Ne alaka demeyin hemen ergen tavırla. Geçmişte aynı işyerinde çalışan arkadaşım bunu yapmıştı diğer çalışan arkadaşına.. Bence bu durum çok net bir sinyal. Ama neyin sinyali olduğunu hareket yapılan kişi anlamlandirabilir.
Karşı cins arkadaşın, kulağına bir şey söyleme bahanesiyle yaklaşıp, dilini kulagina sürterse ne yaparsın?
Tamam hareket evet çok güzel bir hareket ama bunu bana normal bir arkadaşım yapıyorsa sıkıntı hiç bir arkadaşım bana böyle bir şey yapmaya cesaret edemez çünkü arkadaşım adı üstünde ben birisini arkadaşım dediysem bana böyle bir şey yapma şansı yok hemen oracıkta yani ayrılırım hiçbir şey demeden bir daha da konuşmam
Böyle bir hareket herkes tarafından farklı algılanabilir. Ama kulağa bir dil darbesi karşı tarafı tahrik edebilir. Hele ki içten içe yapulan kişi yapanı arzuluyorsa akla direk kötü düşünceler gelebilir. Karşı cins ile böyle şakaların sonu iyi bitmez.
Cinselligi " kötü düşünce" şeklinde ifade edilmesini doğru bulmuyorum. Kötü olan, bunu ifade ederken karsimizdakine rahatsiz edici şekilde yaklaşmak olabilir.
Bana hiç bir arkadaşım böyle bir şey yapma cesaretinden bulunamaz tavrımı bilir. Olmayı bırak saniyordur. Ayrıca eşarp taktığım içinde imkansız bir durum.