Cinsel Yaşam Kızlar, Turbanli iken sevismek insanlarin gozunde dusurur mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Benimde istegim var sonucta bende insanim robot degilim Güncellemeler+1 yıl ... Güncellemeler+1 yıl Asddf Güncellemeler+1 yıl Sizce Kızlar, Turbanli iken sevismek insanlarin gozunde dusurur mu? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Türbanlılar da sevişiyor zaten ama evlenince diye biliyorum 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Yok evlenmeden sevisende var benim gibi. 4 erkekle sevistim simdiye kadar 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aferin sana o zaman havalısın Yorumla Soran +1 yıl Hahhhqhq, nerde sapik var ona denk geldim bende Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mecbur kaldin yaniii Yorumla Soran +1 yıl Evet bide istek falanda var tabi oda etkiledi. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Akpli misin peki Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Klasik iyi ki burada yazıyorsunuz biz diyince inanmıyorlar çünkü Yorumla Soran +1 yıl Hmm oyle mi Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl kizim asil turbanlilar sevisiyor mk 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hahahahha 4 erkekle sevistim simdiye kadar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ama kutlabicak bir sey de degil kusura bakmma yaaağni Yorumla Soran +1 yıl Ama bakire arkadaslarimin isinzor harbi onlarda turbanli Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ne alaka? 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Nebilim tuhaf karsilayan oluyoda ondan. Zaten 4 erkekle sevistim simdiye kadar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olabilir sende insansın. Yorumla Soran +1 yıl Iste bende bunu yapinca orspu damgasi yemem umarim. Oglsnin evone gidiyom cunku Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Toplumda bunu hemen yapıştırırlar. En sinir bozucu bir durum Yorumla Soran +1 yıl Evet yaa, iliskiye girdim bide umariasim agrimaz. Oglan istedi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl yani ağrımaz derken? Yorumla Soran +1 yıl Yqni iliskiye girdiklerim adimi cikarmaz umarim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne kadar süredir çıkıyordun Yorumla Soran +1 yıl 1.5 aydir cikiyorum. Ogla abza oldugindan her bulusmada opusmek istiyo en sin evine cagirdi sonra iliskiye girmek istedi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hımmm güvenmiyordun sanırım Yorumla Soran +1 yıl Guveniyodumda korku iste nebilim. Pisman degilim iliskiye girdigim icin. Bakire arkadaslarimin durumu zor harbi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özelden konuşalım istersen Yorumla Soran +1 yıl Yok sagol Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Türbanlılar da sevişiyor zaten ama evlenince diye biliyorum
Yok evlenmeden sevisende var benim gibi. 4 erkekle sevistim simdiye kadar 😊
Aferin sana o zaman havalısın
Hahhhqhq, nerde sapik var ona denk geldim bende
Mecbur kaldin yaniii
Evet bide istek falanda var tabi oda etkiledi.
Akpli misin peki
Evet
Klasik iyi ki burada yazıyorsunuz biz diyince inanmıyorlar çünkü
Hmm oyle mi
kizim asil turbanlilar sevisiyor mk
Hahahahha 4 erkekle sevistim simdiye kadar
ama kutlabicak bir sey de degil kusura bakmma yaaağni
Ama bakire arkadaslarimin isinzor harbi onlarda turbanli
Ne alaka?
Nebilim tuhaf karsilayan oluyoda ondan. Zaten 4 erkekle sevistim simdiye kadar
Olabilir sende insansın.
Iste bende bunu yapinca orspu damgasi yemem umarim. Oglsnin evone gidiyom cunku
Toplumda bunu hemen yapıştırırlar. En sinir bozucu bir durum
Evet yaa, iliskiye girdim bide umariasim agrimaz. Oglan istedi
Nasıl yani ağrımaz derken?
Yqni iliskiye girdiklerim adimi cikarmaz umarim
Ne kadar süredir çıkıyordun
1.5 aydir cikiyorum. Ogla abza oldugindan her bulusmada opusmek istiyo en sin evine cagirdi sonra iliskiye girmek istedi
Hımmm güvenmiyordun sanırım
Guveniyodumda korku iste nebilim. Pisman degilim iliskiye girdigim icin. Bakire arkadaslarimin durumu zor harbi
Özelden konuşalım istersen
Yok sagol