Güncellemeler
+1 yıl
Neden?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer beyazbeyaz_06 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Erkeklerde bekaret belirteci olmadığı için olabilir.
Yoksa her şeyi yaşayıp evlenmeye gelince bakireliği önemseyen, bekarete önem veren canlılar haline dönüşmese erkekler de çok kolay evlenebilir.
Sen erkek olsaydın peki yine böyle düşünürmüydün?
Ben bekarete önem veriyorum, böyle de yaşıyorum ama bunu haram ve zina olduğu için, Allah korkum yüzünden böyle tercih ediyorum. Erkek olsaydım da bu nedenle tercih ettiğim için görüşüm değişmezdi.
Ama sen öylesin başkaları değil.. ve bu gün geçtikçe aşırı çoğalıyor ve hatta ters ilişki kuran kızlarn sayısı inanılmaz çoğalmış.. neler duyuyoruz neler
Eee bu kızlar bunu tek başına ya da kız kıza mı yapıyor? Burada her iki cinsiyetin de eylemi varken neden kızlara yönelik konuşuyorsunuz ben bunu anlatmaya çalışıyorum size.
Eğer ki bozulma var ise tek taraflı, bir cinsiyete has değildir.
Bozulma hep vardı ama benim bunu böyle düşünmeme sebep olan şey , eskiden bu tarz ilişkileri yaşayan kadın 10 iken şimdi 100 farklı isim sayabiliyoruz. Önceleri genelevler varmış sırf bu yuzden ama ortalık bu hale geldiği için onlar bile kapattı arrık öyle yerler yok. Çünkü insanlar rahat yaşıyor. Afedersn ama ben çeşitlilik çok diye yorum yapabilirim…
Ben de diyorum ki bu kadınlar tek başına yapmıyor ya bunları. O zaman bozulma kadınlarda değil, toplumda demelisiniz. Zira kadınlar bu sakıncalı gördüğünüz durumları tek başına yaşamıyorlar.
Kadınlar tek başına yaşamıyor bu durumu elbette ama önceye nazaran birçok kadınlardaki bekaret durumuna önem verme olayı eskisi kadar önem taşımadığı için erkekler kadar rahat takılıyorlar. Değişen erkekler değil kadınlar oldu ve erkeklern bu alanda ilgisi varsa seçeneğide çoğaldı. Böylelikle de evlilik adımı atamıyorsun çünkü seçemiyorsun artık
O zaman ben de size cevaben şunu diyeyim; “evlenecek erkek kalmadı ya, erkekler hep cinsellik yaşamak istiyor. Ciddi düşünmüyor. Erkekler hep kadınları yatağa atma peşinde..” aynı söylem. Sizi rahatsız etmedi ise sorun yok. Ama dediğim gibi durum her iki cinste de aynı. Erkekler çok daha bozmuş durumda çünkü bekaret belirteçleri yok.
Peki madem sen de tam karşıt durum olduğunu düşünüoken , biz kimi nasıl bulcaz? Kavun değil ki altını koklasan anlasan… ya bi gelecek kuramıyosun kimseyle herkes yolunda a. ş
Ben kendimi muhafaza ettiğim için böyle bir kaygım yok, bana benim gibisi denk gelir zaten.
Kavun karpuz değil evet, insan. Bu yüzden de konuşmak, anlamak gerekli. Ben sizin gibi yaklaşmıyorum olaya.
Umarım sizin karşınıza da sizin kadar yaşanmışlığı olan biri çıkar ve mutlu olursunuz.
Yaşanmışlık derken? Önüme öyle birilerini n çıkması benim herkesle yaşadığım anlamına mı geliyor. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama kaygı edecek asıl kişiler yemi gelişen nesillerimiz. İnternet ceplere girdi tiktok Instagram vs çoğaldı millet zıvanadan çıktı. Ben kendi adıma kaygı duyuyorum çünkü herkes bu toplum ahlakından bi nebze sorumlu… sen hiç hayatında yanlışa gidene dur dedin mi? Veya yarın birine değer verip seni yarı yolda yaralı bırakabilirmi? Bu soruları bence irdelemelisin.. 20 yasında bir kız 34 yasında ki bana ilişki yaşayalım derse ben yerinde başkası olsa yeminle belki o dakika acımadan yaşardı… ben genel durum olarak anlatmıstım sen kişiselleştirdn..
Yok, ben size iyi temennide bulundum.
siz nasıl biri iseniz, size de öyle biri denk gelsin ve mutlu olun dedim. Bu neden sizi rahatsız etti ki? Ne yani siz kendinize denk birisini istemez misiniz? Ben kendime denk birisini isterim, çünkü kendimi muhafaza ettim benlik sorun yok.
Siz ne iseniz, sizin de nasibiniz zaten size denk biri olur her anlamda.
Bunun kızı erkeği olmaz ki düzgün biriyle tanışmamışsın
Elbette haklısın ama kızlar artık daha rahat… erkeklern bir çoğu artık düzenli bir ilişki isterken kızlar anlık peşinde ve rahatlar..
En azından erkek arkadaşlarımda dahil bu konuda erkeklerin ortak fikri bu olmuş
Şöyle bir şey var sen nasılsan öyle birini isteyebilirsin sen herkesle yatıp kalkmış biriysen gidip hiç kimseyle olmamış bir kızı isteyemezsin bence ben böyle düşünüyorum
Ben ciddiyim ama kız ark ım değil? Sorunda burada başlıyor mesela.. bu yuzden kimseye de güvenemiyor erkekler
evlilik devri bitti
Neden ama