Her şekilde bizi azdırıp kullanıp sonrada azmasaydin bakmasaydin gibi gibi bin birturlu bahaneyle asırlardır uyutuyolar. Yaratılış olarak bizim yapımızın hemen isteklenmeue meyilli olduğunu bilen bu canlı türü asırlardır etmizden sutumuzden yararlandıkları gibi birde işi ticarete döküp sapıklık yaparak üstümüzden para kazanıyorlar. Dünyayı sapıkça yöneten kadınlarin yaptığının çeyreğini erkekler yapsa sapikliktan ceza alırlar haksizmiyim. Şimdi birde erkekliği olmayan ya da zayıf olan kendini erkek olarak görmeyen kendi cinsimiz var kadınların yaptıklarını haklı goruyolar. Olm biz neler çekiyoz lan sosyal medyayı siliyoruz ciplak kadınkiz gormiyelim diye dışarda dolu. Dışarda ormana bayira gidiyoz çıplak kadın gormiyelim diye ormanda dolu. Neden bu kadınlar bizim erkekligimizi kabul etmiyorlar mantıklı bir açıklaması olan var mı? Yani azdiriyosun bir sonuç yok bu ne lan?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKanka yaratılış gereği biz daha kolay tahrik oluyoruz demişsin yaratılışa göre erkeğin 7 aklı 1 nefsi var kadınınsa 7 nefsi 1 aklı var şimdi sen diyorsun ki 1 aklıyla 7 nefsini kontrol eden kadın suçlu 7 aklıyla 1 nefsini kontrol edemeyen erkek suçsuz
09 Yorumla
Soran+1 yılBunu biliyoruz kankacim ne demek istiyosun yani açık yaz :)
- +1 yıl
Demek istediğim kendini kontrol edemeyen erkek kendine erkek demesin
- +1 yıl
Kadın kendini kontrol ediyor erkek niye edemiyor?
- +1 yıl
Kaldı ki kadın cinsellikte erkeğe göre her zaman daha fazla zevk alır ama kendini dizginler erkekler niye yapamıyor
Soran+1 yılKadın kendini kontrol edebilse sence gerçek bir erkeğin isteklenebilecegini düşünür degilmi? Zayıf erkeklerden bahsetmiyorum. Bunu bilerek yapan kadın zaten sapiktir kednini kontrol edemedi apaçık ortada
Soran+1 yılSapik kadınlara rağmen zaten kendimizi kontrol ediyoruz kafayı yesekte...
- +1 yıl
Kanka kadın biriyle birlikte olmak istediğinde sapık olmaz böyle yazıp durma kadın bi erkekle birlikte olmak istediğini söylüyorsa erkek ooooo delik diyip yapışmamalı iradesi olmalı
Soran+1 yılKanka kadın biriyle birlikte olmak istemiyor işte sorun orada herkese mavi boncuk bütün erkeklerle birlikte olmak istiyor hepsi benim olsun istiyor alayı beni sevsin istiyor hepsi mememi görsün evde attirsin hepsi kalçamı hayal etsin attirsin bana dokunamasin ama hayalimi kursun istiyor. kadın manokyan gibi canım kardeşim 🤣🤣
- +1 yıl
Öyle bir kadın varlığını senden duydum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılEmpati kur ailenle annen teyzen kardeşin vs onları yapılmasını istemediğin şeyleri bi başkasına yapma.
02 Yorumla
Soran+1 yılBaşka bir soruya cevap vercektin sanırım 🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılSen kafayı yemişsin birader yazdıklarını bi oku annen ablan kardeşin cinsel terör mu yapıyo. Kadınlar yolda önünü mu kesiyor. Goz temasi kurma yolunu değiştir cok sorun oluyorsa.
+1 yılErkeğe şiddete hayır.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni azdırmak için yapmamışlar demek ki
02 Yorumla
Soran+1 yılAl işte 🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılKral yanlış anlama. Bizim kızlar kensinden en az 2 gomlek üstün erkek arayışında. Saniyorlar ki ulkedeki tum erkekler 1.90 yakisikli sabaci ailesinden. Hayal dünyasında yasiyorlar
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne