Sabah ilişkiye girdim ve Doggy pozisyonda yine p*rno izlerken ki halim aklıma geldi ve sürekli bu durumda oluyurm neden bu ruh halimden çıkamıyorum.
Bekarlara da şimdiden güzel evlilikler diliyorum
Bekarlara da şimdiden güzel evlilikler diliyorum
Hayal gücü ilişkiyi etkileyen bir faktördür. bekarken türlü türlü fanteziler kuruyorsun ve yapmak istediklerin fazla oluyor. Evlendiğinde de eşinle ona benzer ve istediğin fantezileri uygulamak istersin sıradan ve karşındakinin isteksiz olması daha fazla haz aldığın o günlere götürüyor doğal olarak
Bekarken hayal gücümüz ve zevklerimiz daha farklıydı mesela bekarken en çok neyden zevk alırsak sürekli onu denemeye gayret ediyorduk onu hayal ediyorduk şimdi evlendikten sonra ise o eskiler aklımıza geliyor bilinç altımızda onlar :)
Cevap
3Cevap
Bence kamera koy kendini çek sorunu iste doğal olarak bundan sonra da kendi kendine aklına gelirsin
Yok hayır mantıksız
Neden mantıksız Sen filmlerdeki gibi seks yapamıyor musun
Telefon işi tehlikeli
Unutma en mahrem yeri bile... neyse
Yani ya başkasının eline geçerse diye mi korkuyorsun
Bakir erkekle evlenmek daha mı kötü
Bence daha güzel çünkü
Ben yaşadım böyle daha güzel
Hayır bak daha kötü çünkü doymamışsın aklına başka şeyler geliyor. Eşin tesettürlü mü
Siz evlimisiniz
Hayır
Yani evli olsaniz beni bir tık daha anlama şansımız olurdu
Bu arada eşimle ilgili detay Burdan yazmak istemiyorum
Normal olsaydı yazardım
tamam yazın abi
Anlamadım
Gizliden çıkın yazayım
Çıktım
M ile başlıyor takıp ettim
Soruyu anlamadım reis
Prno izlerken ki hissettiklerim şu an gerçeğini yaşarken aklıma geliyor o ana gidiyorum
Kanka p*rno bi saçmalık izlemem
Adam karıyo becerirken sen izliyon 😀
Yok sen tam gtunden anlıyorsun kanki
Yani p*rno izlemek mi iyi diyorsun
Hayır
O an prno daki adam olabilme hissi duygusu şu an gösteriiyor kendini yani o anki hisler doluyor
İstemsizce güldüm
Devamkee
Neye devamkee?
🍆🍆🍆🍆
Ahah siz mi 🙈
Evlimisiniz bekâr mi
Bekar😊
Kıyamam sabırlı ol 🤪😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?