Bipolar sevgiliyle nasıl baş ederim?

Selam KS ahalisi acil yardımınıza ihtiyacım var. Lütfen bilgisi olan yorum yapsın. 4 senelik uzak mesafeli ciddi ilişkim var. Olayı daha iyi anlamanız için biraz ilişkimden anlatayım. Ben yurt dışında yaşıyorum sevgilim Türkiye de. İlişkimizin başından beri pek yoğun telefon trafiği yok. Saat farkından dolayi ve vardiyalı çalıştığı için. İkimizde gayet olgun ve birbirini özel alanına saygı duyan kişileriz. Yani mıç mıç ilişkimiz yok 🤭 ne o beni darlar ne de ben onu. Fırsat oldukca görüntülü konuşuyoruz. Senede iki kere yanına gidiyorum. Gönül daha fazla ister ama izinim yetmiyor ve tabi ki maddiyata bağlı. Her şey çok güzel ilerlerken ve gelecek planları yaparken Sevgilim geçen sene aniden panik atak geçirdi ve bipolar teşhisi koyuldu. O gün bugündür çok değişti. Tabi bu Libidosunu da etkiliyor. Yanındayken davranışları eskisi gibi sadece eskisi kadar seks yok 🙁 ve ne zaman onun yanından Eve döndüğüm de çok soğuk ve ilgisiz. Bazen öyle oluyor ki her gün telefonla konuşuyoruz sonra yine bi döngüye giriyoruz haftalarca telefonla görüşmüyoruz. Bir iki whatsapp mesaji. Sadakatinden hiç şüphem yok ona güveniyorum zaten öyle olmasa bu kadar uzun gitmezdi bu ilişki. Çok uzattım sorry. Gelelim soruma. Sevgilime nasıl davranmaliyim? Ben sürekli anlayış gösteriyorum bipolar dan dolayı ama beni anlayan yok. Benin de arzularım ve isteklerim var. Benden çok emin. Zaten o gitmez hep orada diye düşünüyor. Ona beni kaybetme korkusunu nasıl işlerim. Benimle daha fazla ilgilenmesini istiyorum. Lütfen yardımcı olun.
Bipolar sevgiliyle nasıl baş ederim?