Bilmediğimden soruyorum detayı deneyimli abiler ablalar ciddi ciddi yanıtlayabilirler mi?

Bu sitede sürekli kızlar vajinamın şekli şöyle, vajinamın rengi böyle, makatımın rengi şöyle sevgilim beğenir mi diye soruyorlar. Bu bu kadar önemli mi ya? Bugün biri soru sormuş anal seks yapacağım makat deliğim koyu renk diye. Ne renk olacaktı ya? Ben hiç bakmamıştım bu yaşıma kadar incelemek aklıma gelmemişti. Kimseye de açıp göstermedim de fikir de almadım (töbe töbe) benimki de öyleymiş. Hayır rengi koyu olsa ne yazar olmasa ne yazar? Vajinanın rengi ne renk olacak? Vücudumun her yanı beyaz ama içinin rengini ben bile tam olarak bilmiyorum. Çünkü bununla hiç ilgilenmedim. Şekline gelirsek bildiğin. m işte nasıl bir şekli olabilir ki? Ben kendimi kiminle kıyaslayacağım da kendi şeyimin güzel olup olmadığına dikkat edeceğim. Bu zamana kadar bir kendiminkini gördüm bir de anamın. mını gördüm o da ona ağda yapmıştım bu yani. Erkekler sekste kadının makat rengine, cinsel organının rengine, şekline çok mu takılıyor ya? Benim zaten bir dünya kompleksim var yenilerini de eklemeyeyim yani. Bunları diyorum çünkü hiçbir erkekle cinselliğe dair hiçbir şey yapamadım. Birkaç kez jinekolog gördü o da bana olumlu olumsuz bir şey demedi. Erkekleri anlıyorum penis boyu, büyüklük takıntısı var hoş ben bir erkeği görüp beğendiğimde hiç aklıma bunun penisi kim bilir kaç cm’dir diye hiç aklımdan geçmiyor. Ama pantolondan belli oluyorsa ve gözüme çarpmışsa belki o zaman... ama yani çoğunlukla etrafa bakıp insanları inceleyen biri de olmadığından görmem. Buradaki tiplerin cinselliğe dair düşünceleri çok tuhaf ya. Kızın yüzünü gözünü saçını, genel olarak vücut hatlarını beğenirsin sonra tanışırsın falan ikiniz de emin olunca seks yaparsın. Bu seks esnasında makat rengine, vajina rengine mi bakıyorsunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu sitede sevgilisiyle anal seks yapma konusunda tavsiyeler isteyenler de çok. Bunu bir kadın mı talep eder yoksa erkek mi ısrarcı olur? Bana erkek ısrarcı olduğu için, kadın da erkeği elinde tutmak için, bekareti de korumak için yaptıklarını düşünüyorum. Yoksa ben bir kadının anal seksten klitoral/vajinal uyarım kadar zevk alacağını düşünmüyorum. Doğru mu?
Bilmediğimden soruyorum detayı deneyimli abiler ablalar ciddi ciddi yanıtlayabilirler mi?