Güncellemeler
+1 yıl
Ya durduk yere ben niye bayiltayim kızı ya da kadını alemsiniz harbiden 😔
Güncellemeler
+1 yıl
Haydi Kızlar ya nolur yardım edin
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Sonra bi uyanıyorum her şey bir rüyaymış yatak ıslanmış 😂
Hayır tamam rüya gördüğum ve uyanınca islandigim boşaldigim oluyor doğru ama citten ilişkiye girdiğim kız ya da kadın bayılıyor anlam veremiyorum içinde sertçe git gel yaparken birden Bayiılıyor nedenini anlamadım 🤔
abi kızla bayan aynı şey:D
Olsun sorun yok 😊 sorun bayılmalari benim için genc kızda balıyor kadında yanlış bişi mi ediyorum yaparken anlamdım valla
ilaç falan kullanıyor musun ya da onlar kullanıyor mu?
Hayır ilaç kullanma yok normal seks yaparken belli süre sonra direk bayiliyorlar anlamadım yarıda kesip ayiltmaya çalışıyorum Ayilinca bana ne oldu nasıl bu halde geldim gibi saçma sapan şeyler diyorlar yani bayılmalarindaki maksat ne onu anlamadım hadi 1-2 kızda bir ihtimal derimde bir kaçında da böyle bazen sert Yaparken bayilanlarda oldu
ne kadar sürüyor seks
Ortalama 1 saate yakın
Uzun sürüyor Anlican
süre de gayet normal aslında ama bilmiyorum o zaman sizde bir sıkıntı vardır doktora gidebilirsiniz
Bende Niye sıkıntı olsun ben bayılıyorum ki onlar bayılıyor sert yapıyorum çoğu zaman Hard yani
sert dediğiniz şey size göredir her kadın sert sekste bayılmaz bence kendinizi çok abartıyorsunuz bir daha düşünün doktora gitmeyi derim. Teşekkürler.
Bende sıkıntı yok yani bayiliyorsa kadın ondadır sorun durduk yere bayılmasi normal değil sertte olsa yavaşta birden bayılmasi ona aittir yani
ama hepsinin bayılmasından bahsediyorsun bence sen bir doktora git
Doktor ne diyecek bana kızı yaparken niye bayiltiyorsunmu diyecek ben bayilsam bana der partnerim bayılırken sorun neden bende onu anlamadım
Çünkü hepsi bayılıyor diyorsun
Hepsi demedi 10 kızdan 5 ya da 6 sında oluyor dedim hepsinde olsa başka bişi var derim bu işte
Niye bayıltıyosun olum
Bişi yapmıyorum yaa seks yaparken içinde git gel yaparken birden ne oluyorsa bayiliyorlar 🤔