılır arada ilgide çekici ise ister istemez göz takılabilir bu rurum onun kötü bir niyeti oldğunu göstermez
01 Yorumla
Soran+1 yılOkey
+1 yılAyıp değildir ergensiniz olur öyle şeyler. İçinden de ısırmak geçiyordur.
21 Yorumla
+1 yılAlakası yok bende herkesin dudaklarına bakarım ama bir şey düşündüğümden değil yani hep dudaklara odaklanırım nedensiz
00 Yorumlayapışacak zamanı ayarlamaya çalışıyodur :D az konuşta çocuk bir yoklasın
04 Yorumla
Soran+1 yılNeyi
Soran+1 yılDevreler yandi devreler
+1 yılBakılacak dudak olsada baksa neyse dicem ama dudakta yokmuş.
08 Yorumla
Soran+1 yılSenin kuzen abaza diyosun
- +1 yıl
Yoo demiyorum, gözlerini neden boşuna yoruyor onu anlamıyorum. Bakılacak çok şey varken bu dünyada...
Soran+1 yılNe gibi aydinlat bizi o engin bilgilerinle
- +1 yıl
Kısa ve öz sende bakılacak dudak yok. Umarım ki jeton düşmüştür.
Soran+1 yılSordugum soruya cevap ver ama mahrum birakmaz misin bizi lutfen :(
- +1 yıl
Kötü bir düşünce beslediğini sanmıyorum, artık her bakışı kötüye yormaktan insanlarla konuşurken neresine bakacağını bilemez olduk.
Soran+1 yılKonusmuyodum
- +1 yıl
Ne diyelim hayırlısı o zaman,
kuzenin sana abayı yakmış haberin olsun :))) dudagada bakıyosa uzak dur sonra firenlemek sıkıntıı :)
011 Yorumla
Soran+1 yılValla mi
Soran+1 yılKonusmuyodum genco
Soran+1 yılNapim peki
Soran+1 yılTamam canim
Soran+1 yılNe diyon anlamadim
Soran+1 yılHe simdi oldu amin insallah
hani nasıl gördün dudaklarına baktıgını belki kulak memene bakıyordur :D
19 Yorumla- +1 yıl
hahhaha
Soran+1 yılSorim dimi
Soran+1 yılKapiya bodoslama daldim gecen