Yani lise yıllarımda adet çok görürdüm 7 gün rahat kırmızı gelirdi sonra leke olurdu sonra nedense azaldı eskisi gibi olmuyorum mesela 2 3 gün geliyor ama eskisi kadar fazla gelmiyor sonra leke tarzında bazen de bundan biraz daha fazla işte en fazla 5 6 gün. Bazı psikolojik sorunlar yaşadım antidepresan içtim ondan mı böyle oldu acaba? Bazende adet başında ortasında mastürbasyon yapıyorum çok istekli iken. Bazen çok stresli oluyorum. Ama bu soruyu sormamım sebebi bizim ailede biraz erken menopoz genetik. Genelde teyzemlerde annem de 40 lı yaşlarında girdiler ve annem ilaç ile oldu bi süre. Acaba bu durum benimde erken menopoza gireceğimin belirtisi mi yoksa alakası yok mudur? Canımı sıkıyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Ben 40 lı yaşların başında olur muyum diye sordum şimdi değil çünkü normalde kadınlar 50 yaşına kadar adet görüyor.
Canını sıktıkça stres oluşun stres oldukça yeni hastalıklar ortaya çıkar sen takma kafana olacağı varda okur de yaşa hayatına sen takma kafaana bak kafaya taka taka psikolojik hap kullanmışsın takma kafana bos ver gitsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Canını sıktıkça stres oluşun stres oldukça yeni hastalıklar ortaya çıkar sen takma kafana olacağı varda okur de yaşa hayatına sen takma kafaana bak kafaya taka taka psikolojik hap kullanmışsın takma kafana bos ver gitsin
Bunu bence doktor kontrolünde öğrenmelisin burdan herkes birşeyler söyler psikolojik olarak daha çok etkilenirsin
Doktora gitmelisin. Adet görememeye bağlı olarak kist oluşabiliyor.
Zamanla bence değişiyor lisedeyken benimde olurdu 1 hafta şimdilerde 3 4 gün oluyor
Hormonlardan dolayı olabilir. Bazı genç kızlar hiç olmuyor. Bu menopoz olduğu anlamına gelmiyor. Doktora başvurmanız daha iyi olur.
Sen zaten inceden siyirmissin. Kendine takacak yer ariyorsun.
Ne menopozu kizim, her insan yas aldikca performansi azalir elbet.
Öğk midem kaltı gitti resmen
sen ne evlen ne de bi kızın olsun Çok kötüsün çünkü
ığrençsin
Niye iğrencim ya tövbe tövbe evde kalcam zaten
@bursa_mehmet nereye kalıyorsun istemeye geliyorum seni yarın😂
Hadi hayırlısı 😂😂😂
vermezlerse kaçırıcam
Gel beni al gel beni al 😂
alcam sözümüz söz aslan parçası😂😂
Karı istiyom gel beni al 😂😂
Soran kişi nerelerdesin yahu
dolaşma buralarda
Al götür beni buralardan😂
@bursa_mehmet soran kişini napıcaksınn
Evlenme Çok yaşa dedi resmen 😂
çok kötüsün dedi sana
Ben kötümüyüm ya
bilmem öyle düşünmüş boş ver
Verdim gitti
güzel
İlaç kullanığın içindir
Artık kullanmıyorum
Adet döndünde sorun yoksa az kan gelmesi yinede hemen memepoz gibi düşünüşmemeli
Evlimisin