benim aptal arkadaşım adamı içine boşalltırıp ayda 4 kere ertesi gün kullanmış adeti gecikmiş. Hap kullanımı yapar diye biliyorum
ama 4 kere içmiş hapı koruma azalır mı
ama 4 kere içmiş hapı koruma azalır mı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ertesigğn hapları bir doğum kontrol aracı değil acil durum kaçış kapısıdır. Doktorlar yılda 2-3 defadan fazla kullanılmaması gerektiğini belirtirler. Bir ayda 4 defa kullanılması hem ilacın etkisini zayıflatır hem de adet dengesini öyle bozar ki muhtemelen 2 ay hiç adet göremeyebilir. Çünkü bu ilaçlar kadının kimyasını bozar.
Ertesi gün hapı yan etkileri nedeniyle yalnızca gebelik riski bulunan ve korunmasız olarak girilen cinsel ilişkilerden sonra ve en fazla ayda yalnızca 1 kez kullanılmalıdır. İstisnai olarak ilacın alınmasını takiben ilk 2 saat içerisinde kişi kusarsa bir doz daha ilaç kullanması gereklidir. Çok fazla içmesi yarar yerine zarar sağlayabilir.
Merhaba, hapın koruyuculuğu azalmaz çok kullanıldığında, ancak hormonal düzeni ciddi şekilde etkiler. Yılda birkaç kez kullanılması dahi onerilmezken, ayda 4 adet kullanması hormon sağlığını ciddi şekilde bozar.
Ayda kaç kere içtiği değil, ilişkiden sonra en az 72 saat içinde içilmesi gerekir. Ve ne kadar erken içerse, o kadar koruma olayı artıyor. Ama sıklıkla ertesi gün hapı kullanılması sağlıklı bir şey değil
Cevap
6Cevap
4 hap çok tehlikeli. Ölmesin.
Birsey olmaz takma fazla
Kısır bile yapıyor hapların çok alınması
Sürekli içine mi boşalmış ayrıca kaç defa
Zararlı
kuzenimm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?