Eşimin arkadaşı?

Eşim fabrikadan arkadaşım gelicek dedi 1 ay önce yemeğe ben de tamam dedim eşiyle gelicek sanıyorum. Sonra adam geldi bekarmış yemeklerini koydum ben diğer odaya gittim yanlarında kalmamak için yemekleri toplamaya gittim adamın gözleri bende biraz da zikkimlanmiş içmişler bir yandan eşim uyukluyo gibiydi mutfağa gittim o geldi çok güzelsin yavrum gel bakiyim biraz dedi yapma git lütfen dedim sonra esimin sesi geldi arkadaşına seslendi hemen gitti yanına bana ertesi gün mesaj geldi aklımdan çıkmadın seni istiyorum diye telefonunu nasıl aldı bilmiyorum bende kimsin felan diyince o olduğunu söyledi kafede görüşelim bir daha rahatsız etmem gelirsen dedi beni kandırdı gittim bana tutulduğunu aklından çıkmadığını söyledi ben de inandım canım gibi 1 hafta mesajlastik görüştük sonra eşim onunla fabrikada tartıştığını söyledi vardiyalı çalıştıkları için tatil günleri farklı oluyor esimin işe gitti gu n o tatildi ve beni evine çağırdı beni ikna etti ve gitmiş bulundum. Sonra tartışmadan bahsetti öpmeye başladı ben de öptüm deliler gibi sevişmeye başladık. Beni Yüz Üstü pozisyonunda arkama geçerek sahip oldu sen benle tartisirsin ben karını altima alırım dedi ve saplaklar atti sertce kalçalarima öyle deme diyince daha sert yapmaya başladı hıncını benden aldı eşimi canım yerine koydu ben de yaptığım şey için pişman oldum beni kullandi şimdi ben ne yapicam esimin yüzüne bakamıyorum oda hep evine çağırıp tehdit edip beni yapmak istiyor?
Eşimin arkadaşı?