Bir insan hem muhafazakar hem de geniş olabilir mi?

Arkadaşlar merhaba. Bundan 2 ay önce birisiyle tanıştık ve konuşma sırasında ağzını aradım gece birlikte kalalım diye hemen kabul etti ş**refsiz 😄ben de azarladım mesajlarına görüldü yaptım. Çok umrum da olmadı açıkcası. Neyse aradan birkaç gün geçti aradı tavrımı gördükten sonra mıdır nedir bakire olup olmadığımı sordu ben de kültüre ve dini inançlara uzak yetişmediğimi söyledim bakireyim dedim, inanmadı önce sonra ikna oldu sanırım konuşmalarımdan. Neyse vay efendim bekaret bu bey için önemli değilmiş ilk kez görüştüğü kızla birlikte olup aşık olmuş evlenme teklifi etmiş, evleneceği kadının bakire olmamasını tercih edermiş vs vs. Ben de saygı duyarım düşüncene fakat aynı düşüncelere sahip değiliz dedim konuyu kapattım yine mesajlarına cevap vermedim fakat ders olsun falan diye değil dedim ya umursamıyorum peka. Bugün hikayemi görüp tekrar yazmış kendi fotoğrafını paylaşmıştım (etrafımda beğenilen bir kızım bu arada) seninle görüşmek istiyorum tarzı muhabbet oldu sınavımı sordu vs. sonrasında bugün kandil namaz kılacağım bekle uyuma yazmış. Bir insan hem bu kadar muhafazakar hem bu kadar geniş düşünebilir mi? Kafam çok karıştı.
Bir insan hem muhafazakar hem de geniş olabilir mi?