ne kadar sevsemde yapmıycam ulan sırf bizim gibi aç herifler yüzünden kızların arkası kalkıyo sen sorumu soruyosun şimdi egonu tatmin etmek için gelmiş memeni tarif ediyosun 85 meme ne lan bidefa en iyisi 90 biraz daha büyük olması lazım meme ucu çevreleyen yuvarlağın da büyük olması lazım gerisi vişne falan filan önemli değil şekli de önemli yusyuvarlak olmalı
23 Yorumla
Soran+1 yılii mutlu oldun mu?
En İyi Cevaplar
+1 yılhayır cok hos olur bence kız en azından emmeye gelir ki buda erkekler icin nimet sayılır. nimetle oyun olmaz deselerde. ben bayılırım oynamaya hehehe:-)
dert ettigin seye bak seni seven kişi bunlar icin seni itici buluyorsa bogaziçinden atlasın canimmmm:-)12 Yorumla
Soran+1 yılyani itici değil
- +1 yıl
hayır ben seksi ve hos bulurum
+1 yıliyi bence. itici falanda olmaz. erkekler zaten bu bedenlerde kız istiyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılsağol
- +1 yıl
rica ederim. takma kafana
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence mukemmel 🌸🌸 keske benimde oyle olsa. Rengi nedir peki
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
+1 yılya küçük olasından iyidir tabiki büyük olması da vişne kadar büyük bana yaşllı kadınların yada doğumrmuş emzikli kadınlar gibi geldi, zaten son partnerimnkilerde büyüktü emdikçe ağzıma penis almış gibi hissediyordum.
Ne zaman vişne kadar her zaman mı? uyarıldıgında mı yada üşüyüncede büyür o zaman mı?
Aslında o kahverengi halkaların çapı ve renk tonu bunu örtebilir görmeden de bir şey denmez.
Kafana takma sağlıklı bir dişi olman herşeyden önemli olmalı senin için. mutluluklar02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
- +1 yıl
ee cevap vermedın? halkalar ve renkleri? gerçi bi önemi yok kimiside buyuk gogus ucu için ölür umarım öylesine denk gelrsin BYBY
Gizli Üye(36-45)+1 yılOgggg sgzimda bulluk var hissi olusturur.itici tabii.hemde ikitane var.o kshverengi yas halkalarinin olmasida kotu.ama yapacak bisey yok.bizim turk kizlari boyle.bizde filmlerden dugme gibi gogus uclsrins sahip hatunlara alisinca garip geliyor.bebek icinse sotun yok.ona ne versen emer ;-)
07 Yorumla
Soran+1 yılnasıl bir yorum bu ya açık yaz
Cevap sahibi+1 yılRger olmssi gerekenden 2-3 kat uzun veya buyukse agzimda kucuk cocuk penisi varmis sanarim.o kahverengi halka da oyle gelir.vd bu tutk kizlarinda hep boyle.hamile kalinca hele ufff ;-)
Ve erkekler zaten turk kizlariyla birlikte olunca sadece bundan dolayi degil genital bolge kararmasindanda killi klunmasindanda tiksiniyor.tabii bu bir genelleme.bakarsin sana bunlardan hoslanan birileri denk gelir...Bol sans...
Soran+1 yılyok ya sadece bir kaç kız arkadaşım gördü dedi göğüs uçların ne güzel büyük dediler ve onların hiç göğüs ucu yok sadece buna dayanarak sordum.
Cevap sahibi+1 yılHmmm 100 kisiye sorup en populer cevabi arastirdim.cok sanslisin ;-)
Bu iyi hissetmeni saglar sanirim ;-)
Soran+1 yılsağol sevindim buna
Cevap sahibi+1 yılSen bu uysalliginla sempatikliginle goguslerin olmadan bile kabur eder sevgilin merak r
Etme.tabii umarim hic oyld birseg yasamazsin.
Soran+1 yılsağol yorumların için
+1 yılyaa neden kızlar böyle şeylere takılır ki.bunu da anlamam.geçen de biri şeymde ben war demiş.yani uçların büyükse büyük.ben varsa var.ne olacak.piskolojni bozcaksn uçlarn büyük diye.kötü olsa ne olcak kestrcen mi yanlardan :)) rahat olun az ya cool oln
024 Yorumla
Soran+1 yılok.
- +1 yıl
bu neydi ?
Soran+1 yılpeki yorumun için teşekkürler cool olmaya çalışacağım.
- +1 yıl
kızdın mı şmdi bna?hala anlamadm :)
Soran+1 yılyok ne alakası var yorum yaptın bende beğendim teşekkür ettim ne var ki bunda.
- +1 yıl
öncesinde trip gibi ok diyince.öyle anladm da.yanlş anlamışm :) cddi biraz cool ol ama.boşver yani.mükemmel olmayabilrsn ;) olmayabiliriz
Soran+1 yılyani kimse değildir.
- +1 yıl
ne olmş meme uçların koyuysa? evet tamam koyu.eee? :)) böyle düşün.japonlarn penisi de 9-10 cm.toplu intihar mı etsnler :D
Soran+1 yılevet haklısın ya artık pek takmıyorum
- +1 yıl
bi zahmet.lütfen :) bende de war o tarz fiziksel bi durum da.hiiç yani :))
Soran+1 yılsenin göğüs uçların damı büyük
- +1 yıl
yok ta.diyemem burada :D
Soran+1 yılya sevgilin veya eşininki o zaman
- +1 yıl
sevgilim yok ta.eski sevgilimin büyüktü kahveregndi olan yer.gerçi memeleri de büyüktü amaona rağmen genişti işte
Soran+1 yılyok ya benim sadece ucu yukarıda bir link atmış ama o kadar da değil benim ki sanırım gayet normal kız arkadaşlarımda gördüklerinde güzel demişlerdi :)
- +1 yıl
link göremedm de.takılma yani canm benm.sevgilin ne düşünüyo eşin kimse artık? :)
Soran+1 yılyok ki
- +1 yıl
hımm.işin rengi değişti gibi sanki :)) şaka diyorum.kızma hemen :)
Soran+1 yılyok kızmadım
- +1 yıl
ama eklersen sevinirm.açıkça da söyliyim onu :) hayat koçluğu yaparm biraz sana belki :) böyle şeyleri dert etmemeyi aşılayabilrm =)
Soran+1 yılsağol inan özelde kimseyle konuşmak istemiyorum bide gizli kullanıcıya 2 kere ekle beni dersen üyeliğin iptal oluyormuş bende dün duydum
- +1 yıl
ikilemiyim o zaman?
Soran+1 yılaynen öyle ben yorumların için teşekkür ediyorum
- +1 yıl
bende sana teşekkr ederim.anlayışına..
+1 yıl85 beden bir göğüs yani büyük bir göğüs ve iri meme ucu sen ciddi misin bu soruyu sormakla şu an cinsel iştahımı kabarttın itici değil üstüne çekiciiii bir durum emmek yalamak için tam ideal bence sen birgün sütyensiz dar bir tshirt giyin iki tur at erkelerin yüz ifadesini gör ve mutlu ol. eğer o göğüsleri itici bulan varsa ben dünden talibinim senin göğüslerinin
10 Yorumlabu arada karşıya bakması hiç iyi değil hafif yanlara-zıt yönlere bakmalı gerçekten ama sinirlendiğim için söylemiyom öyle olması lazım
06 Yorumla
Soran+1 yıltamam söylerim öyle olurlar mutlu oldun mu
Soran+1 yılbenimki de böyle ne olmuş yani
Soran+1 yılçok mutlu oldum bir daha yalvarsana
+1 yıliticimi değilmi bilmem ama bebek emzirdikten sonra dahada büyüdüğü hakkında bilgim var :(
13 Yorumla
Soran+1 yılofffff ya
- +1 yıl
85 ler 90... 95.ler 100 oluyor doğumdan sonra...
+1 yılİtici duruyor desek bile bir çözümü olduğunu sanmıyorum ya :) Ama dürüst olayım bence evet itici durur :)
02 Yorumla
Soran+1 yılevet artık itici olduğunu düşünmüyorum yorum için sağol
- +1 yıl
Rica ederim.
gayet güzel bence..hatta çamaşırının altında daha tahrik edicidir.. rngi nasıl koyu kırmızımı?
02 Yorumla
Soran+1 yılkoyu
bir sey sormak istiyorum daha önce sevişip sevişmediğin belli olurmu meme ucundan..
15 Yorumla
Soran+1 yılben yapmadım ama sanmam bence belli olmaz
- +1 yıl
olur ben anlayabılrım, ilk agzına aldgıgnda gogus uclarının verecegı tepkıden sertlesme uyarılma hemense daha once yapmıstır... %100 garantılıdır. ister inan ister inanmayın
Soran+1 yılyok ya anlaşılmaz bakma sen ona
+1 yıliticimi o ne kelime ya bence harikabir durum .. erkekler en cok göğüs uclarını yalamayıve emmeyi sever malzeme nekadar büyük ve iiri isede okdar güzel olur :)))
10 Yorumla
+1 yılneden itici dursun? her körün bir topal alıcısı olur mutlaka...
08 Yorumla
Soran+1 yılsağol yani düzgün bir soru sordum
- +1 yıl
dervişin fikri ne ise zikride o olurmuş ben iyi niyetlli yazdım kendini güzel görüyosan onuda güzel görücek senin beğeneceğin tipte erkekler vardır dedim ben ama sen ne yaptın? art ni,yetli anladın her tipin kusurunu güzel olarak algılayabilecek ona güzel olarak gelecek karşı cins vardır... senin mesela yüzündeki ben sana itici gelir senin bulduğun erkek ise sırf o ben yüzünden sana aşık olmuştur çekici gelir ilk okul çocuğuna da anlatır gibi anlattırdın ya bana sanada helal olsun !
Soran+1 yıliyi bu daha iyiydi.
- +1 yıl
aslında ilk sözüm daha iyidi ama dediğim gibi sen art niyet bekliyosun ki benden böyle bir cevap verdin ilkinde...
Soran+1 yılyok ya art niyetli değilim bütün eleştirilere açığım
- +1 yıl
tamam ozaman sorun yok kafaya ntakılıcak bişey de yok çok beğeniliceksin öyle sevenlerde çok merak etme şimdi ben çok severim demeyede gelmez sana budefada sapık diyip tokadı basarsın sen ...
Soran+1 yılyok tokatlamam peki sağol
- +1 yıl
sende sağol
sertleşince dışarı belli olur sütyen giy ama itici degildir iki dişin arasına alıp kıwrandırmak güzel olurdu sevişme esnasında :)
12 Yorumla
Soran+1 yılçok ayrıntılı bilgi istemedim ama sağol
ilerde rahat emzirirsin. Küçük meme uçlarının sıkıntı olduğunu biliyorum
00 Yorumlamükemmel bence harika ne şanslı herifer var şu dünyada
01 Yorumla
Soran+1 yılitici değil yani
+1 yılgöğüs buyuklugu desen tamam da gogus uclarının buyuklugunun itici mi durup durmaması kişiden kişiye değişir
00 Yorumlane olacak canım... seven her türlü sever merak etme... dışardakiler de görmüyor nasıl olsa...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGöğsün de büyükmüş ki uçlarının öyle olması normal zaten
21 Yorumla
Soran+1 yılsağol
+1 yılkişiden kişiye göre değişir bu ama bana sorarsan büyük göğüs ucu çok itici
01 Yorumla
Soran+1 yılevet ama ben seks olduğunun farkına vardım.
ohh ohh erkeğin çok şanslı.. yalasın emsin ohhhhh :)
01 Yorumla
Soran+1 yılne alaka ya
+1 yılerkeklerın arayıpta bulamadıgı bır guzellık kıymetını bıl
023 Yorumla
Soran+1 yılbeğenen var beğenmeyen var
- +1 yıl
beyenmeyen agzının tadını bılmıyordur agızda buyudugunu dusunmek bıle hoş
Soran+1 yılpek sağol
- +1 yıl
ıslak bır tsortle hıc kendıne baktınmı haklılıgımı anlıycan
Soran+1 yılkesin deneyeceğim
- +1 yıl
Soran+1 yılyuh bu ne ya benimkiler bu kadar degil
- +1 yıl
bu bıle cekıcıyken senınkılere yoruma bıle gerek yok bence
Soran+1 yılya şimdi daha ii anladım
- +1 yıl
gögüs ölçün kaç
Soran+1 yıl85
- +1 yıl
sarı bır bıkını yada beyaz bır bıkını gıyme cesaretın varmı
Soran+1 yılofffff konu başka yerlere gidiyor
- +1 yıl
sacmalama lutfen ne alaka bunlarla ve ıslak tsortle gor kendını neden bunları dıyorum bılıyormusun benım sevgılımınde gogus ucları buyuk ve sonuc on numara cunku o bana karsı bunu kullanıyor yanı takıntı yapmıyor
Soran+1 yılevet güzel bir avantaj sevdim ama senin hoşuna gidiyor, yorumlara baktığımızda sevmeyende var ama olsun evet ben seviyorum sanırım böyle çekicide oluyorum.
- +1 yıl
heh söyle elınde ınanılmaz bır cekıcılık varken bunu kullanmasını bıl yeterkı beyenmeyenler mutlaka olacaktır ama ınan bana bu yorumu yapanlar buyuk uclu bır kadınla olmamıstır bıle bırlesırkende avantajı cok cunku
Soran+1 yılevet haklısın
- +1 yıl
benım sevgılım kıbrıslı ve genetık olarak kıbrıslıların gogus ucları buyuk ve sıyahtır ınan bana kendınle dahada gurur duyucan
Soran+1 yılok benim öyle büyük hedeflerim ben ileride eşim beğensin yeter bana
- +1 yıl
bundan emın ol kendıne cici bak
Soran+1 yılsağol ben yorumların için teşekkür ediyorum kız arkadaşınla sana mutluluklar.
- +1 yıl
bı ara benı yanlıs anlasanda bunun boyle olmadıgını anladıgın ıcın tesekkurler umarım senı seven ve senı mutlu eden bır esın olur saygılar
Soran+1 yılyok anladım sanırım benim tepkilerim biraz sert sağol inşallah
uçlarının büyük olması kötü durur. beden de 85 miş zaten. bide rengi de kahverengiyse koyu.. o zmn daha kötü durur
06 Yorumla
Soran+1 yılitici diyorsun yani?
Soran+1 yılyok dedim ya vişne gibi
Soran+1 yılevet haklısın ya
ya cok sanslı sevgılın var cunku cok guzel emılır onlar cok guzel olur ne iticisi super yaaa herkes senın kadar sanslı degıl bunu unutma
10 Yorumlagörmeden.bisey.söylemek zor ama benim için 10 numara
02 Yorumla
Soran+1 yılyorum için sağol
buyuk derken ucları mı buyuk yoksa genel cevresimi buyuk kahverengi yeri?
09 Yorumla
Soran+1 yıluçları
Soran+1 yılii buna sevindim
Soran+1 yılhayır
Soran+1 yılırsi herhalde bizde
Soran+1 yıltamam neyse sağol yorumların için
+1 yılBirakin buyuk olsunlar yatarken sutyensiz yatacak ama sabah aksam emilir sikılır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılya önceden sıktırmış yada kendin çok oynamışsındır kesin itiraf et
01 Yorumla
Soran+1 yılne alaka hep büyüktü
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim erkek arkadaşım gogus ucu pompası aldı bana daha buyuk olacaklar dıye :) Takma kafana bence
03 Yorumla
Soran+1 yılçok şaşırdım ben erkeklere itici gelir diye düşünmüştüm
Cevap sahibi+1 yılBu göreceli ama erkeklerın cogu dik göğüs büyük uç severler ;)
Soran+1 yılbuna sevindim
neden itici olsun herşeyin bir seveni var
10 YorumlaEvet tabi ki itici durur
00 Yorumla
+1 yılvişne kadar var mı?
ahh canım cekti...25 Yorumla
Soran+1 yılvar
- +1 yıl
bi ısırık alsam <2
Soran+1 yılyok artık
- +1 yıl
bana da bırakaydın ya birazcık ühüü
- +1 yıl
lez misin
Normalsin
Sağlıklı olduğuna şükret.00 Yorumlaönemli olan ucunun nereye baktıgı
04 Yorumla
Soran+1 yılkarşıya bakıyor ii mi
manyakmısın :)
Çok seksi bence ..03 Yorumla
Soran+1 yılpeki sağol
Cinsellik konusunda 574 cevap paylaştı. biberon emziği gibi durur yaw:))
013 Yorumla
Soran+1 yılyani kötü mü?
Soran+1 yılii
Soran+1 yılinşallah bir gün karşına böyle biri çıkar
Soran+1 yılyok sağol kimseyi eklemiyyorum
Soran+1 yılyok prensip meselesi ya bide dikkat et gizli üyeye 2 kere falan beni ekle dersen üyeliğin iptal oluyor.
Soran+1 yılekliyorum ama şuan çıkmam lazım sonra konuşuruz
merak etme benimkiler de büyük.. :)
05 Yorumla
Soran+1 yılsen erkeksin?
Soran+1 yılevet güzel
- Cinsellik konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılSorun olmaz endişeye gerek yok.
10 Yorumla bnce ıtıcı falan degıl
11 Yorumla
Soran+1 yılsağol
+1 yılinek memesi gibi mi
03 Yorumla
Soran+1 yılyuh artık
- +1 yıl
koyun memesi gibi mi..:))))
Soran+1 yılvişne gibi dedik anlamıyormusun
+1 yılbence harika büyük uçlular daha cok hoşuma güdiyo
03 Yorumla
- +1 yıl
avantajı cok tabi fantazılarine kalmış
Soran+1 yılpeki
+1 yılerkekler çok sever :)
13 Yorumla- +1 yıl
ben sevmem. one ya . inek memesi gibi..
Soran+1 yılbak sevmeyenlerde var
- +1 yıl
ben bayılırımm
durmaz hiç merak etme ..
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılne güzel işte emzik gibi
13 Yorumla
Soran+1 yılsevindim
Cevap sahibi+1 yılben şahsen seviyorum hiç olmamasından eyidir. sence bide hiç olmadığını düşün.?
Soran+1 yılevet haklısın
+1 yılİtici değil güzel.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence daha iyi neden itici olsun ki
00 YorumlaCinsellik konusunda 400 cevap paylaştı. Yok itici olur mu?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkafana takma bırak uçlarını emen düşünsün
00 Yorumladurmaz bence
10 Yorumlaaynen çok itici
016 Yorumla
Soran+1 yılpeki neden?
Soran+1 yılpeki
Soran+1 yılkiraz demedim vişne
Soran+1 yıltamam itici diyorsun sen anladım
- +1 yıl
vişne dedin beni benden ettin baakkkkk :D
Soran+1 yılsatılıyor al da ye
Soran+1 yılkoyamam çünkü level 3 deyim
Soran+1 yılyaaaa
Soran+1 yılneyse olsun artık takmıyorum sağol yorumların için
link varmı
11 Yorumla
Soran+1 yılhayır
Gizli Üye(30-35)+1 yılbebek için mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılyooo şayet bir gün olursa sevgilim için
Cevap sahibi+1 yıl:D
+1 yılItici değil
00 Yorumla
+1 yılonelı olan cup
00 Yorumla
+1 yılgayet güzel bence
00 Yorumlaçoksel ):
00 Yorumlafena değilsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkötü olur bence
012 Yorumla
Soran+1 yılpeki neden?
Cevap sahibi+1 yılçok büyük bi kısmını kaplıyosa ve koyuysa, hoş bi görüntü olmuyo bence
Soran+1 yılyok kaplamıyor sadece ucu ve koyu vişne kadar
Cevap sahibi+1 yılucu sert mi ? içine doğru mu
Soran+1 yılevet ya sarkık falan değil sadece gören kız arkadaşlarım seninki ne güzel uçları büyük dediler onların hiç yok diyebilirim
Cevap sahibi+1 yılo zaman seninkiler güzel ;) dert etme sen . kaç yaşındasın ?
Soran+1 yıl25
Cevap sahibi+1 yılo zaman tam kıvamında. 85 beden de çok iyi. ucu da olması güzel. ağza rahat alınır ve çok güzell emilir. .
Soran+1 yılneyse bu kadar ayrıntı istememiştim ama sağol buna sevindim
Cevap sahibi+1 yılönemli değil... istersen özelden mesaj at. ayrıntı olmadan daha bilgi verebilirim
Soran+1 yılyok sağol kimseyi eklemiyorum
Cevap sahibi+1 yılpeki sen bilirsin
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence güzel
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım