Telegram da ücretli şov?

Merhaba Arkadaşlar!
Sırf bu soruyu sormak için üye oldum, gerçi bu sayfayı çoktandır takip ediyordum.

Hobi amaçlı ve değişiklik amaçlı son zamanlarda ücretli şovlara ilgim oldu.
Yurtdışında yaşıyorum ve TL olarak bana istenilen fiyatlar çok uygun geldi, hatta çok uygun geldi diye başıma gelen olayı anlatacam ve fikirlerinizi bilmek isterim.

Telegram üzeri irtibat kurdum ve kripto olarak havale istedi kız. Kripto açmayı denedim ama olmadı. Sonra Iban verdi ve ben oraya iki kere 10 Euro yolladım.
Hızlı işlem ile gönderdim ama emin değildim aldığına. Gelmedi dedi ve bankasi yurtdışından gelen para için açıklama istiyormuş falan filan.

Ben buna nakit yolladım bu sefer çünkü güvenilir geldi ve benle telefonda konuştu.
Gerçekten gelmedi dedi. Ve inandım.

Western Union ile yolladım ve bana sms geldi para çekildi diye. Kız bana anlamıyorum parayı vermedi diyor çünkü yaşadığım yeri ve ismimi bilmiyordu, sadece verilen parola ile de Western Union da normalde çekim oluyor diye biliyorum.

Bugün bana mesaj atıyor, gülüm falan yazıyor sonrada , telegramda hesap silindi deniliyor.
Kızın ismi showcucadi.
Tatlı cadı çıkıyordu telegram da.

Tanıyan var mı? Gerçi ben havale ettiğim bankanın ziraat olduğunu ve kızın ismini biliyorum.
Telegram da ücretli şov?