Bakiremiyim degilmiyim emin değilim yaşadığım yerde küçük bakire olup olmadığımı anlar mı kuaför bakire değilsem laf çıkmasından korkuyorum?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
anlamaz içini ayırıp detaylı incelemek gerekir hekim dışında kimse anlamaz öyle dıştan bakmayala belli olmaz senin yaş grubun için özelliklede..
Dışarıdan anlaşılacak bir şey değil bakirelik zarı, hayır kimse anlamaz. Sadece içine girince kan çıkmazsa anlaşılır bu kadar.
Kan geldiyse yanma olduysa eğer zarın bozulmuştur hem onlara ne?
Evet maalesef oldu çok az bir kan geldi sadece elime bulaştı
Hmmm dediğim gibi kan geldiyse ve yanma olduysa bozulmuştur, ve aldata git kimse oran hakkında yorum yapmaya hakkı yok YAni yüzüne karşı sen bakire değilmisin dicek hayır o yüzden sıkıntı yapma bende değilim epilasyona gittim düşün :)
Tanıdık biri o yüzden
Hımmm bir şey olmaz gidip ailene yetiştiricek hali yok hem ilkse o kadar anlaşılmaz diye düşünüyorum hem benim epilasyona gittiğim kızda arkadaşımdı tanıdık yani anladıysada banane bence aldırma elinle orayı kapatmaya çalışırsın tutarsın oda işini görür başka çözüm yolu bulamıyorum ya da oraya ağda yaptırma kendin jiletle al :)
İlişkiye girmedim hiç zaten vajinam dar sürtünürken bozuldu 😒
Hımm ama girmişsin işte bozulmuş kuzum 😐
maalesef kabusum oldu
Anlıyorum ben seni sıkıntılı bir durum bilirim peki ne düşünüyosun ilerisi hakkında? Hala berabermisiniz ayrımı
Ayrılalı çok oluyor onunla evlenemezdim ayrıldım şimdi napicam bilmiyorum evlenmeye kalksam işin içinden nasıl cikicam hiç fikrim yok
Hımm engeller vardı yani keşke yapmasaydın neyse olan olmuş artık kendine yüklenme bu kadar çözülecek şeyler bunlar :) ya seni bu halde kabul edenle olucaksın ya da diktiriceksin hastanede kuzum
Yaşadığım yer büyük şehir değil burada öyle bişey var mı bilmiyorum maddiyati nasıl olur acır mı hiç bilmiyorum ya da esnek zar desem inanır mi karsi taraf nasıl kandiririm bilmiyorum kafam çok karışık
Hımm internetten araştırabilirsin güvenilir yerler illaki vardır, orayı uyuşturuyorlar benim bildiğim ya da bayıltıp yapıyorlar, yani kişiden kişiye değişir inananda var inanmayanda bunu bilemeyiz ama kan gelmezse ve anlayıp sorarsa yanarsın gerçi bir yerde izlemiştim kızlık zarı bozulduğunda kanın gelmesinin sebebi zorlamadır yani illa kan gelicek diye bir şey yokmuş YAni kan akma gibi bir söz konusu yokmuş sadece zorlandığı için ora gelirmiş kan ama bunu erkek milletine anlatılmıyor maalesef, bence hiç kandırmaya girme ya kabul ettirirsin ya da diktirirsin kuzum
Teşekkür ederim canım sen ne yapicaksin peki
Ben diktirmeyi düşünüyorum çünkü başka yapıcak birşeyim yok 😐
Kimse kabul etmez bu şekilde etse de sonra lafını eder çıkar ortaya kandirsak sorun olucak yine de en temizi o bence de ama tek başıma nasıl altından kalkicam bilmiyorum
Hangi sehirdesin
Aynen öyle iki türlüde kötü olmamak için diktirmek en iyisi diye düşünüyorum, arkadaşın yokmu peki böyle sır tutacak iyi biri ben yanında olsaydım beraber giderdik ikimizde kurtulurduk:) benim annem biliyor Allahtan beraber gideriz ama sen tek başına gitme kuzum benim
Ben İstanbul
Şanslısın İstanbul'da
Sen neredesin
C. kale
Hımmm☺️ anladım peki hiç böyle sır tutacak arkadaşın yokmu beraber halletseniz işi kuzum
Yok kimseye güvenmiyorum bu konuda
Bı ben bı Allah bide o biliyor
Anladım anladım o zaman tek gidiceksin kuzum ben olsaydım beraber giderdik
burada öyle bir yer olsa giderim bir şekilde de yoksa sıkıntı büyük
Teşekkür ederim geliyorum
Yav çaksın lafı ne olacak amwq.
Sende ona laf çakarsın.
Kızlık zarı öyle baktığında görebileceği bir şey değill
Nasil anlayacak daracik duruyorsa vajinan ustundeki killarini alacak acip icine vs bakmayacak😊
saçmalama onun işi içeri ile değil dışarı ile
Doktor mu bu nasıl anlasın
kuaför de anlıyor ise , artık biz iş bırakalım...
kuaförün işi yokmu :))
Parmak attirirsan anlar
Çok yaptıysan belli olur
doktor bile bilemez ki kuaför bilsin
Sen bilmiyonmu bakire olup olmadıgını kızım
Hayır
Hahahaha yani ilişkiye girdinmi ya da kendin bir şeyler soktunmu vajınana
Hayır onu da yapmadım 😂
Ozamqn bakiresin işte ne bu anlamadım trol sorumu😂
Troll değil tabikide biseyler yaşadım kanamam oldu yanma hissettim işte anlaa 😂
Bence anlamaz
Uzakta birine git